Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

NJ - p. Honffmanová

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: NJ - p. Honffmanová
8.4 2011
Zprvu to byl nezvyk,ale po čase jsem si na paní Hoffmanovou zvykla.Je dobré se na hodiny připravovat,dokáže ocenit snahu i pochválit.:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 308
15.2 2011
Je v pohodě snaží se co nejvíce naučit a když se dostanete přes zápočty ke zkoušce pak už to dá skoro všem
Studentský účet
banánů: 405
19.1 2011
Paní Frau Hoffmanová je nezapomenutelná...3 semestry strachu, jestli kvuli ni dodelam skolu:D (teeth emoticon).Když ale člověk dělal domácí ukoly, nechala ho žít a projít i s trojkou při závěrečné prezentaci o včele:D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 14
5.1 2011
Jo, paní Hoffmanová to je třída :-) (smile emoticon) ale když se učíte, dokáže si s lidma i pohodově pokecat ;-) (wink emoticon) a pouští i dřív :-) (smile emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon) (i) (lightbulb emoticon) (*) (star emoticon)
Studentský účet
banánů: 25
8.11 2010
jo němčina s paní učitelkou, tak ta dá někdy pěkně zabrat
Studentský účet
banánů: 10
4.10 2010
tak tato učitelka není rodilá němka ale její požadavky nejsou malé jak na započty a zkoušky...takže se na němčinu občas podívej
Studentský účet
banánů: 405
NJ - p. Honffmanová
26.9 2010
Ahoj. Nenašla jsem tuhle paní v "učitelích" - nejmenovala se náhodou Desiré a není rodilá němka ? S němčinou dost zápasím, tak bych ráda věděla, co mě čeká ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 2088
celkem příspěvků: 7; stránka: 1