Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

mizí mi banány :(

celkem příspěvků: 54; stránka: 1 2 3
Re: mizí mi banány :(
6.3 v 13:05
Dobrý den, rád bych se všem omluvil. Došlo k chybě, díky které se zbytečně strhávaly banány. Dostal jsem seznam uživatelů, kterým se to stálo. Ozvěte se mi prosím všichni, kdo si myslí, že mu primát sežral banány a uveďte jejich počet. Děkuji a přeji hezký den! ADmin
Administrátor
banánů: 1068
14.2 v 23:24
Přestaňte se tady hádat, o chybě se ví a řeší se.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
14.2 v 07:18
Docela bych chtěla vidět, jak tě ten banán bije a mlátí hlava nehlava
:-D (teeth emoticon) (teeth emoticon) LOOOL
(nic ve zlém)

Sice mě to až tak nevadí ale někdo kdo má pár banánu to může vadit a chtěl jsem upozornit na chybu.
Studentský účet
banánů: 2641
13.2 v 21:48
Po přidání příspěvku se přičítaji banány až se zpožděnim. O banán můžeš přijít i stažením materiálu nebo například pokud je ti smazán nějaký příspěvek tady. Čili možná došlo k náhodě, že zrovna když jsi to vložil, zároveň někde někdo něco smazal a tobě se to tim pádem odečetlo a to přičtení proběhne až později.
13.2 v 16:00 (naposledy upraveno 13.2 v 16:01)
13.02.2012 15:52 Nighters napsal(a):
Tak dneska se asi objevila nová chyba, po přidání příspěvku do předmětu mě ubil jeden banán, to má být nějaké zaopatření, aby nikdo nevyužíval banánu za příspěvek a do zítřka mi přijde banán a nebo se jedná o chybu?

Docela bych chtěla vidět, jak tě ten banán bije a mlátí hlava nehlava
:-D (teeth emoticon) LOOOL
(nic ve zlém)
Nestudent
banánů: 631
13.2 v 15:52
Tak dneska se asi objevila nová chyba, po přidání příspěvku do předmětu mě ubil jeden banán, to má být nějaké zaopatření, aby nikdo nevyužíval banánu za příspěvek a do zítřka mi přijde banán a nebo se jedná o chybu?
Studentský účet
banánů: 2641
12.2 v 21:02
Naučte se číst, je to tady na foru vysvětlené.
12.2 v 20:16
jak je možné že mam -6banánů?????nechápu to, pěkná hovadina ty banany,
Studentský účet
banánů: 8
12.2 v 11:50
Proč mi zmizelo cca 250 banánů? :-O (omg emoticon) měla jsem jich přes 1000 a teď 770...
Studentský účet
banánů: 606
11.2 v 21:32
Momentálně se to myslím nezobrazuje, ale v systému o tom zálohy jsou.
11.2 v 15:11
dřív byla možnost vidět, kolik banánů máš za co, nevím jestli to je i teď, já to tedy nenašla, ale hodilo by se :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 514
10.2 v 21:24
koukám, že mi taky zmizely nějaké banány (1500 jich teda nebylo, to je trochu moc (N) (thumbs_down emoticon)

...nebývala náhodou na starých stránkách možnost podívat se na transakci banánů?
Moderátor - uchazeč
banánů: 734
7.2 v 09:27
no mě sebralo se přes noc 1500 banánů... asi nějaká chyba v systému nebo nevím...
Moderátor
banánů: 1424
7.2 v 09:25
Proč mi mizí banány??? O zkouškovém jsem spoustu nasbírala, včera 356 a dnes 217??? Co je to za zmatky? Žádné podvody sem nedávám. Jinak ještě bych trochu zkritizovala hodnocení materiálů...když vám hned jako první někdo dá pětku např.protože nemá příslušný program pc a tak mu to nejde otevřít, no ale pro další lidi už to znamená že materiál není dobrý.
Studentský účet
banánů: 514
25.12 2011
No, ono jde o to, že ty banány se jim skutečně smažou. Bohužel většinou jsou to "jednorázové účty", kdy si někdo založí nový účet jen aby získal první banány za psaní na foru a registraci, ty pak okamžitě utratí za stažení materiálů a proto se tady pak i občas vyskytne někdo s minus bananama - to je přesně ta situace, kdy někomu byly strženy banány za smazání příspěvku, ale stalo se tak v době, kdy už ty banány utratil. Bohužel není v silách nás moderátorů/adminů, sledovat každý nový příspěvek non-stop - proto když někdo napíše 3 smilíky a hned stáhne materiály, dostane se na nulu a my mu to pak strhneme, ale většinou už ti lidi ty účty vůbec neřeší, ptž svůj účel splnil. Naštěstí tady toho ještě není tolik a plánujou se určité změny přidělování banánů za příspěvky, takže se nebojte že o tom nevíme nebo že se to nijak neřeší.
23.12 2011
23.12.2011 00:27 Daneet napsal(a):
Měli by je vyhodit, nevím, proč to tolerují, je to vážně nepřehledné.

Asi se nás ozývá málo, kdo žádají nápravu :( (sad emoticon) aspoň by jim mohli smazat banány, když už nic
Nestudent
23.12 2011
Měli by je vyhodit, nevím, proč to tolerují, je to vážně nepřehledné.
Studentský účet
banánů: 5108
23.12 2011
23.12.2011 00:06 Daneet napsal(a):
Ne, v pořádku, jen mě to zarazilo. Opravdu nepatřím k těm bláznům, co tu píšou kvůli banánům. Já to beru pozitivně, že si můžu popovídat.

Ono by to také vypadalo jinak, kdybys jenom sbírala banány, protože bys smajlíkovala, jak je zvykem některých zdejších uživatelů :-@ (angry emoticon)
Nestudent
23.12 2011
Ne, v pořádku, jen mě to zarazilo. Opravdu nepatřím k těm bláznům, co tu píšou kvůli banánům. Já to beru pozitivně, že si můžu popovídat.
Studentský účet
banánů: 5108
23.12 2011
21.12.2011 00:23 Daneet napsal(a):
Já nepíšu jenom do téhle diskuze. Píšu, protože mě to baví a nesbírám banány v diskuzích :-) (smile emoticon)

Nebylo to myšleno zle.
Nestudent
celkem příspěvků: 54; stránka: 1 2 3