Měla jsem docenta Čechuru a pokud jde o konkurz na tuto bakalářku, tak do dneška šílím vzteky. Mám to do Prahy víc než 150 km (dálkařka, takže při škole na plný úvazek pracuji). Když jsem přijela, pozval nás do kanceláře po tématech, v kanceláři měl obrovitýho psa

, řekl, že mu máme svoje představy o zpracování a obsahu práce poslat mailem (ještě dle tabule odprezentoval, co přesně) a nazdar!!!

Konkurz jsem sice vyhrála, ale ... Ze začátku komunikoval bez problému a prakticky okamžitě, ale ke konci hrůza!!!

14 dní jsem čekala na konečný ortel ohledně BP, aby mi pak vytkl jen číslovaní grafů a tabulek + cíle a metodiku. Ve finále jsem měla špatně souhrn a kvůli tomu mi dal oponent horší známku. Na zápis zápočtu za BP, abych vůbec mohla ke státnicím jsem před jeho kanceláří stanovala přes 2,5 hodiny (i když jsme byli domluveni). Celkově nevím, co si myslet. Překvapivě moji práci hodnotil fakt dobře, ale stejně... Jak říkám, psychicky nejhorší konec druháku a pak třeták... Nechci strašit, ale myslím, že se máte ještě na co těšit...