Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

mikro

celkem příspěvků: 24; stránka: 1 2
Re: mikro
9.2 v 21:26
jak vypadají příklady? jsou podobné co se probírali na seminářích?
Studentský účet
banánů: 29
9.2 v 16:16
Ja jsem byla dneska na opravnem a pripadal mi lehci. Měla jsem tyto grafy: Mezní užitek, rovnovaha na trhu prace, monopol ktery dosahuje nuloveho ekonomickeho zisku, přebytek spotřebitele, pozemkova renta, mapa izokvant. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 79
4.2 v 18:32
4.2. byly u dalkaru tyhle grafy: mezni uzitek, prebytek spotrebitele, rovnovaha monopolu, pozemkova renta, mapa izokvant a rovnovaha na trhu prace
Studentský účet
banánů: 24
31.1 v 16:51
To by mě těž hodně zajímalo...jestli to mikro dám tak sem snad bůh, uz vice jak tyden se ucim grafy a furt se mi nehorazne pletou..
Studentský účet
banánů: 38
31.1 v 13:09
Byl už někdo na opravném pokusu? je těžší nebo lehčí? a jaké jste měli grafy?
Studentský účet
banánů: 22
27.1 v 12:16
13.1 byli u dálkařu tyto grafy užitečnost dle ordinalistické verze , přebytek výrobce, rovnováha firmy na trhu kapitálu, bod zvratu, rovnováha v dlouhém období, tržní nabídka na trhu práce.
Studentský účet
banánů: 1
27.1 v 12:15
13.1 byli u dálkařu tyto grafy užitečnost dle ordinalistické verze , přebytek výrobce, rovnováha firmy na trhu kapitálu, bod zvratu, rovnováha v dlouhém období, tržní nabídka na trhu práce.
Studentský účet
banánů: 1
22.1 v 18:09
já jsem dělala 19.1. zkoužku a měla jsem grafy: přebytek výrobce, mezní užitek, rovnováha monopolu, rovnováha na trhu práce, mapa izokvant a poslední si ted nevzpomenu
Studentský účet
22.1 v 18:09
já jsem dělala 19.1. zkoužku a měla jsem grafy: přebytek výrobce, mezní užitek, rovnováha monopolu, rovnováha na trhu práce, mapa izokvant a poslední si ted nevzpomenu
Studentský účet
19.1 v 15:03
Prosím vás, jaké grafy byly dneska na zkoušce ? :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 8
16.1 v 10:30
u teorie se několik otázek shodovalo s průběžákem+ pár otázek navíc (výrobní faktory především, nedokonalá konkurence...), přiklady byly rovněž jak z průběžáku, tak na VF
Studentský účet
banánů: 129
16.1 v 10:25
grafy jsem měl: přebytek výrobce, rovnováha monopolu, graf Mezního užitku MU, efektivnost produkt-mixu (celková všeobecná rovnováha),mapa izokvant a jeden graf práce (tuším rovnováha na trhu práce)
Studentský účet
16.1 v 08:22
a prosim vas jake tam byly grafy, opakuji se, nebo jsou pokazde jine? je jich strasne moc...dekuji vsem co odepsali :-) (smile emoticon)
Studentský účet
15.1 v 18:51
byla teorie z průběžáků nebo něco jiného?díky
Studentský účet
banánů: 135
15.1 v 13:41
Na E potrebujes 60 % bodu. Grafy jsou dohromady za 48 bodu ze 100, takze je dulezite umet i grafy.
Studentský účet
banánů: 705
15.1 v 12:37
Musíš mít min 60% :-) (smile emoticon))
Studentský účet
banánů: 6
15.1 v 10:55
známka je z celkového počtu bodů ale nejsem si jist kolik procent stačí na E (50%? 60%?) grafy však příliš těžké nebylyjá měl 5 grafů dobře
Studentský účet
15.1 v 08:50
Kdyz budu mit teoretickou část dobre a vsechny grafy spatne, udelam to? nebo je to nejak dane, ze musim mit z kazdeho polovinu? prosim poradte
Studentský účet
14.1 v 17:37
6 grafů po 8 b. tj. celkem 48 bodu, je to cca 45% celkoveho počtu bodu, takze nepodcenit...
Studentský účet
14.1 v 14:33
kolik grafů bývá na testu u Pellešové?a za kolik bodů jsou...
Studentský účet
banánů: 135
celkem příspěvků: 24; stránka: 1 2