A co takhle auto-login tak jak je to na snad každém serveru s registracema - možnost uložení přihlašovacích údajů (seznam, email, google, idnes, novinky,....vlastně všechny stránky co používám s registrací to maji.... kromě primáta
naprosto souhlasim At je na primatu moznost trvaleho prihlaseni
Ano, vzlášt tedka ve zkouškovým se to vyplatí, kdy jsem tu skoro immer vere)
proč se odhlašuji automaticky, nešáhnu na to 5 minut a jsem pryč:// pak musím znovu hledat stránku nebo předmět, kde jsem byl:!! TOHLE MI OPRAVDU VADÍ.
Taky mám stejný problém. Nejde se přihlásit hned po naběhnutí hlavní stránky. musím nejdříve kliknout na některou z položek menu (kamkoliv) a teprve potom mi naskočí přihlašovací tabulka.
..mně až tak nevadí, že musím kliknout jednou navíc, ale vadí mi, že musím klikat víckrát než jednou - už pomalu pravidelně mi totiž to přihlašování nevyskočí, takže mi to přijde dost nespolehlivé. Jsem proto, aby tady zase byla jednoduchá hlavička na úvodní stránce a ne vyskakovací okno.
A co takhle auto-login tak jak je to na snad každém serveru s registracema - možnost uložení přihlašovacích údajů (seznam, email, google, idnes, novinky,....vlastně všechny stránky co používám s registrací to maji.... kromě primáta
naprosto souhlasim At je na primatu moznost trvaleho prihlaseni
Když se chci přihlásit, tak kliknu na text přihlásit, vskočí mi okno s nickem a heslem a potvrdím přihlášení, okno mi problikne a musím znovu potvrzovat přihlašovaní. Používám mozillu.
nový primát je docela fajn, ale nelíbí se mi přihlašování. nedalo by se dát na úvodní stránku "formulář" pro přihlášení jako nick a heslo? je to zbytečné klikaní.