Ja jsem byla dneska na opravnem a pripadal mi lehci. Měla jsem tyto grafy: Mezní užitek, rovnovaha na trhu prace, monopol ktery dosahuje nuloveho ekonomickeho zisku, přebytek spotřebitele, pozemkova renta, mapa izokvant.
13.1 byli u dálkařu tyto grafy užitečnost dle ordinalistické verze , přebytek výrobce, rovnováha firmy na trhu kapitálu, bod zvratu, rovnováha v dlouhém období, tržní nabídka na trhu práce.
13.1 byli u dálkařu tyto grafy užitečnost dle ordinalistické verze , přebytek výrobce, rovnováha firmy na trhu kapitálu, bod zvratu, rovnováha v dlouhém období, tržní nabídka na trhu práce.
já jsem dělala 19.1. zkoužku a měla jsem grafy: přebytek výrobce, mezní užitek, rovnováha monopolu, rovnováha na trhu práce, mapa izokvant a poslední si ted nevzpomenu
já jsem dělala 19.1. zkoužku a měla jsem grafy: přebytek výrobce, mezní užitek, rovnováha monopolu, rovnováha na trhu práce, mapa izokvant a poslední si ted nevzpomenu
u teorie se několik otázek shodovalo s průběžákem+ pár otázek navíc (výrobní faktory především, nedokonalá konkurence...), přiklady byly rovněž jak z průběžáku, tak na VF
grafy jsem měl: přebytek výrobce, rovnováha monopolu, graf Mezního užitku MU, efektivnost produkt-mixu (celková všeobecná rovnováha),mapa izokvant a jeden graf práce (tuším rovnováha na trhu práce)