Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Nejtěžší ročník

celkem příspěvků: 10; stránka: 1
Re: Nejtěžší ročník
9.2 v 19:19
jj, tak s tímhle souhlasím (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 81
9.2 v 13:28
přesně tak, pokud si někdo myslí, že prvák a druhák je síla, tak to počkejte na třeták :-) (smile emoticon) i bez bakalářky je to strašný a s nestíháním bakalářky ještě horší...ale hlavní vyhazovačka je ve třeťáku matika (z prváku - u nás to ještě bylo možný, ted se to nějak mění) a EAS...takže taky bomba:-) (smile emoticon) a slyšela jsem, že čtvrťák je ještě horší, tak uvidíme :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 91
8.2 v 20:14
jo tak z vlastní zkušenosti vám povím, že třeták je zabíračka. Zlatej prvák a druhák. Ale co čtu o těch seminárkách, tak jak změnily počet vyučovacích hodin tak se seminárky nestíhají, tak většinou co vždy byly tak je zrušili, za zimní semestr ve třetáku jsme dělali jednu a to ze ZONU a to byla brnkačka
Studentský účet
banánů: 81
8.2 v 16:50
Podle mě se to stupnujě- v prváku je velkým sýtem matika, ve druháku obě ekonomie, ale i další (třeba EMM). A třeťák- velká "paráda" na závěr- tolik seminárek jsme snad neměli za prvák a druhák dohromady.. Takže pokud nemáte před 5.semestrem aspoň kus bakalářky napsanej a chodíte do práce byť na poloviční úvazek, potom sedíte prakticky nonstop u kompu a datlujete některou z těch prací... Šestý semestr mě čeká, tak uvidíme.. =)
Studentský účet
banánů: 19
8.2 v 13:52
já taky nemůžu moc soudit,i jsem v půlce druháku, ale je to oproti prváku o dost náročnější hlavně časově, samá seminárka a projekt a do toho bakalářka... a dost mi nevyhovuje mít cvičení jednou za čtrnáct dní, sice to ušetří čas, ale v konečnym důsledku nad tím člověk stráví doma víc času, než kdyby do tý školy jel. celej semestr jsem měla pocit, že těžce nezvládám a i když to nakonec dopadlo slušně, docela se bojim, co přijde dál :D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 4
2.2 v 17:29 (naposledy upraveno 2.2 v 17:29)
Měla jsem docenta Čechuru a pokud jde o konkurz na tuto bakalářku, tak do dneška šílím vzteky. Mám to do Prahy víc než 150 km (dálkařka, takže při škole na plný úvazek pracuji). Když jsem přijela, pozval nás do kanceláře po tématech, v kanceláři měl obrovitýho psa :-O (omg emoticon) , řekl, že mu máme svoje představy o zpracování a obsahu práce poslat mailem (ještě dle tabule odprezentoval, co přesně) a nazdar!!! :-@ (angry emoticon) Konkurz jsem sice vyhrála, ale ... Ze začátku komunikoval bez problému a prakticky okamžitě, ale ke konci hrůza!!! :-@ (angry emoticon) 14 dní jsem čekala na konečný ortel ohledně BP, aby mi pak vytkl jen číslovaní grafů a tabulek + cíle a metodiku. Ve finále jsem měla špatně souhrn a kvůli tomu mi dal oponent horší známku. Na zápis zápočtu za BP, abych vůbec mohla ke státnicím jsem před jeho kanceláří stanovala přes 2,5 hodiny (i když jsme byli domluveni). Celkově nevím, co si myslet. Překvapivě moji práci hodnotil fakt dobře, ale stejně... Jak říkám, psychicky nejhorší konec druháku a pak třeták... Nechci strašit, ale myslím, že se máte ještě na co těšit... ;-( (cry emoticon)
Studentský účet
banánů: 3
2.2 v 11:55
No, zatím to ještě nemůžu přesně určit. Jsem v druháku.
Ale... prvák byl síto, to je pravda. Byl to dost šok přejít ze střední na vysokou, kde ti nikdo pořádně neřekne, co máš dělat a kdy. V podstatě se většinu věcí dozvíš tak týden dopředu a to máš štěstí. Na druhou stranu se to dá zvládnout a u zkoušek toho zas až tolik nechtěj.
Zato druhák je záhul! Jsem teprv v půlce a už toho mám v hlavě víc než z celýho prváku a pořád nestíhám... Profesoři u zkoušek chtěj snad všechno (aspoň z ekonomických oborů) a když se k tomu přidají ty šachy s bakalářkou v prosinci... Mno, myslím, že třeťák o moc horší být nemůže.
Jinak hodně štěstí. Zatnout zuby a nevzdát to ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 51
2.2 v 09:52
A můžu se zeptat koho si měla za vedoucího na bakalářku?
Studentský účet
banánů: 13
1.2 v 20:47
A myslíš bakalářský nebo magisterský? Studovala jsem celoživotní a následně normálně bakalářské a pro dálkaře asi není lehký žádný ročník a o složitosti... 1. ročník - těžké síto 2. ročník - hodně drsný, málem jsem se zhroutila 3. ročník - vyčerpávající, nakonec jsem o půl roku kvůli bakalářce protáhla. Mít více času, vidím to asi na druhák, ale takhle mě nejvíc vyždímal třeták i kvůli neustálým problémům s vedoucím bakalářky... Takže přeju zdar a sílu :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 3
Nejtěžší ročník
18.1 2010
Jaký ročník byl pro vás nejtěžší?
Studentský účet
banánů: 2191
celkem příspěvků: 10; stránka: 1