Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Nefunkční výměna

celkem příspěvků: 31; stránka: 1 2
Re: Nefunkční výměna
6.3 v 11:41
Ok :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1925
5.3 v 21:45
Znovu jsem to urgoval tak pokud se ti nikdo do 2 dnů neozve pošli mi zprávu.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
5.3 v 14:21
Stále se nic neděje. Kolega, co to má na starosti se nehlásí?
Studentský účet
29.2 v 22:00
Děkuju milý admine :) (smile emoticon)
Studentský účet
29.2 v 21:46
Kontaktoval jsem kolegu co to má na starost a budu urgovat aby se k tomu sem nějak vyjádřil.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
29.2 v 21:33
Taky jsem na to koukala, že u tohohle partnera pořád poukázky jdou objednat, je to divný.... Jsem zvědavá, jestli to někdo vysvětlí.
Studentský účet
banánů: 7999
29.2 v 21:29
Nechci tu dělat rozruch, nevím proč mi to nevzali. Není to jistě lehký shánět partnery. Ale nějaký vysvětlení bych od Primátu očekávala. Zklámání bylo nepříjemné. A zrovna u tohohle partnera poukázky objednat jdou, co jsem koukala...
Studentský účet
29.2 v 21:05
Tak to je mazec teda. Všimla jsem si, že jsou v dárcích někteří partneři, a je jich dost, u nichž už výměnu nelze provézt, prostě tam to tlačítko výměny chybí. Taky by mě zajímalo, co se děje, proč to nejde vyměnit, myslela jsem, že třeba tenhle měsíc už nemají poukázky a zase to otevřou až je budou mít. Ale když píšeš, že už ty poukázky máš, a nevzali ti je, tak to je sprostý teda..... :-@ (angry emoticon)
Studentský účet
29.2 v 19:41
Ahoj,
v pondělí jsem chtěla upatnit poukazy do Cafe89, ale řekli mi, že je neberou a že s Primátem už nespolupracují :( (sad emoticon) Je to škoda, ale co se dá dělat, tak bych chtěla zpátky aspoň těch 200 banánů, co jsem za to dala (za 2 poukázky).
Díky za odpověď (na poštu mi nikdo neodpověděl).
Eliška
Studentský účet
6.2 v 11:44
Ahoj Nevrli,
zkus napsat zprávu na "janvoj" s dotazem.
měj se Ž.
Moderátor - uchazeč
banánů: 295
6.2 v 01:38
Ráda bych se zeptala kdy bude dostupné program Memostaion? tento měsíc si jí ještě nikdo nezamluvil ale odkaz negunguje. Muže mi prosím někdo poradit co mám dělat??
Studentský účet
banánů: 50
26.1 v 12:52
26.01.2012 09:31 sička napsal(a):
Proměnila jsem si 2 poukázky do Country Life - před pár dny. Zatím tedy žádná odezva, já doufám, že to klapne...nemáte s tímhle podnikem zkušenost?:) (smile emoticon) díky

Své zkušenosti popsali někteří uživatelé zde: http://www.primat.cz/forum/vseobecne-forum-t1/darky-a-partneri-t1696/bistro-country-life-t7098/
Nestudent
banánů: 631
26.1 v 09:31
Proměnila jsem si 2 poukázky do Country Life - před pár dny. Zatím tedy žádná odezva, já doufám, že to klapne...nemáte s tímhle podnikem zkušenost?:) (smile emoticon) díky
Moderátor - uchazeč
banánů: 298
25.1 v 20:41
Aha, tak to je zajímavé, já jsem si objednala Bejzment, tak to možná vážně záleží na produktu. Ale emailem mi to přijde lepší, kor když by mi poukázky přišly domů a já byla zrovna v Praze, tak musím čekat na konec týdne nebo až pojedu domů prostě. Třeba to postupně zavedou všichni, i se tím dost ušetří, teda primát tím ušetří.
Studentský účet
25.1 v 18:43
Gratuluju. Ono asi záleží, o jaký produkt jde, protože mně ještě před týdnem normálně přišly poukázky do Pravěku poštou...
Moderátor - uchazeč
25.1 v 15:30
Před chvílí mi přišel email s elektronickými poukázkami, které si stačilo jen vytisknout. Myslím, že to je příjemná změna oproti klasickému posílání poukázek poštou, kdy se ještě musí platit 10 Kč za známku. Asi tedy výměna tak dlouho trvá kvůli velkému zájmu a nemají dostatek poukázek pro všechny.
Studentský účet
23.1 v 18:33
Moc díky za radu :-) (smile emoticon). Uklidnilo mě, že v tom aspoň nejsem sama, komu neodpovídají :-) (smile emoticon).
Studentský účet
23.1 v 18:27
Ta e-mailová adresa je úplně ztracená, taky sem z ní nikdy nedostal odpověď. Zkus napsat osobní vzkaz na "janvoj", odtamtud probíhala všechna zpětná vazba ohledně poukázek.
Moderátor - uchazeč
23.1 v 13:42
Jak je to tedy s tím novým systémem? Psala jsem si o výměnu poukázek asi před měsícem, banány se mi okamžitě strhly, ale poukázky nikde, ani nejsem na seznamu těch, kteří už banány za dárky vyměnili, mám ještě čekat nebo se to prostě někam ztratilo? Když píšu na email podpora@primat.cz, tak mi nikdy nikdo neodepíše na nic, je možné, že jim moje emaily ze seznamu padají do spamu? Jiné vysvětlení mě totiž už nenapadá.
Studentský účet
14.12 2011
Díky, že jsi sem napsal, jak to teď funguje. Dlouho jsem o žádnou odměnu nepsala, tak alespoň budu vědět, co a jak
Studentský účet
banánů: 1764
celkem příspěvků: 31; stránka: 1 2