Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 3; stránka: 1
Re: Náročnost studia
19.12 2009
ja jsem s rozvrhem spokojen, PO jen 1x za dva tydny, UT od 13h, ST od 8h, CT od 10h a patek volno :) (smile emoticon) , celkem za tyden 11h cviceni (povinne) a 5h prednasky (nepovinne)
Studentský účet
banánů: 31
Re: Náročnost studia
28.11 2009
Na pedagogické fakultě obecně je to náročnější především časově, tím mám na mysli pazvláštní rozvrhy, kdy se vyučuje i na průmyslové škole, neboť nejsou volné místnosti. O spokojenosti bych asi nemluvila,ale o nespokojenosti také ne :) (smile emoticon) Můj rozvrh je skutečně zajímavý(studuji český jazyk a literaturu), například po-pá, po 11-14, 16-20, út 10-11, 18-22, st 13-14,16-20, čt 9-13, 18-20, pá 14-18. Další věc je kontrola docházky, nesmyslné referáty...Tak doufám, že budeš mít větší štěstí, jsou i katedry v pohodě :) (smile emoticon)Jaký obor chceš studovat?
Studentský účet
banánů: 798
Náročnost studia
11.10 2009
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to dá jenom těžko stíhat?
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 3; stránka: 1