Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Opisování u přijímaček

celkem příspěvků: 11; stránka: 1
Re: Opisování u přijímaček
20.5 2011
23.02.2011 17:08 uwaga napsal(a):
Vzdyt opisovat se ani neda, protoze je nekolik verzi testu, ne? Opsat jinej text, nez ten co mas v predloze, by to bylo trochu napadne... :-D (teeth emoticon)

No dá, minulý rok jsme teda celý sál měli totéž. Sice tam chodí a odvážný člověk asi opisovat zvládne, ale podle mě je to spíš na škodu. Testy jsou opravdu lehké, stačil mi jeden slovník. ale teda jednou jsem mrkla ke slečně vedle, co jich měla 5 a ta tam vyloženě reformovala angličtinu :D (teeth emoticon):D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 23
23.2 2011
Vzdyt opisovat se ani neda, protoze je nekolik verzi testu, ne? Opsat jinej text, nez ten co mas v predloze, by to bylo trochu napadne... :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 0
23.2 2011
Lepší než opisování je vzít si sebou dost kvalitní slovník. Měl jsem LINGEU příruční slovník a bylo to v pohodě.
Studentský účet
banánů: 27
30.1 2011
03.11.2009 15:40 MarketaB napsal(a):
Přijímačky jsou z překladu textu, takže opisování ti může spíš ublížit... Co když ten, od koho opisuješ, bude umět jakzyk hůř, než ty?

(Y) (thumbs_up emoticon) přesně, tahák je na nic, dobrý slovník a nekoukat doleva doprava-já se jednou koukla a věta se kterou jsem si byla jistá že je dobře, tak při pohledu vedle... :-O (omg emoticon) - už jsem si byla prostě jistá, že když pojedu sama za sebe...bude to o 100% lepší ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 125
15.12 2010
Tahák je ti na nic. A opisování jakbysmet. Moc to nekontrolovali, já jsem si s kámoškou i povídala, ale chodili okolo. Ale pokud máš hodně dobrý slovník, tak ten ti pomůže nejvíc. Vem si i významový.
Studentský účet
banánů: 9
29.7 2010
Ironie je, že třeba přípravou taháku si látku zopakuješ a naučíš, pak ani nemusíš opisovat, či použít tahák...
Studentský účet
banánů: 174
27.4 2010
no, opisovat se urcite da, ale myslim, ze je to zbytecne.. neni to tak tezke udelat, pokud to prelozis nejak normalne.. a musim souhlasit se zbyndarobem - pokud chces opisovat uz u prijimacek, tak to pak nema cenu. stejne se to tady budes muset naucit, pri zkouskach uz se opisovat neda...
Studentský účet
banánů: 225
8.11 2009 (naposledy upraveno 8.11 2009)
Nedoporučuju opisovat. Jdeš tam za sebe a měla by to být Tvoje zodpovědnost. Navíc, první rok mi nepřipadá vůbec jednoduchý, takže pokud chceš opisovat u přijímaček, myslím, že práce při studiu pak následně už neopíšeš. Možná tomu, kdo to bude číst bud připadat jak mravokárce, ale mylím si, že jím nejsem. Jen se na to koukám z pohledu určité životní zkušenosti. Na fakultu jsem nastoupil až po třicítce :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 6
3.11 2009
Přijímačky jsou z překladu textu, takže opisování ti může spíš ublížit... Co když ten, od koho opisuješ, bude umět jakzyk hůř, než ty?
Studentský účet
banánů: 188
14.10 2009
Já u přijímaček teda seděla uplně vzadu, ale přišlo mi, že to nekontrolovala. spíš si tam něco psala u stolu a o ty lidi se nějak extra nezajímala ;) (wink emoticon) takže myslim, že by to šlo, ale rozhodně bych na to nespoléhala
Studentský účet
banánů: 27
Opisování u přijímaček
11.10 2009
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s opisováním u přijímaček. Kontrolují to hodně? Máte nějaké tipy, jak to udělat nebo kam si v posluchárně sednout?
Účet středoškoláka
banánů: -105
celkem příspěvků: 11; stránka: 1