Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 6; stránka: 1
Re: Náročnost studia
2.8 2011
prave jsem v samem zaveru druhaku :-) (smile emoticon) je srpen a ceka me posledni zkouska 8-) (shade emoticon)ale bude vyzadovat mesicni pripravu :-@ (angry emoticon) tot mluvi za vse ne? druhak neni zadna flakarna :-P (tongue emoticon)
Studentský účet
banánů: 8
30.7 2011
No náročnost, je to individuální, jsou lidi kteří to zvládají v pohodě a bez problémů, jsou lidi kteří proplouvají jen tak tak a pak jsou taky lidi, kteří na to kašlou, ale mají zatracené štěstí :) (smile emoticon)
Tahle škola je žrout času, je to náročné studium, ale myslím si, že stojí za to. Když tě to chytne, bude tě to bavit, tak se ti to bude i lépe učit, půjde ti to rychleji a zkrátka budeš se mít lépe :) (smile emoticon) Ale jakmile by tě to přestalo bavit, tak bych asi viděla variantu přestupu na jinou školu, protože by si se pak strašně trápil..
Co se týče zkouškového, tak se to někdy obtížně stíhá z důvodu rozsáhlosti některých předmětů, zkrátka nestačí 2-3 dny, ale musíš tomu věnovat více času (v rámci týdnů)... Já bych ale neměnila, přestože je to náročné, tak mě to baví ;) (wink emoticon) Jo a nejtěžší je druhák a prý i čtvrťák, zatímco ve třeťáku si odpočineš ;) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 104
9.1 2011 (naposledy upraveno 9.1 2011)
Náročnost studia na naší fakultě je strašně subjektivní, jsou lidi co tu školu udělají jednoduše bez problému s tím, že si zárověň stíhají užít i studenských let... Na druhou stranu měl jsem za ty 4 roky na naší fakultě spoustu známých co byli od rána do večera ponořeni do knížek a přesto jí nezvládali... Výhodou je v součastnosti kreditní systém kdy si student může studium bez problému protáhnout, stačí mít dostatek kreditů (chodit na nepovinné předměty) a tak si těžké ročníky protáhnout (tím myslím opravdu těžké - jak píše "Hofkate" - je více zkoušek v semestru a každá z mého pohledu vyžaduje i měsíční přípravu!!! Ach ten čtvťák :-@ (angry emoticon)), na druhou stranu zatím jsem neměl v podstatě žádné větší problémy v průběhu studia, a to osobě nemůžu říct že bych byl nějaký zažraný student...

Ve zkratce stačí říct (obecně) "nejdůležitější je aby tě to učivo bavilo a chtěl ses to naučit"...
A tak jestli tě baví chemie, biologie, chceš nějakým způsobem přispět společnosti - volba FARMACIE je určitě správná...
Studentský účet
banánů: 7
3.6 2010
Studium je náročné na čas, hold nejde sestavit do jednoho nebo dvou dnů, musíš chodit do laborky, kde jsi třebas celý den, na druhou stranu blíž se seznámíš;-) (wink emoticon) Jinak je to diametrálně odlišné od nějaké ekonomky nebo peďárny, když je těžká zkouška, tak se na ni připravuješ i 3 týdny a na ekonomce 3 dny a stačí to. Hold záleží na tobě, co tomu chceš věnovat. Není to flákárna ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 17
14.12 2009
Studium je v některých ohledech docela náročné, některé předměty mají veliký rozsah, ale naučit se na ně určitě dá. Pokud člověk není úplný ignorant a má chuť školu vystudovat, tak jí určitě vystuduje. Nejhorší je druhý a čtvrtý ročník
Studentský účet
banánů: 1561
Náročnost studia
11.10 2009
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to dá jenom těžko stíhat?
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 6; stránka: 1