Mě spíše štve, že když začnu hodnotit a psát svou sáhodlouho rezenci (když už musím) a zapomenu vybrat učitele, tak i když ho vyberu, celé se mi to smaže
Drobnost, ale nešlo by to ošetřit?
Misina.S - v odpovedi z 12.10 v 16:18 jsem psal, ze drivejsi funkcnost je nahrazena. Tedy uz nepujde hodnotit jen predmet nebo jen ucitele. Vzdy jen vztah ucitel uci predmet
nechci hodnotit předměty učitelů, chci hodnotit učitele všeobecně, spravíte někdy to "přidávání nových komentářů"? (koukám tady na měsíc staré dotazy a nic se s tím neudělalo, resp. nikdo neřekl, že s tím něco fakt udělá...)
RE: n a d a - nepletes si to z necim jinym? pokud vim, pri pridavani vyucujicich neni treba vyplnovat hodnoceni a komentar. Muzes popsat vice co konkretne delas?
teď jsem přidávala odkaz a musím ohodnotit učitele, kterého vlastně ještě ani neznám, měli jsme ho poprvé. Takže hodnocení není objektivní, prostě něco naklikám, abych mohla ten odkaz vložit.
Už sem psal přímo adminům ohledně změn v hodnocení který bych navrhoval a jedna ze změn byla určitě oddělit hodnocení od komentářů. A potom například možnost řadit předměty od nejlepšího po nejhorší podle různých těch hodnocení, atd. Ale to by bylo na dýl, každopádně s timhle jedině souhlasim, blbost nutit lidi komentovat při hodnocení a naopak. A ještě víc jak 50 znaky.
No dobre,ale takhle nikdo pridavat komentare nechce...respektive se nejedna o klasicky komentar k predmetu,ale spise o to ze nekdo se chce podelit o zajimavy prispevek nekde na netu,ze tam hodi odkaz a prece kvuli tomu nebude hodnotit cely predmet...to kazdeho odradi..uz mi par lidi psalo kde to pridaji a prece jim nebudu psat, ohodnot si cely predmet a pak muzes pridat treba www.google.cz Hm? Muj nazor no.
slimacek77 - u komentaru je napsana informace, ze nove se nedavaji pridat, ale stare samozrejme zobrazujeme.
Komentovani predmetu je nahrazeno recenzi spojenou s hodnocenim.