Re: Mizí banány za co?
14.1 v 18:00
Možnosti co mě napadaji:
1. fakt nic nestahuješ? Za 1 materiál je 1 banán dolu.
2. Pokud jsi něco nahrál a bylo to schváleno, přičetly se ti banány, někdy se ale stává, že třeba moderátor schválí něco, co není zrovna vhodné pro schválení a my admini to občas kontrolujem a stává se, že něco co třeba modík odklikl, kolikrát aniž by se podival co to je, dodatečně zrušim, neřikám že jsem tohle konkrétně tobě dělal, ale je možné že to byl někdo jiný. Zkus přemýšlet jestli třeba si nenahrával nějaký duplicitní materiály, rozkouskovaný materiály, materiály přímo od vyučujícího, apod. Nebo prostě zkontroluj jestli jsou všechny tvé nahrané materiály stále na primátovi.
3. Banány se odečítaji také pokud napíšeš do fora, za což je 1 banán plus, a dodatečně je tvůj příspěvek adminem vymazán jako nevhodný. Stává se to, například pokud někdo spamuje tady na foru, banány se mu přičtou hned, ale dodatečně když se to smaže, tak se mu zase odečtou - proto je někdy možnost vidět tyto spamerské "exoty" s negativním kontem, pokud stačili banány utratit než se jim zase strhly.
4. No a poslední co mě napadá je, že se ti holt někdo dostal na účet a "hospodaří" za tebe.