Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Pracovní agentury v Praze

celkem příspěvků: 18; stránka: 1
Re: Pracovní agentury v Praze
22.2 v 19:23
cedria: Moc děkuji za informaci s inventurami. Už jsem jich několik ve firmě zažil, takže vím co a jak. Bohužel momentálně v Praze nikoho neshánějí. Nevíte prosím někdo o podobné firmě? (T) (phone emoticon)
Moderátor
banánů: 803
17.1 v 21:53 (naposledy upraveno 17.1 v 21:54)
ak idete priamo cez Tesco: mzdu maju 92 na hodinu, za zmienku stoji aj www.dantem.cz . Ti robia inventury, zakladna mzda je 90/h. Toto su velmi pohodove brigadky. Ak si na seba zarabate sami, tak je to stale lepsia volba ako agentury personalne.
Studentský účet
banánů: 396
17.1 v 21:51
Student bola zatial najlepsia agentura, pred ,,financnou krizou,, dokonca platili aj o 10 korun viac ako teraz na hodinu. S rusenim dohodnutych zmen mam zas bohate skusenosti v Credit Czech...
Studentský účet
30.11 2011
Já jsem měl 2 brigády od Agentury Student a moc se mi ta agentura nelíbí. Byl jsem domluvený na následující týden a v pátek mi to zrušili, protože bla bla bla. Navíc neplatí moc dobře. (N) (thumbs_down emoticon)
Moderátor
banánů: 803
18.8 2011
Ahoj Já znám agentruy Credit Czech, Index nosluš nebo Student. Všechny jsou dobré. Njvíc zkušeností mám s agenturou Credit Czech. Přes prázdiny sice neměli moc brigád, ale jinak mě furt posílalai nabídky práce na pokladny supermarketů. Tak to zkus !
Studentský účet
banánů: 2
10.8 2011
Ahoj, můžu doporučit Agenturu Credit Czech. Nabízejí brigády na pokladně v supermarketech, v administrativě, ve skladu atd. Viz www.creditczech.cz Sídlí v Praze , Na Harfě 3.
Studentský účet
banánů: 2
24.9 2010
20.10.2009 17:50 magicgia napsal(a):
Pokud vim, tak neni spatny Grafton a AYS.

kolik si agentura bere za zprostředkování práce?
Nestudent
banánů: 631
20.9 2010
este jedna osvedcena vec, ak chodite cez dost spolahlivu agenturu, tak ako je aj Student, je to viac ako 50 percentna moznost, ze si budete moct dohodnut vam vyhovujuce smeny uz priamo u zamestnavatela, alebo si vas zavolaju k sebe nie cez agenturu, ale ako briganika priamo cez firmu, ale zalezi konkretne od firmy. Treba vsak povedat, ze tieto kontakty, vsak nikdy nie su na zahodenie.
Agentury ponukaju minimalne moznost ziskania ,,bezplatneho,, zaskolenia a skusenosti v novych oblastiech, co sa v hladani prace a brigad mimo agentur nesmierne zide
Studentský účet
20.9 2010
Cez Agenturu Student, chodim uz rok, a je jedna z tych dobrych v Prahe. Mozno sa bude zdat zo zaciatku ze je ,,malo ponuk na brigady,, ale akonahle sa im ,,osvedcite,, a budu s vami spokojni, budete dostavat viac ponuk a vacsiu moznost vyberu. Naozaj odporucam, pracuju tam mladi ludia, ktori sa k studentom spravaju skvele.
Studentský účet
20.9 2010
Cez Agenturu Student, chodim uz rok, a je jedna z tych dobrych v Prahe. Mozno sa bude zdat zo zaciatku ze je ,,malo ponuk na brigady,, ale akonahle sa im ,,osvedcite,, a budu s vami spokojni, budete dostavat viac ponuk a vacsiu moznost vyberu. Naozaj odporucam, pracuju tam mladi ludia, ktori sa k studentom spravaju skvele.
Studentský účet
12.9 2010
Tak stránky mají, pravda, blbé :) (smile emoticon) Ještě jsem teď narazila na dvě další agentury v Praze a to nabrigadu.cz (tam plati na ucet do 7 dní od donesení výkazu práce) ale lepší se mi zdá Student.cz, je to hned u chodova (cestou na koleje) a platí (kromě úterý) hned, jakmile přineseš výkaz práce na ruku. Jestli máte s nima někdo máte zkušenost, tak napište. nebo, jak to tam vyzkouším já, tak napíšu :D (teeth emoticon) Mně celkem ty agentury vyhovují v tom, že může člověk dělat jak chce a nemusí nikde odmakat určité hodiny a že děláš různé práce. (*) (star emoticon)
Studentský účet
banánů: 594
11.9 2010
07.03.2010 18:39 el GeKoN napsal(a):
;-( (cry emoticon) Mě grafton nikdy nenašel nic na co bych měl při vejšce čas.

Jinak dřív chodilo něco od www.breezy-human.cz ,ale co je krize, tak utrum.

V Ostravě jsi rád, když něco máš... Navíc u nás ten Grafton se buď přestěhoval z Masarykova Náměstí nebo ho zrušili úplně, stejně tak Kappa u Elektry... Ten indexnoslus.cz, jak píše zanda85, má pěkně blbé stránky. V podstatě se nedozvíte nic konkrétního jen to, kde fungují, jak dlouho fungují a kontaktní čísla, popř. adresy... Taky bych rád sehnal práci na 2-3 dny v týdnu, u které bych vydržel, kde by bylo příjemné pracovní prostředí...
Studentský účet
banánů: 1626
9.9 2010
Jsem ze Zlína a tady jsem si sehnala (poté, co jsem se vrátila po létě z práce v JČ) brigádu do pár dnů, ale v Praze se snažím už víc jak měsíc něco sehnat a moc se mi nedaří. Co bych doporučila, tak agenturu Index Nosluš. Dělám pro ně tady ve Zl, sice neplatí moc, ale může si člověk vybrat směnu podle rozvrhu a nevím, jak v praze, ale tady velice vstřícné jednání. Ráno jsem se zaregistrovala, vybrala si směnu hned ten den a už jsem mazala :) (smile emoticon) (smile emoticon) mrkněte www.indexnoslus.cz a klepněte na mapě na panáčka Praha.
adresa: Karlovo nám. 13, 121 35 Praha 2
(areál ČVUT - ve dvoře C)
tel.: 224 357 571
mobil: 608 984 000
spojení: (M) Karlovo nám. - výstup směr Karlovo nám.
e-mail: karlovonamesti(a)indexnoslus.cz
pracovní doba: Po - Pá: 8:30 - 12:00, 13:00 - 17:00
Dívala jsem se a spousta nabídek jim tam chybí (které jsem našla jinde na netu s jejich odkazem) tak asi líp ozvat se přímo jim... <3 (love emoticon) (B) (beer emoticon) (beer emoticon)
Studentský účet
banánů: 594
7.3 2010 (naposledy upraveno 13.6 2010)
;-( (cry emoticon) Mě grafton nikdy nenašel nic na co bych měl při vejšce čas.

Jinak dřív chodilo něco od www.breezy-human.cz ,ale co je krize, tak utrum.
Moderátor - uchazeč
banánů: 1461
5.3 2010
Byla jsem na pár brigádách u Unijobs, ale posledně se ke mně slečny chovaly jak k nějakému povlu. A výmluvy na všecko možné. Ale občas mají zajímavé nabídky a pak CreditCzech nebo tak nějak je ten název, občas nějaká zajímavá nabídka administrativy. Index Nošlus se občas také ozve.
Osobně ale agentury nepreferuji.
Nestudent
banánů: 16
23.1 2010
Já mám hodně dobrou zkušenost s Graftonem (konkrétně se slečnou Barborou Jarkovskou). Vždycky když jsem sháněla práci, tak se mi snažila vyjít co nejvíc vstříc a podržet mi místo, když věděla, že o něj hodně stojím. A nedoporučuji Axial - platí málo a dělají s tím hrozný protahy.
Studentský účet
banánů: 310
20.10 2009
Pokud vim, tak neni spatny Grafton a AYS.
Studentský účet
banánů: 170
Pracovní agentury v Praze
4.10 2009
Jaká je podle vás nejlepší pracovní agentura v Praze? Sháním práci na částečný úvazek...
Účet středoškoláka
banánů: -90
celkem příspěvků: 18; stránka: 1