Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Mizí banány za co?

celkem příspěvků: 13; stránka: 1
Re: Mizí banány za co?
6.3 v 13:03
Dobrý den, rád bych se všem omluvil. Došlo k chybě, díky které se zbytečně strhávaly banány. Dostal jsem seznam uživatelů, kterým se to stálo. Ozvěte se mi prosím všichni, kdo si myslí, že mu primát sežral banány a uveďte jejich počet. Děkuji a přeji hezký den! ADmin
Administrátor
banánů: 1068
12.2 v 23:06
Ahoj, mne tiez zmizli banany a to som nic nestahovala lebo svojich materialov mam dost, ani som v poslednej dobe nic nepridavala do fora v takom pocte aby mi zmizlo 100bananov (rozumej ze by bol moj prispevok nevhodny). trosku nechapem preco tie banany nemam zrazu? :-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 86
21.1 v 13:57
Díky za vysvětlení Jáchyme....to víš, my starší studenti si musíme na ty nové možnosti zvykat :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 55
21.1 v 00:30
Za stažení/přečtení materiálu se ti odečte banán. Ber to jako takovou "měnu" primáta. Za banány si "koupíš" materiál, stejně tak ale za nahrání svýho pro ostatní se ti přičte 5 banánů a pak za každé stažení se ti přičítaji další v závislosti na jeho hodnocení.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
20.1 v 22:31
Aháá takže jestli tomu dobře jako blondýna rozumím, tak banán mizí ve chvíli, kdy skouknu materiál :-S (confused emoticon) Tak to abych je rychle nasbírala, než ke státnicím začnu něco kloudného stahovat. Předpokládám, že to platí i v případě, kdy stahuji materiál z jiné školy...
Studentský účet
20.1 v 20:47
Rozumí, ale to už je problém v tom že lidi nedávaji kvalitní popisky k materiálům, s tim my jako admini nic nenaděláme.
20.1 v 14:48
Také se mi to přihodilo. Jsem tu nová a ráda bych viděla napřed to, co chci stáhnout, zda to má vůbec smysl stahovat. Jenže jak si to otevřu, tak v ten moment banány fuč. A pak třeba zjistím, že vlastně to není to, co bych si chtěla stáhnout. Nevím, zda mi někdo rozumí.... :-( (sad emoticon)
Studentský účet
15.1 v 22:04
čtení = uložení ve smyslu odečítání banánů, jak psal GTR, prohlížeč to uloží jen s tím rozdílem, že po zavření internetu se to samo smaže takže se to tváří jako že se to neuložilo.
15.1 v 17:50
to mě vůbec nedošlo.....no moje chyba
Studentský účet
banánů: 42
15.1 v 16:47
jestli to chápu dobře, tak dáš místo uložit jako, tak otevřít?? pokud ano, tak se ti to stáhne do dočasných souborů prohlížeče!!! neznamená to, že se to vůbec neuloží!
Moderátor
banánů: 1424
15.1 v 15:57
proč mě mizí banány,když si jen téma otevřu,ale neuložím?Přišla jsem o všechny banány a to jsem se jen dívala co tam je.......
Studentský účet
banánů: 42
14.1 v 18:00
Možnosti co mě napadaji:

1. fakt nic nestahuješ? Za 1 materiál je 1 banán dolu.

2. Pokud jsi něco nahrál a bylo to schváleno, přičetly se ti banány, někdy se ale stává, že třeba moderátor schválí něco, co není zrovna vhodné pro schválení a my admini to občas kontrolujem a stává se, že něco co třeba modík odklikl, kolikrát aniž by se podival co to je, dodatečně zrušim, neřikám že jsem tohle konkrétně tobě dělal, ale je možné že to byl někdo jiný. Zkus přemýšlet jestli třeba si nenahrával nějaký duplicitní materiály, rozkouskovaný materiály, materiály přímo od vyučujícího, apod. Nebo prostě zkontroluj jestli jsou všechny tvé nahrané materiály stále na primátovi.

3. Banány se odečítaji také pokud napíšeš do fora, za což je 1 banán plus, a dodatečně je tvůj příspěvek adminem vymazán jako nevhodný. Stává se to, například pokud někdo spamuje tady na foru, banány se mu přičtou hned, ale dodatečně když se to smaže, tak se mu zase odečtou - proto je někdy možnost vidět tyto spamerské "exoty" s negativním kontem, pokud stačili banány utratit než se jim zase strhly.

4. No a poslední co mě napadá je, že se ti holt někdo dostal na účet a "hospodaří" za tebe.
Mizí banány za co?
14.1 v 16:24
Zdravím.. Pořád mi mizí banány jen tak.. za co to může být? nestahuju nic... např mam 73,9 a najednou 69.9... už mě to štve.. přišel jsem už takto o 20 bananů možná.
Moderátor
banánů: 1424
celkem příspěvků: 13; stránka: 1