Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Komentáře k učitelům a předmětům

celkem příspěvků: 21; stránka: 1 2
Re: Komentáře k učitelům a předmětům
19.12 2011
No a k těm sáhodlouhým recenzím.. Pojistit se to dá tak, že si to předtím, ještě pro jistotu hodíš do schránky pouhým stlačením ctrl+c :P (tongue emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 679
18.12 2011
Díky, již jsem to udělala jsem tu poprvé, tak se učím za pochodu, moc děkuji :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 24
18.12 2011
Přidat předmět můžeš klidně sama, stačí na stránce Předměty nahoře kliknout na žluté "Přidat předmět" ;-) (wink emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
18.12 2011
Chtěla bych přidát k seznamu předmětu nový předmět pro obor 1VSK Práce s informačními zdroji. Děkuji.
Studentský účet
banánů: 24
3.12 2011
Mě spíše štve, že když začnu hodnotit a psát svou sáhodlouho rezenci (když už musím) a zapomenu vybrat učitele, tak i když ho vyberu, celé se mi to smaže :-@ (angry emoticon) :-D (teeth emoticon)
Drobnost, ale nešlo by to ošetřit? :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 393
2.12 2011
U předmětu nahoře vidíš odkaz "Přidat učitele". Pokud neni v seznamu, přidej napřed učitele a pak ho zde vyber 8-) (shade emoticon)
1.12 2011
Dá se nějak přidat učitel, co neni v seznamu?
Studentský účet
banánů: 32
17.11 2011
Misina.S - v odpovedi z 12.10 v 16:18 jsem psal, ze drivejsi funkcnost je nahrazena. Tedy uz nepujde hodnotit jen predmet nebo jen ucitele. Vzdy jen vztah ucitel uci predmet
Administrátor
banánů: 875
17.11 2011
nechci hodnotit předměty učitelů, chci hodnotit učitele všeobecně, spravíte někdy to "přidávání nových komentářů"? :) (smile emoticon) (koukám tady na měsíc staré dotazy a nic se s tím neudělalo, resp. nikdo neřekl, že s tím něco fakt udělá...)
Studentský účet
banánů: 228
20.10 2011
JK00099:
Nepochopil jsem co si chtěl svým komentářem sdělit nebo na co reaguješ
20.10 2011
Tak vidím, že jseš pěkná držka ! :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 80
18.10 2011
Tak vidim že už se zobrazuje počet hodnotících lidí (Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon)
16.10 2011
RE: n a d a - nepletes si to z necim jinym? pokud vim, pri pridavani vyucujicich neni treba vyplnovat hodnoceni a komentar. Muzes popsat vice co konkretne delas? :) (smile emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 64
15.10 2011
teď jsem přidávala odkaz a musím ohodnotit učitele, kterého vlastně ještě ani neznám, měli jsme ho poprvé. Takže hodnocení není objektivní, prostě něco naklikám, abych mohla ten odkaz vložit. :-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 170
14.10 2011
Už sem psal přímo adminům ohledně změn v hodnocení který bych navrhoval a jedna ze změn byla určitě oddělit hodnocení od komentářů. A potom například možnost řadit předměty od nejlepšího po nejhorší podle různých těch hodnocení, atd. Ale to by bylo na dýl, každopádně s timhle jedině souhlasim, blbost nutit lidi komentovat při hodnocení a naopak. A ještě víc jak 50 znaky.
13.10 2011
No dobre,ale takhle nikdo pridavat komentare nechce...respektive se nejedna o klasicky komentar k predmetu,ale spise o to ze nekdo se chce podelit o zajimavy prispevek nekde na netu,ze tam hodi odkaz a prece kvuli tomu nebude hodnotit cely predmet...to kazdeho odradi..uz mi par lidi psalo kde to pridaji a prece jim nebudu psat, ohodnot si cely predmet a pak muzes pridat treba www.google.cz :-) (smile emoticon) Hm? Muj nazor no.
Moderátor - uchazeč
banánů: 15895
12.10 2011
slimacek77 - u komentaru je napsana informace, ze nove se nedavaji pridat, ale stare samozrejme zobrazujeme.
Komentovani predmetu je nahrazeno recenzi spojenou s hodnocenim. 8-) (shade emoticon)
Administrátor
11.10 2011
Už je půlka října a jaksik stále nejdou přidávat komentáře k předmětům,ty jsou hodně potřebné...dočkáme se?Díky za odpověď.
Moderátor - uchazeč
banánů: 15895
20.9 2011
Vsechny komentare jsou nyni videt. Samozrejme sme zadna data nemazali.
Administrátor
20.9 2011
Uz jsem se je na to ptal, pry ze to brzo zapnou. Pry zadne info se nemazalo, akorat prozatim neni videt. Doufam, ze brzo napravi
Administrátor
banánů: 187
celkem příspěvků: 21; stránka: 1 2