Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

přihlášení

celkem příspěvků: 12; stránka: 1
Re: přihlášení
5.1 v 14:50
v soucasne dobe pracujeme na trvalem prihlaseni. melo by byt uz co nevidet 8-) (shade emoticon)
Administrátor
banánů: 875
5.1 v 14:44
12.10.2011 11:38 ekonom napsal(a):
01.10.2011 22:43 jachym napsal(a):
A co takhle auto-login tak jak je to na snad každém serveru s registracema - možnost uložení přihlašovacích údajů (seznam, email, google, idnes, novinky,....vlastně všechny stránky co používám s registrací to maji.... kromě primáta ;-) (wink emoticon)

naprosto souhlasim :) (smile emoticon) At je na primatu moznost trvaleho prihlaseni :) (smile emoticon)

Ano, vzlášt tedka ve zkouškovým se to vyplatí, kdy jsem tu skoro immer vere:) (smile emoticon)) :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 326
5.1 v 14:42
proč se odhlašuji automaticky, nešáhnu na to 5 minut a jsem pryč:// pak musím znovu hledat stránku nebo předmět, kde jsem byl:!! TOHLE MI OPRAVDU VADÍ. :-@ (angry emoticon)
Studentský účet
banánů: 326
22.12 2011
Taky mám stejný problém. Nejde se přihlásit hned po naběhnutí hlavní stránky. musím nejdříve kliknout na některou z položek menu (kamkoliv) a teprve potom mi naskočí přihlašovací tabulka.
Studentský účet
banánů: 517
2.11 2011
(Y) (thumbs_up emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
1.11 2011
v brzke dobe snad zapneme trvale prihlaseni pro ty, kteri jsou prihlaseni pres FB. Pro ostatni bude trvale prihlaseni vyhledove (napr v lednu 2012) :-[ (bat emoticon)
Administrátor
29.10 2011
..mně až tak nevadí, že musím kliknout jednou navíc, ale vadí mi, že musím klikat víckrát než jednou - už pomalu pravidelně mi totiž to přihlašování nevyskočí, takže mi to přijde dost nespolehlivé. Jsem proto, aby tady zase byla jednoduchá hlavička na úvodní stránce a ne vyskakovací okno.
Studentský účet
banánů: 104
12.10 2011 (naposledy upraveno 12.10 2011)
01.10.2011 22:43 jachym napsal(a):
A co takhle auto-login tak jak je to na snad každém serveru s registracema - možnost uložení přihlašovacích údajů (seznam, email, google, idnes, novinky,....vlastně všechny stránky co používám s registrací to maji.... kromě primáta ;-) (wink emoticon)

naprosto souhlasim :) (smile emoticon) At je na primatu moznost trvaleho prihlaseni :) (smile emoticon)
Administrátor
banánů: 187
11.10 2011
Když se chci přihlásit, tak kliknu na text přihlásit, vskočí mi okno s nickem a heslem a potvrdím přihlášení, okno mi problikne a musím znovu potvrzovat přihlašovaní. Používám mozillu.
Studentský účet
banánů: 2641
1.10 2011
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
27.9 2011
Diky za pochvalu :-) (smile emoticon)

Vime, ze je to kliknuti navic, na druhou stranu proto muze byt nizsi hlavicka a muze byt vyraznejsi odkaz na registraci.
Administrátor
přihlášení
24.9 2011
nový primát je docela fajn, ale nelíbí se mi přihlašování. nedalo by se dát na úvodní stránku "formulář" pro přihlášení jako nick a heslo? je to zbytečné klikaní.
Studentský účet
banánů: 1934
celkem příspěvků: 12; stránka: 1