Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Paříž

celkem příspěvků: 27; stránka: 1 2
Re: Paříž
minulé pondělí v 23:42
Škoda, že to škola měla v takovém blbém termínu, hned bych jela. Je to bomba!
Studentský účet
banánů: 5108
15.4 v 10:35
Paříž je nádherné město, když bude možnost, určitě se tam jednou ráda vrátím :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 3
19.2 v 20:28
Paříž patří mezi moje tři nejoblíbenější evropská města. Nejvíc se mi líbila v noci, když všechno svítilo a nabralo to celkově takový jiný nádech. :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1
30.1 v 16:15
Paříž je úžasná a okouzlí snad každého. Nejvíce se mi asi líbila bazilika Sacre Coeur a večerní projížďka po Seině :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 461
18.1 v 20:48
Paříž je moc hezká. jen mě mrzelo, že nebylo dost času zajít se podivat na čtvrť La Defense. Snad jediný co mě doslova "zničilo" byla návštěva Louvru :D (teeth emoticon) Je sice pěkný, ale trochu moc na dlouho.... 8-) (shade emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
11.1 v 20:20
Ta cestovka vypadá zajímavě. Děkuju :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 25
11.1 v 20:06
jinak nebyl jste tu někdo pracovně/brigádně? zajímaly by mě zkušenosti
Studentský účet
banánů: 16
11.1 v 20:05
nevím jestli se to může ale mám moc dobrý zkušenosti s cestovkou ABC Tours hlavně co se ceny týče. Pořádají zájezdy BBB tzn ubytování, strava, doprava autobusem a vlastní program což je super
Studentský účet
banánů: 16
31.12 2011
Záleží na rozpočtu nejpohodlnější a nejrychlejší je letadlo.
Studentský účet
banánů: 14
29.12 2011
Ahoj, řeším jak do Paříže cestovat. Je lepší vlak, autobus nebo letadlo? Budu rád za zakaždý nazor a třeba i doporučení nějaké přepravní společnosti.
Studentský účet
banánů: 25
22.12 2011
Je moc hezké, že je v soutěži i ta Paříž. Přece jen má to své kouzlo (F) (rose emoticon)
Studentský účet
16.12 2011
Příž je super, dá se krásně projít za 5 dnů aniž by se pouzivala jaka koliv doprava, ale nohy pak bolí-....byla jsem tam uz 2x a uz se teším na další výlet...nedaleko Paříže se koná jeden velký festival Rock en Seine a jsou tam fakt dobrý kapely (Foo Fighters, Blink182, Underworld, a další)min rok jsem tam byla a vřele doporučuji :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1239
15.12 2011
Paříž je opravdu nádherné město, navštívil jsem ho letos v říjnu a až budu mít možnost chci jet znovu... A vůbec nejkrásnější je v noci, navíc pokud Vás provází místní tak je to nezapomenutelné... Jen pokud mohu doporučit tak leteckou dopravu. Dvanáct hodin autobusem tam a pak zpátky bylo utrpení...
Studentský účet
banánů: 211
8.12 2011
02.12.2011 19:26 dutohlávka napsal(a):
Pokud se tam někdo budete chystat v létě, tak doporučuji ubytování v kempu blízko Buloňského lesíka (hihi) - )http://www.campingparis.fr/index.php) ve městě jste za chvíli. Hlavně si kupte kartičku na hromadnou dopravu (seženete v každém podchodu do metra) :) (smile emoticon) Nezapomenutelné místo na které si nechte dostatek času :) (smile emoticon) (*) (star emoticon)

děkuji za tip , ráda bych se tam podívala, ale ne s cestovkou... jestli ne příští rok, tak ten další, no snad to vyjde...

(F) (rose emoticon)
Studentský účet
banánů: 186
2.12 2011
Pokud se tam někdo budete chystat v létě, tak doporučuji ubytování v kempu blízko Buloňského lesíka (hihi) - )http://www.campingparis.fr/index.php) ve městě jste za chvíli. Hlavně si kupte kartičku na hromadnou dopravu (seženete v každém podchodu do metra) :) (smile emoticon) Nezapomenutelné místo na které si nechte dostatek času :) (smile emoticon) (*) (star emoticon)
Studentský účet
banánů: 2103
2.12 2011
Podle mého názoru bezkonkurenčně nejkrásnější město <3 (love emoticon)
Studentský účet
banánů: 274
2.12 2011
Snad se mi jednou splní sen :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 233
29.11 2011
Paříž byla velice krásná. Skvostné město v čele s Eiffelovou věží mě nadchlo tak, že bych se tam chtěla vrátit. Škoda jen, že tenkrát pršelo a byla zima. Příště si to víc užiju.
Studentský účet
30.10 2011
Vím, že to není rozhodně pro každého, ale moc se o tom neví: je možnost navštívit pařížskou kanalizaci a je to celkem zábavné, tak kdybyste si chtěli dát oddech od muzeí. A jinak taky můžu doporučit kostel sv. Eustacha, můžu říct, že mě uchvátil mnohem více než známý Notre-Dame.
Studentský účet
banánů: 13
25.10 2011
:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -1
celkem příspěvků: 27; stránka: 1 2