Pro Janu.kytičku

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: Pro Janu.kytičku
22.1 v 18:33
Ahoj Martine,
trochu mě překvapilo založený fórum s mým nickem a docela ve mně hrklo, co jsem provedla :-D (teeth emoticon)

Omlouvám se, že tě necituju, ale nějak se mi odpověď s citací nechtěla chytit, tak snad se to povede bez ní.

Za popisy fotek samozřejmě děkuju, ale bohužel výsledek je podobný, jako kdybych ti tu vysvětlovala třeba systém účtování leasingu :-$ (embarassed emoticon) Mimochodem, co se týká těch počítačů, taky nejsem žádný expert :o) (smile emoticon)

Jsem ráda, že s tím zipem už to šlo a povedlo se ;-) (wink emoticon) Co se týká nějakých zásad pojmenovávání materiálů, zkusím ti je ještě najít a přidat sem nebo do vzkazu.

Taky jsem měla v maturitním ročníku psát nějakou práci. Myslím, že jí říkali "ročníková". Psala jsem o evidenci pracovních sil, takový malý trénink na seminárky na vejšku :o) (smile emoticon)

A CHKO Blaník, ale hlavně Louňovice pod Blaníkem znám :o) (smile emoticon) Když jsem ještě do školy jezdila autobusem, tak jsme tamtudy jezdili.

Kdybych ti mohla ještě někdy pomoct, klidně se ozvi :o) (smile emoticon)

I tobě ať se daří :o) (smile emoticon)
Jana
Moderátor
banánů: 2583
22.1 v 18:32
22.01.2010 18:12 jana.kyticka napsal(a):
22.01.2010 11:05 maradika napsal(a):
to demart: I když nejsem moderátorka tvojí fakulty, tak bych měla k tobě takovou malou připomínku ten popis materiálu by měl být - krátký, výstižný a shodovat se s obsahem, své jméno a pozdravy tam není třeba uvádět ;-) (wink emoticon)

Byla to premiéra, která se tak úplně nepovedla, ale teď už určitě ví, jak na to a příště to bude lepší a lepší ;-) (wink emoticon)

Určo chybama se člověk učí :-) (smile emoticon) a my jsme tu od toho abysme mohli poradit ostatním :-) (smile emoticon)
Administrátor
banánů: 9989
22.1 v 18:12
to demart: I když nejsem moderátorka tvojí fakulty, tak bych měla k tobě takovou malou připomínku ten popis materiálu by měl být - krátký, výstižný a shodovat se s obsahem, své jméno a pozdravy tam není třeba uvádět ;-) (wink emoticon)

Byla to premiéra, která se tak úplně nepovedla, ale teď už určitě ví, jak na to a příště to bude lepší a lepší ;-) (wink emoticon)
Moderátor
22.1 v 18:12

Moderátor
22.1 v 11:05
Administrátor
22.1 v 10:59
22.01.2010 10:50 demart napsal(a):
Čau Jano.Tak paráda.Super,už se mi to povedlo.Vidíš,to mně ani nenapadlo to zazipovat.Z tý zoo.To je cajk.Je jasný,že když si ekonomka,tak to neznáš.Tomáš tak,jako já asi nebudu zas takovej borec na kompy jako ty.Každá fakulta má něco.Jen tak mně napadlo,že bych Ti to mohl říct.Nic ve zlym,jen tak pro zajímavost.Tak ty mušle jak si říkala.:říše:Animalia(živočichové),kmen Mollusca(měkkýši),třída:Bivalvia(mlži),rod:Anodonta(škeble)(ta menší) a ta druhá je to samí až na Anodonta je to Unio(Velevrub)(ta větší) pro zajímavost:měl jsem maturitní práci na CHKO Blaník - rýžování a těžba zlata.Mám totiž chalupu nedaleko od Louňovic pod Blaníkem v Kamberku.Tak ty Velevruby se tam vyskytují.Je to vzácné.Unio pictorium (Velevrub malířský),Unio tumidus(Velevrub nadmutý),Unio crassus(Velevrub tupý).Tak a teď ten brouk v misce.Jedná se o říše:Animalia(živočicové),kmen:Arthropoda(členovci),podkmen:Hexapoda(šestinozí),třída:Insecta(=Ectognatha)- hmyz,podtřída:D (teeth emoticon)icondylia (nemaj českej název),řád:Hemiptera (nemaj českej název).podřád:Heteroptera(ploštice) - Velia caprai (hladinatka člunohřbetá).Takže ještě jednou děkuju.Čau Martin Dědek.Ať se daří. :-D (teeth emoticon) :-D (teeth emoticon)

Tak jsem na to koukala poslala jsem ti meil... tak se na to koukni jinak já ty materiály smazat nemůžu jsem moderátorka PEF ale moderátorka pro vaší fakultu je-> nika.kucerov
tak se můžeš obrátit na ní nebo něho :-) (smile emoticon)
měj se :-) (smile emoticon)
Administrátor
Pro Janu.kytičku
22.1 v 10:50
Čau Jano.Tak paráda.Super,už se mi to povedlo.Vidíš,to mně ani nenapadlo to zazipovat.Z tý zoo.To je cajk.Je jasný,že když si ekonomka,tak to neznáš.Tomáš tak,jako já asi nebudu zas takovej borec na kompy jako ty.Každá fakulta má něco.Jen tak mně napadlo,že bych Ti to mohl říct.Nic ve zlym,jen tak pro zajímavost.Tak ty mušle jak si říkala.:říše:Animalia(živočichové),kmen Mollusca(měkkýši),třída:Bivalvia(mlži),rod:Anodonta(škeble)(ta menší) a ta druhá je to samí až na Anodonta je to Unio(Velevrub)(ta větší) pro zajímavost:měl jsem maturitní práci na CHKO Blaník - rýžování a těžba zlata.Mám totiž chalupu nedaleko od Louňovic pod Blaníkem v Kamberku.Tak ty Velevruby se tam vyskytují.Je to vzácné.Unio pictorium (Velevrub malířský),Unio tumidus(Velevrub nadmutý),Unio crassus(Velevrub tupý).Tak a teď ten brouk v misce.Jedná se o říše:Animalia(živočicové),kmen:Arthropoda(členovci),podkmen:Hexapoda(šestinozí),třída:Insecta(=Ectognatha)- hmyz,podtřída:D (teeth emoticon)icondylia (nemaj českej název),řád:Hemiptera (nemaj českej název).podřád:Heteroptera(ploštice) - Velia caprai (hladinatka člunohřbetá).Takže ještě jednou děkuju.Čau Martin Dědek.Ať se daří. :-D (teeth emoticon) :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 46