Některé jejich zvyky prostě pochopit ani nemůžeme. Ale pravdou je, že pití teplé krve na trzích uvidíte často. Já byla na Taiwanu a bylo to k vidění téměř na každém kroku
taky jsem dokument neviděla, ale chápu, že některé cizokrajné zvyky.nám středoevropanům mohou přijít divné, ale za to bych je neodsuzovala... ja jsem třeba v Turecku turecký záchod také nenavštívila...
Každá kultura má něco, myslím, že i jim nějaké naše zvyky připadají nechutné...Když někam chceš jet, tak to porstě musíš respektovat, nabo pokud ti to tolik vadí, tak se tomu jednosuše vyhnout...A jinak dokument jsem neviděla...
Ja ten dokument videla a ano, je to docela sokujici. Na druhou stranu jsem zase videla dost dokumentu o Japonsku, ktere me nalakaly na to, tam jet. Japonsko ma svoji vlastni kulturu a ta se musi respektovat, neco neni pro evropana zrovna lakave, nebo byt muze. Jejich uzasna architektura chramu, hudba, ci kinematografie muzou byt velice lakave.
začíná to jejich prazvláštním vztahem ke zvířatům. Jsou tam ukázky z Asijských (Čína a Japonsko) trhů, kde zaziva svlékají z kůže hady, netopýry, kočky a psy a přitom pijí jejich teplou krev. Tak při tomhle jsem to chtěla přepnout. Fuj Fuj, Fuj!!