Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

priebeh kombinovaneho studia

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: priebeh kombinovaneho studia
17.9 2011
Ano, podepisuje se, při první konzultaci, při úvodu do studia nebo nákém podobném předmětu, a oblečení se nák neřešilo, protože to bylo součástí přednášek. Imatrikulace se řeší více u denního studia, to už se odehrává v aule s plnou parádou.
Studentský účet
banánů: 259
16.9 2011
hele černé kalhoty a tunika nic nezkazí
Studentský účet
banánů: 613
16.9 2011
Ahoj, taky bych měla dotaz týkající se dálkově studujících - zajímalo by mě, jak probíhá imatrikulace ? Je to nějaká slavnost nebo jen někde podpis čehosi ? Ze stuijního oddělní jsem dostala odpověď, která mi moc nepomohla a to že "dálkaři budou imatrikulaci podepisovat na první konzultaci! " . nějak z toho ale nechápu, jestli je to něco slavnostního nebo ne - nerada bych tam přišla ve sporotvním oblečení a byla za ignoranta.. Bohužel nikdo ze známých dálkově nestuduje, takže nemám kde jinde se zeptat :-( (sad emoticon)
Nestudent
banánů: 3
8.9 2011
Tak pomalu a jistě se blíží začátek zimního semestru. Doporučuji chodit na úvodní hodiny, kde se dozvíte nejvíce věcí týkající se zkoušek, zápočtů, semestrálních prací ap. Veškeré konzultace nebo přednášky probíhají v rychlém tempu a pak těsně před konce se to dohání. V prvním ročníku jsou většinou 4 předměty a cizí jazyk v zimním se metru a v letním dva předměty plus cizí jazyk. O ubytování neporadím jsem z Prahy. Vše ostatní je níže popsané.
Studentský účet
banánů: 613
14.7 2011
Ahojky, jo je to přesně tak .... jen doplním , spolužáci co dojíždějí tak z pátka na sobotu přespávají na koleji.
Studentský účet
banánů: 335
6.7 2011
Ahoj, u dálkařů to vypadá tak, konzultace jsou jako přednášky, akorát se to bere trošku hopem aby se to všechno stihlo, žádný test jsem nikdy nepsaly, a většinou není ani povinná docházka.
O blokovém cvičení se dohání co jsme nestihli o přednáškách, a dělají se zápočty, jak bude to cvičení vypadat většinou říká profesor na uvodní konzultaci.
A zkoušky závisí na tom jaké jsou vypsané termíny, když to časově budeš stíhat, můžeš si to poskládat jak chceš. A s ubytováním neporadím, protože jsem z Prahy.
Studentský účet
banánů: 259
priebeh kombinovaneho studia
3.7 2011
Ahoj, da sem niekto z "dalkaru" stucny popis ako to cele prebieha? Myslim napr. pocas semestra su 4x konzultacie..co sa tam robi? Je to prednaska, alebo sa pisu aj nejake testy? Co sa robi na blokovom cviceni? Nejake labaky? Ako je to s terminami na skusky? Da sa to urobit nejak naraz, napr, v jednom tyzdni, aby clovek nemusel chodit hore-dolu na kazdu skusku a neprevozil majland? Ako riesite ubytovanie z piatka na sobotu? Vie niekto o nejakom slusnom, nedrahom ubytku?
Studentský účet
banánů: 28
celkem příspěvků: 7; stránka: 1