Zdravím. Nejvíc mě štve na primátu lidi, kteří fórum spamují smajlíkama... a nebo když napíšou 10x jeden a ten samý příspěvek. Nechápu tyto lidi, když stejně i když napíšou sto příspěvků, tak se jim přičtou jen 3 banány (za den). Potom mi vadí primáti, kteří nahrávají soubory rozkouskované... Nechápu proč by otázky měli byt v souboru po jednom... Takže když budu mít otevřené otázky tak si to rozdělím na 50 materiálů? abych měl banány? Další věc je, že největší "svinstvo" za tu chvilku, co moderuju jsem zažil duplicitní materiály... Tím myslím úplně celé, seděl počet slov, stránek a samozřejmě obsah totožný. neřeknu, když někdo upraví nějaký materiál nebo si z něj něco vezme (nebo např zpracuje otázky z více materiálů a dá to dokupy)... Lidé, kteří podobné věci dělají by si měli uvědomit, že tento server je pro ně a je hlavně o nich. Takže když tu každý bude vkládat rozkouskované materiály a psát nesmyslné příspěvky (tím myslím smajlík, text i když nesmyslný se dá "přežít"), tak to tu budu pěkně nepřehledné. Tento příspěvek nemá sloužit jako buzerace, ale uvědomění si, že tento server si dělámě my všichni... Děkuji za pozornost .. Jdu zase schvalovat materiály apod