Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Lístky

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Lístky
13.4 2010
Tak soráč, nó. To teda nesleduju.
Studentský účet
banánů: 3775
10.4 2010
http://www.primat.cz/vscht/hpf-novinka-488 nabídka výměny banánů za lístky na Kachekran z 11.3. (měsíc předem)... nevím na co si stěžuješ, máte koukat na homepage školy :-) (smile emoticon)
Administrátor
banánů: 596
1.4 2010
31.03.2010 18:40 Debil napsal(a):
Nechci vopruzovat, ale udělam to! Je moc pěkné, že se o nás staráte a nabízíte ceny, ale nelíbilo se mi, že jste poslali emajl ohledně lístků na Kachekran tak pozdě. Já bych vaší nabídku určitě využil, jenomže mám lístek už asi měsíc. Jestli tam někdo chce, tak si ten lístek koupí. Takže když nabídnete lístky až takhle, kdy vlastně už nejsou tak to spousta lidí, která by mohla, nevyužije.
Tak zdar.

S tema cenama to nezalezi jen na nas, ale hlavne na domluve s partnerem. Nemuzeme tedy moc ovlivnit, kdy listky budou :-[ (bat emoticon)
Administrátor
banánů: 851
Lístky
31.3 2010
Nechci vopruzovat, ale udělam to! Je moc pěkné, že se o nás staráte a nabízíte ceny, ale nelíbilo se mi, že jste poslali emajl ohledně lístků na Kachekran tak pozdě. Já bych vaší nabídku určitě využil, jenomže mám lístek už asi měsíc. Jestli tam někdo chce, tak si ten lístek koupí. Takže když nabídnete lístky až takhle, kdy vlastně už nejsou tak to spousta lidí, která by mohla, nevyužije.
Tak zdar.
Studentský účet
banánů: 3775
celkem příspěvků: 4; stránka: 1