Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 23; stránka: 1 2
Re: Náročnost studia
29.1 v 12:38
Jo zvládnout se to dá, jen je to myslím zbytečně moc vážně braný.
Studentský účet
banánů: 71
29.1 v 11:52
Tak to bude "bájo", ale holt se to bude muset zvládnout... ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 220
29.1 v 11:45
Co budeš dělat na podnikovém řízení ? No přednášky se ani nedají přežít jak jsou pro nás neekonomy nezáživný, ale dost člověka zaměstná semestrálka a k tomu projekt což je swot analýza podniku, který si člověk sám vybere. A zkouška z tohohle předmětu je ze dvou částí, na jednom papíře je ekonomická část - výpočty a 10 otázek ( jsou na výběr možnosti ) a druhý papír je část marketingová a na tom prakticky všichni končíme.Doufám, že na podruhý se mi ta zk povede udělat poněvadž jsem se z toho prvního pokusu trochu poučila
Studentský účet
28.1 v 15:37
Musím přidat souhlas s Vosou, zatím to bylo v pohodě díky tomu, že jsem čerpala ze znalostí z gymplu a ty obohacovala, ale opravdu netuším, co budu dělat třeba na tom Podnikovém řízení, které uvidím poprvé v životě a nauč se sám...
Studentský účet
27.1 v 15:11
Náročné to není, ale celkově mám pocit, že pokud se chceš něco naučit, tak se to musíš naučit sám, protože oni předpokládají, že už všechno umíš a musíš si své znalosti jenom "trochu prohloubit". Gymplácké vědomosti jsou fajn, ale když jde o odborné předměty a nemáš zkušenosti z praxe nebo z domova, tak je to otřes.
Studentský účet
banánů: 2696
27.1 v 09:54
Není to nic extra náročného, pokud jdete z dobrého gymplu a máte přehled v matice a chemii. Mám ale obavy z toho Podnikového řízení co bude ve druháku, a hlavně proč a k čemu... stejně vždycky záleží, na koho narazíte. Hlavně si nemyslete, že celý semestr není potřeba nic dělat, opak je pravdou, a pak za odměnu třeba nemusíte ke zkoušce nebo u ní dostanete body navíc. Pro mě škola tak akorát, studovat jsem nešla abych mohla ležet celé dny v knihách, ale aby mě to i bavilo a mohla si u toho vydělávat, je to taková škola "přátelská pro život". :-) (smile emoticon)
Studentský účet
26.1 v 18:46
a v letošním roce je pro studenty FAPPZ 2. ročníky nemilé překvapení předmět základy podnikové ekonomie a řízení , dost obtížně udělatelná zkouška. Pro mě zatím neudělatelná teda
Studentský účet
26.1 v 10:36
a ještě teda anatomii..x)
Studentský účet
banánů: -1
15.1 v 17:22
Je to docela v pohodě, když se tomu člověk aspon trošinku věnuje, ale nepodceňte chemii ;-) (wink emoticon).. (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: -1
13.12 2011
Šla jsem ze střednízemědělky, tak jsem byla náročností dost zaskočená, z většiny předmětů jsem na střední nebrali nic, co bych tady využila, takže všechno pěkně od začátku. Ale dá se to zvládnout. Do druháku ze nás 25 dostalo 7.
Studentský účet
banánů: 2377
2.12 2011
No při nastoupení mě to docela překvapilo, chodím do 1. ročníku na bakalářském oboru a hned v 1. semestru máme 40hodin týdně, 9 zápočtů a 7 zkoušek. Ale za odměnu budeme mít v 2. semestru hodin jen 24:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 100
2.12 2011
tak akorát bych řekla :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -3
22.1 2011
jsem ve druháku, dálkař... z původních třiceti lidí v ročníku se nás do druháku dostalo 12 :-S (confused emoticon) a většina nemá všechny zkoušky z prváku hotové, hlavně asi genetiku... můžu říct, že je to studium dost náročné, hlavně pro lidi, kteří musí přes den chodit do práce... nic není zadarmo a ve většině případů na nás koukají stejně jako na denní studenty.... stejné semestrálky, stejné podmínky zápočtu... (Y) (thumbs_up emoticon) ale o to víc si každé zkoušky vážíme...
Studentský účet
banánů: 200
19.1 2011
Studiu není náročné:-) (smile emoticon) , spíš jde o to na koho natrefíš. Někteří profesoři jsou v pohodě a u některejch je tezky udělat zkousku. Taky dost zaleží na obtížnosti predmětů, každej obor má svoje favority, kterejch se vsichni boji, ale je to vykompenzovaný lehkejma predmětama. Zvládam to i kdyz jsem z upně jiny střední.
Je to proste v pohodě studium ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 264
12.1 2011
Náročnost? Myslím,že zrovna Fakulta APPZ není tak těžká,dá se určitě zvládnout, skoro mi přijde,že na některých předmětech si nás hejčkají :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 408
28.12 2010
hrajou si na kdo ví jakou univerzitu, přijde mi to tam vše přehnané :-[ (bat emoticon)
Studentský účet
banánů: -7
14.11 2010
Stejně jako všude hodně záleží odkud se na vejšku hlásíš.Já jsem šla z gymplu, proto mi přišlo, že najednou senemusím učit, nemusím nic dělat, jenom napsat pár testů a když to zmáknu dobře tak pak ani nemusím ke zkoušce. Pro ty co chodili na náročnější gymply leháro, zato lidi z odbornejch se u nás dost ztrácej.
Studentský účet
banánů: 448
30.10 2010
Je to hodně o průběžnym opakování, já mám například předmět Zoologie bezobratlých a píšeme test každý týden. Ale někteří učitelé jsou hodně vstřícní, když napíšeš testy na určitý procenta, nemusíš k ústní a rovnou ti navrhnou známku... Ale těžký to není.
Studentský účet
banánů: 16
14.6 2010
pedrita: Písemnej test před zkouškou je k ničemu, málokdo do něj kouká a málokdo na něj přihlíží a k ústní zkoušce jdou stejně všichni a když to náhodou někdo nenapíše, tak se nás ptá akorát na primitivnosti.. teda aspoň pro nás to základní věci jsou. A je vidět, že dělá všechno proto, aby nám to dal. Škola to rozhodně náročná neni. Ve srovnání s jinýma.
Studentský účet
banánů: 416
24.4 2010
no nemohu souhlasit co uvedla absolventka UJEPu.ja studuji rovnez magistra, rovnez prvni rok,a pekne s nami mavaj.semestralni prace, vsichni pisemnej test aby ses dostal vubec k ustni zkousce...ano,nemame toliko cviceni co denaci,ale o blokovem nastoupime v bilem plasti do laborky a vse si uzijeme,vcetne vypracovavani protokolu na zapocet....takze to jsou dalsi informace pro zajemce o studium.
Studentský účet
banánů: 15
celkem příspěvků: 23; stránka: 1 2