Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Předání a použití poukázek

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Předání a použití poukázek
14.3 2010
Ahoj, pár slov k Salzmannům... Zatím jsem tam s přítelem byla jen jednou, další nás čeká za 2 týdny. Moc hezká restaurace a s příjemným personálem, dlabec na jedničku a z pohledu mého přítee je velkým plusem samozřejmě výborné pivo. Vřele doporučuju a jsem s tímto partnerem velice spokojená a určitě budeme téhle možnosti využívat i nadále. Spojení MHD je k restauraci také dobré, a o kvalitě svědčí i vysoká návštěvnost,proto je lepší si stůl rezervovat jak jsme byli upozorněi, ale to není problém. Děkujem :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 618
27.2 2010
Takže moje dojmy a pojmy...
předání poukázky proběhlo bez problému v rámci asi dvou týdnů (zdrželo se to díky jarnímu času) ;-) (wink emoticon) Tímto bych rád poděkoval moderátorovi Ježíškovi (nějak tak ten nick) za příjemnou spolupráci....
Studentský účet
banánů: 991
11.2 2010
JJ funguje to bez problémů (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 391
Předání a použití poukázek
26.9 2009 (naposledy upraveno 30.11 2009)
Partner poskytuje poukázky v hodnotě 250 Kč. Použijete jí jako slevu při placení v restauraci. Poukázku má platnost vždy do konce měsíce, proto je lepší rezervovat jí předem!

Pro výměnu těchto poukázek napiš tvé jméno a příjmení, nick, studovanou školu a fakultu, telefon, icq (nebo skype), adresu pro doručení a počet požadovaných poukázek na email podpora@primat.cz. Následující týden tě bude kontaktovat plzeňský moderátor a domluví s tebou osobní předání poukázky...
Administrátor
banánů: 643
celkem příspěvků: 4; stránka: 1