Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Lidé honící se za banány všemi způsoby

celkem příspěvků: 9; stránka: 1
Re: Lidé honící se za banány všemi způsoby
15.2 v 21:32
To by určitě přínosné bylo, ale myslíím že to zatím nikde vidět není a systém to až takhle dopodrobna nezálohuje.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
15.2 v 21:07
No vidíš. Díky. Ale myslel jsem spíš nějakou stránku, kam klikneš a uvidíš přesně kdy ti byly odečtený banány za stahování, kdy přičtený a za co. Třeba ráno přijdu a uvidim, že jich mám o 5 víc tak kouknu a budu přesně vědět že jsou 2 za příspěvky na fóru,1 za přihlášení,1 že mi někdo poslal a další že si někdo stáhnul muj materiál. To myslím :-) (smile emoticon)
Stejně tak když mi někdo oznámkuje materiál. Ukáže se to někde, nebo si musím ten konkrétní svůj najít a kouknout se?
Studentský účet
banánů: 218
15.2 v 20:40
pokud myslíš funkci, že chceš vědět, kolik si získal banánů za materiály, tak stačí kliknout na svůj profil. Jak si teď napsal zprávu, tak na ladap:) (smile emoticon)
Moderátor
banánů: 1424
15.2 v 09:31
Nechci zakládal nový topic kvůli tomu tak se zeptám tady. Jde někde sledovat pohyb banánů na účtě? Pokud ano kde, pokud ne tak neuvažujete o zavedení tohoto? Přeci jen by mě zajímalo když si někdo např. stáhne můj materiál
Studentský účet
banánů: 218
15.2 v 04:35
Tak smilíci zmizeli, teď je v módě dávat denně vtipy :D (teeth emoticon) A zajimavý je že každý 3 denně :D (teeth emoticon) Takže o zábavu asi nejde... spíš pujde o 3 banány maximálně za den že ;) (wink emoticon)
3.2 v 13:04
děkuji mnohokrát za informaci:) (smile emoticon) ps: nechci zakládat nový dotaz kvůli tomu, ale sponzor, který dává možnost si vyměnit lístky do kina cinestar nefunguje? (myslím, že houser nějaký)
Moderátor
2.2 v 00:17
http://www.primat.cz/forum/vseobecne-forum-t1/pokec-t1636/pozor-zmna-pridlovani-banan-t13627/
1.2 v 20:53
Potěším tě, včera už byla například integrovaná slíbená změna přidělování banánů za příspěvky na foru, napíšu brzy aktualitu ve které to bude popsané.
Lidé honící se za banány všemi způsoby
1.2 v 09:45
Zdravím. Nejvíc mě štve na primátu lidi, kteří fórum spamují smajlíkama... a nebo když napíšou 10x jeden a ten samý příspěvek. Nechápu tyto lidi, když stejně i když napíšou sto příspěvků, tak se jim přičtou jen 3 banány (za den). Potom mi vadí primáti, kteří nahrávají soubory rozkouskované... Nechápu proč by otázky měli byt v souboru po jednom... Takže když budu mít otevřené otázky tak si to rozdělím na 50 materiálů? abych měl banány? Další věc je, že největší "svinstvo" za tu chvilku, co moderuju jsem zažil duplicitní materiály... Tím myslím úplně celé, seděl počet slov, stránek a samozřejmě obsah totožný. neřeknu, když někdo upraví nějaký materiál nebo si z něj něco vezme (nebo např zpracuje otázky z více materiálů a dá to dokupy)... Lidé, kteří podobné věci dělají by si měli uvědomit, že tento server je pro ně a je hlavně o nich. Takže když tu každý bude vkládat rozkouskované materiály a psát nesmyslné příspěvky (tím myslím smajlík, text i když nesmyslný se dá "přežít"), tak to tu budu pěkně nepřehledné. Tento příspěvek nemá sloužit jako buzerace, ale uvědomění si, že tento server si dělámě my všichni... Děkuji za pozornost .. Jdu zase schvalovat materiály apod:D (teeth emoticon)
Moderátor
celkem příspěvků: 9; stránka: 1