Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Materiály k učení na přijímačky

celkem příspěvků: 15; stránka: 1
Re: Materiály k učení na přijímačky
16.12 2011
Tak já jsem třeba chodila na kurzy TSP od Socrata.. Nedá se určitě říct, že by jen ty kurzy zajistily, že člověk TSP zvládne v pohodě, ale pro mě byly užitečný hlavně v tom, že jsem si tam průběžně procvičovala některý typy příkladů, který se na TSP běžně objevují a hlavně si v rámci kurzů osvojila taktiku, jak při psaní TSP postupovat... Jak se znám, tak pokud bych někdy od ledna na kurzy nechodila, na TSP bych se podívala těsně před přijímačkama a asi by to vě mě potom moc nezanechalo... Takhle jsem se postupně seznamovala s druhy příkladů a hlavně v tom to bylo určitě fajn.. Samozřejmě je taky potřeba se na nějaký materiály k TSP podívat i doma a při samotných zkouškách nepanikařit, že třeba nemáte hotový všechny příklady - určitě je lepší netipovat a označit jen to, co skutečně víte - hodně spolužáků ze střední mělo z tsp dobrý pocity, protože označili třeba skoro všechny odpovědi, ale nakonec se docela divili, že měli třeba polovičku špatně a výsledný percentil tak nebyl zrovna podle jejich představ...
Studentský účet
banánů: 70
5.12 2011
Mně se nejvíce osvědčilo procvičování TSP na stránkách muni a pak aleph.cz, které jsou úžasné v tom, že ti na jednotlivých příkladech ukážou postup, jak se k danému řešení dobrat;-) (wink emoticon) Je to určitě užitečné.
Studentský účet
banánů: -60
19.11 2011
Jsi zlatá, díky moc! ;-) (wink emoticon)
Nestudent
banánů: 42
15.11 2011
Na tom netu je to dobrý i kvůli tomu, že se Ti měří čas, takže máš představu i o tom, jestli to zvládáš v daném čase.
Všechny varianty předešlých let najdeš na: http://is.muni.cz/elearning/warp.pl?furl=%2Fdo%2F1499%2Fmetodika%2Fstud%2Fprijriz%2Ftsp.qwarp;qurl=%2Fdo%2Frect%2Fmetodika%2Fstud%2Fprijriz%2Ftsp.qwarp;prejit=

a v PDF http://www.muni.cz/admission/tsp
Studentský účet
banánů: 2
15.11 2011
14.11.2011 13:57 ibina napsal(a):
Na právnickou MU se dělají jen TSP. Doporučuju projít si testy z minulých let a procvičovat a procvičovat. Z každého roku Ti stačí jen pár verzí, bo se otázky často opakují. Dobrý je to procvičovat na netu, kde se Ti hned ukáže výsledek a podle toho poznáš, jestli by ses tam dostala. Hodně zdaru.

Díky moc, ibi... Já jsem právě nevěděla, přišlo mi to nějak "málo", že jen TSP, ikdyž i to samotné je celkem záhul. Zkusím si nějaké testy sehnat, nevíš kde bych je sehnala na netu, jak píšeš? Díky! ;-) (wink emoticon)
Nestudent
14.11 2011
Na právnickou MU se dělají jen TSP. Doporučuju projít si testy z minulých let a procvičovat a procvičovat. Z každého roku Ti stačí jen pár verzí, bo se otázky často opakují. Dobrý je to procvičovat na netu, kde se Ti hned ukáže výsledek a podle toho poznáš, jestli by ses tam dostala. Hodně zdaru.
Studentský účet
banánů: 2
12.11 2011
Ahoj, na právnickou se dělají jen TSP? Nic jiného? ;-) (wink emoticon)
Nestudent
16.10 2011
Měla jsem knihum Přijímačky na vysokou školu a tak je všeobecný přehled všeho s testy. Plus dělání testů z minulých let a pročítání různých knih, jako dějiny umění atd.
Studentský účet
banánů: 45
31.1 2011
Já jsem dělala TSP testy. Stačí pochopit pricip - procvičovat, procvičovat a procvičovat. Na samotných přijímačkách je důležité nepanikařit, řešit otázky v klidu. Sama jsem byla překvapena, jak dobře jsem je zvládla.
Studentský účet
banánů: -1
22.7 2010
Byla jsem na přípravném kurzu TSP+OSP(ale s percentilem nad 90 to spíš zdržuje...například tam vysvětlovali rovnici o 1 neznámé.) Nejvíc mi pomohlo projíždět si staré testy a nacvičit si princip. Udělala jsem jich jen z TSP kolem 30. Docela dobrá je knížka "Studijní předpoklady a logika, FRAGMENT,"
Studentský účet
banánů: 184
30.12 2009
Zdravím, tak to nevím, jestli jsou SCIO to pravé ořechové, ale mně více sedly TSP. Záleží no tom jak komu. Hodně stěstí. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 6
7.12 2009
Ja jsem se pripravovala z testu dostupnych v mestske knihovne v Pze a zaplatila jsem si par online testu na Scio.cz.
Studentský účet
banánů: 10
14.11 2009
TSP jsou testy, na které moc připravit nedá. Samozřejmě přípravné kurzy jsou, většinou pořádané společností SCIO. Osobně si myslím, že jsou zcela dostačující jako příprava testy z minulých let, popřípadě různé IQ testy, logické hádanky a vše co procvičuje mozkové závity...
Studentský účet
banánů: 33
8.11 2009
Ahoj.
Při přijímacím řízení se dělají testy studijních předpokladů - TSP. Asi to bude něco jako SCIO, rozdíl ale nepopíšu.
Já jsem využil stránek http://www.aleph.cz/index.html , kde jsem si zaplati kurzy, celé to stálo cca 500 Kč. A na těchto stránkách školy http://is.muni.cz/elearning/warp.pl?qurl=%2Fdo%2F1499%2Fmetodika%2Fstud%2Fprijriz%2Ftsp.qwarp najdeš spoustu TSP roků minulých. Tyto dva zdroje mi stačily.

Rys
Studentský účet
banánů: 612
Materiály k učení na přijímačky
9.10 2009
Ahoj. Jaké materiály jste používali k učení na přijímačky? Stačí se učit z maturitních otázek, nebo si musím koupit nějaké knížky? Díky
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 15; stránka: 1