Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náklady na bakalářskou práci

celkem příspěvků: 2; stránka: 1
Re: Náklady na bakalářskou práci
10.1 v 16:54
No v bakalářské práci se hlavně nevyžaduje praktická část. Minimálně u nás na BIMG. Moje osobní zkušenost byla bakalářka na BFU, kde jsem chodila co labin, nic jsem neplatila, nic jsem nedostávala. Tam se mi, ale nelíbilo tak jsem šla na diplomku do dětské nemocnice, taky nic neplatím a nedostávám, ale jsem tu spokojena.
Studentský účet
banánů: 1
Náklady na bakalářskou práci
28.11 2009 (naposledy upraveno 28.11 2009)
Zdravím všechny primáty,
poslední dobou se setkávám s různými názory na proplácení nákladů na vypracování bakalářské práce. Ne všichni mají to štěstí na bakalářce pracovat v blízkém okolí, ve školní laboratoři, s materiálem ústavu. Jsou tací, kteří kvůli bakalářce dojíždí několikrát měsíčně mnoho desítek kilometrů, materiál si musí kupovat sami a na druhou stranu jiní studenti mají to štěstí, že je ústav posadí do laboratoře, dá jim vše potřebné a po odevzdání práce ještě přihodí nějakou tu korunku. Proto pište své názory a zkušenosti, jaké jsou možnosti a s čím jste se setkali :-) (smile emoticon)
Studentský účet tohoto fóra
banánů: 2094
celkem příspěvků: 2; stránka: 1