Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Posílání cen

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: Posílání cen
minulou středu v 06:47
Ahoj Jáchyme :) (smile emoticon) Neříkám, že jste to uvedli vy, já to neznám, ale jen říkám, že to fakt bylo o dost nižší. Ale právě, jak uvádíš, je podstatný, že to tam bylo fajn a že jsem byla moc spokojená :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 5108
minulé úterý v 01:23
Ahoj,
to jsem moc rád, že se ti tam líbilo. Co se té hodnoty týče.... je to hodnota uváděná sponzorem akce ne náma, takže jestli mysíš (a neřikám že to neni možný) že hodnota byla nižší, pak s tim bohužel nic nenaděláme, podstatný ale je, že to bylo fajn ne?

(Y) (thumbs_up emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
minulé pondělí v 23:41
Nevím, kam to napsat, tak to píšu sem. Moc bych chtěla poděkovat stránce Primát.cz za úžasnou vánoční výhru do penzionu Quattro na Šumavě. Dnes jsem se vrátila a jsem plná zážitků a určitě se tam ještě vrátím. Byla to skvělá výhra. Sice vaše cena v hodnotě 30 000 Kč nebyla (ve skutečnosti to bylo o dost levné a někdo tady lhal), ale zážitek byl k nezaplacení. Děkuji!
Studentský účet
banánů: 5108
7.3 v 11:13
a voucher ti prijde do mailu, takze jeste pohodlnejsi nez postou nebo osobne!!!
Studentský účet
banánů: 317
22.10 2011
Jaké jsou zrovna dárky za banány zjistíš když se podíváš na levou stranu jsou malé obrázky. Ten s krabicí a mašlí jsou dárky :-) (smile emoticon)
Moderátor
banánů: 803
27.7 2011
a kde zjistím jaké jsou zrovna dárky za banány???
Studentský účet
banánů: 56
10.11 2010
10.11.2010 15:03 artep36 napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jak probíhá posílání dárků a zda-li se platí nějaké poštovné nebo tak něco. (*) (star emoticon)

Buď poštou nebo přes moderátora osobně. Poštovné se neplatí.
Studentský účet
banánů: 2761
Posílání cen
10.11 2010
Chtěla bych se zeptat, jak probíhá posílání dárků a zda-li se platí nějaké poštovné nebo tak něco. (*) (star emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 143
celkem příspěvků: 8; stránka: 1