Re: Materiály k učení na přijímačky
16.12 2011
Tak já jsem třeba chodila na kurzy TSP od Socrata.. Nedá se určitě říct, že by jen ty kurzy zajistily, že člověk TSP zvládne v pohodě, ale pro mě byly užitečný hlavně v tom, že jsem si tam průběžně procvičovala některý typy příkladů, který se na TSP běžně objevují a hlavně si v rámci kurzů osvojila taktiku, jak při psaní TSP postupovat... Jak se znám, tak pokud bych někdy od ledna na kurzy nechodila, na TSP bych se podívala těsně před přijímačkama a asi by to vě mě potom moc nezanechalo... Takhle jsem se postupně seznamovala s druhy příkladů a hlavně v tom to bylo určitě fajn.. Samozřejmě je taky potřeba se na nějaký materiály k TSP podívat i doma a při samotných zkouškách nepanikařit, že třeba nemáte hotový všechny příklady - určitě je lepší netipovat a označit jen to, co skutečně víte - hodně spolužáků ze střední mělo z tsp dobrý pocity, protože označili třeba skoro všechny odpovědi, ale nakonec se docela divili, že měli třeba polovičku špatně a výsledný percentil tak nebyl zrovna podle jejich představ...