Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

kombinované studium

celkem příspěvků: 6; stránka: 1
Re: kombinované studium
15.12 2011 (naposledy upraveno 15.12 2011)
AHOJ ,JSEM VE DRUHÉM ROČNÍKU KOMBI.VŠICHNI CO JSI PŘEDSTAVUJÍ,ŽE SE DO ŠKOLY NEMUSÍ CHODIT ,OPRAVDU OBDIVUJI.NEVĚDĚT ,JAK KANTOR UVAŽUJE ,CO PO VÁS BUDE CHTÍT? JÍT NA ZKOUŠKU JEN Z TOHO CO SI PŘEČTU ZE STUDIJNÍ PODPORY,POKUD JÍ KANTOR VYTVOŘÍL, OPRAVDU NEVÍM? DO ŠKOLY CHODÍM PRAVIDELNĚ ZKOUŠKY DĚLÁM V PŘEDTERMÍNECH A NA POPRVÉ.PAK SE MI NESTAVÁ,ŽE BYCH MĚL V JEDNOM TÝDNU DVĚ ZKOUŠKY NEBO I TŘI?V KLIDU SE PŘIPRAVÍM NA TESTY.ŠKOLA JE PAK SCHŮDNĚJŠÍ. :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 29
15.12 2011
06.08.2011 22:10 sara2007 napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jestli se dělá docházka studentů u kombinovaného studia. Jak probíhají zkoušky, formou testu nebo jsou většinou ústní? (Y) (thumbs_up emoticon)

Studentský účet
banánů: 29
7.10 2011
Ahoj, u kombinovaného studia se docházka nedělá. Není nutné ani na přednášky chodit, pokud se to člověk naučí z materiálů, tak se to dá....
Studentský účet
banánů: -6
27.9 2011
Já jsem tedy nastoupila díky uznání předmětů až do druhého ročníku a všechny zkoušky byly písemné. Poprvé jsem vlastně mluvila až u bakalářek :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 0
19.8 2011
Ahoj,u kombinovaného studia se docházka nedělá na žádných přednáškách. Je jen tvá věc zda tam jsi nebo ne. Mám za sebou prvák na MUP a 80% zkoušek bylo písemně, buď test nebo odpovídací otázky.Tak toť asi vše ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 54
kombinované studium
6.8 2011
Chtěla bych se zeptat, jestli se dělá docházka studentů u kombinovaného studia. Jak probíhají zkoušky, formou testu nebo jsou většinou ústní? (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: -1
celkem příspěvků: 6; stránka: 1