Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Poukázky?

celkem příspěvků: 45; stránka: 1 2 3
Re: Poukázky?
3.5 v 19:54
Tak na to bych nepřišel a ještě zbytečně píšu na podporu:D (teeth emoticon). Mohli byste mi nechat aspoň 1 příští poukazku do Starbucku, hodil by se jako dárek na narozeniny.
Studentský účet
banánů: 2641
3.5 v 18:58
03.05.2012 17:55 leomida napsal(a):
03.05.2012 17:50 slimacek77 napsal(a):
03.05.2012 13:23 Nighters napsal(a):
Prosím tě Jáchyme, můžeš mi říct, jestli jsou ještě poukázky do Starbucku? Psal jsem na podpora@primat.cz ale zatím mi žádná zpráva nepřišla a ze zkušenosti vím, že mi ani žádné vyjádření snad ani nepřijde.

Ahoj,na podporu se uz nepise,musis pockat a vychytat,az bude dole napis objednat,to te presmeruje na formular,ktery se odesle na primat a pak ti do tydne dojdou poukazky.

Ahoj, prosím tě jak jsi to myslel, že na podporu se už nepíše? Na který email tedy můžeme psát, abychom se dočkali odpovědi?

No treba zrovna u tohoto partnera to je tak,ze dole se objevi napis objednat,kde kliknes a vyplnis vse potrebne a pak uz jen cekas az ti to dojde. Ja napriklad minuly mesic jsem cekal az se to tam zobrazi(az dorazi volne poukazky na dany mesic) klikl jsem,vyplnil osobni udaje s adresou (to bylo pondeli) a ve stredu mi dosly postou domu. A na zadnou podporu jsem uz nepsal. Protoze to maji vyresene timto systemem,ze ti vyjede formular.
Moderátor - uchazeč
banánů: 15896
3.5 v 17:55
03.05.2012 17:50 slimacek77 napsal(a):
Prosím tě Jáchyme, můžeš mi říct, jestli jsou ještě poukázky do Starbucku? Psal jsem na podpora@primat.cz ale zatím mi žádná zpráva nepřišla a ze zkušenosti vím, že mi ani žádné vyjádření snad ani nepřijde.

Ahoj,na podporu se uz nepise,musis pockat a vychytat,az bude dole napis objednat,to te presmeruje na formular,ktery se odesle na primat a pak ti do tydne dojdou poukazky.

Ahoj, prosím tě jak jsi to myslel, že na podporu se už nepíše? Na který email tedy můžeme psát, abychom se dočkali odpovědi?
Nestudent
banánů: 631
3.5 v 17:50

Moderátor - uchazeč
3.5 v 13:23
Studentský účet
2.5 v 17:43
Pokud vím tak bohužel zatím nikde jinde pobočky nejsou.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
2.5 v 14:47
Jsou ještě nějaké volné poukazky?
Studentský účet
2.5 v 09:05
nechapu,ze to maji tak drahe.uz je teda ta poukazka za 500?a je v CR jeste Starbucks krome nove karoliny a prahy?
Studentský účet
banánů: 0
14.4 v 19:25
Hezké přirovnání a máš úplnou pravdu. Jako za ty prachy...100Kč za jedno kafe nebo čokoládu..fakt masakr. Takže jedena kreditka za 200 kč a koupíte si dvě kávičky :-) (smile emoticon)Ale zase na druhou stranu kreditku dostanem za banány, ty jsou zadara takže super dárek a lepší než nic.
Moderátor - uchazeč
4.4 v 22:29
Ber to tak že Starbucks je takovej "Rolls-Royce kafe"... to auto samo o sobě taky neni takovej unikát a kdybys tomu zepředu nalepil logo Škoda tak má hodnotu možná třetinovou :D (teeth emoticon) Máš tady záruku kvality a ingrediencí a prostě je to "značkový kafe". Kdo chce levnýho turka tak tam nepude a udělá si doma instatní TESCO value kávu :D (teeth emoticon)
4.4 v 21:12
za střední ochucené cappucino jsem před pár dny zaplatila ve Starbucks přes stovku (N) (thumbs_down emoticon)
Nestudent
banánů: 631
4.4 v 15:38
No tak já si říkám, že by bylo lepší si vzít v tom případě poukaz do Crosscafe, kde za stejný počet banánů (500) je hodnota poukazu o 100 Kč vyšší než v Starbcuks. Navíc si myslím, že Starbucks bude mít vyšší ceny, takže CrossCafe v tomhletom vypadá jako " hodně muziky za málo peněz " .
Moderátor
banánů: 803
3.4 v 09:16
Jestli jsou poukazy do Starbucks za 500 banánů, tak je to pěkně pitomý. To nemám šanci dosáhnout. ;-( (cry emoticon)
Studentský účet
banánů: 277
23.3 v 06:54
Je to chyba, nebo už jsou poukazy do Starbucks za 500 banánů? ;-( (cry emoticon)
Moderátor
18.3 v 23:59
Ano, přesně tak Starbuck v Ostravě otevře 22. března v OC Nová Karolína
Moderátor
17.3 v 22:13
Dobrou zprávou je, že bude nově otevřená kavárna Starbucks i v Ostravě, takže to už nebude jen pro Prahu :) (smile emoticon)
17.3 v 20:23
Aaaa... konecne se daji objednat.. ;) (wink emoticon) doufam ze jsem to stihla a že jeste budou.. :-P (tongue emoticon)
Studentský účet
banánů: 250
8.3 v 10:23
Už i na Facebookových stránkách Primát se vyjádřili odpovědní lidé, že poukazy platí ve všech kavárnách Starbucks. (Y) (thumbs_up emoticon)
Moderátor
7.3 v 20:20
Pokud se jedná o novou pobočku Starbucks měla by poukázka platit, neni to vázané na konkrétní kavárnu co vím, ale na firmu jako takovou.
7.3 v 20:12
Budou platit ty poukazky i v Ostravě kde se 22.března otvírá Nová Karolína?
Moderátor - uchazeč
celkem příspěvků: 45; stránka: 1 2 3