Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Kolik bodů stačí na přijetí?

celkem příspěvků: 22; stránka: 1 2
Re: Kolik bodů stačí na přijetí?
3.8 2011
jdu do tretaku, obor vseobecny:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 407
31.7 2011
Zdarec, v jakém seš ročníku? a na jekém oboru?
Studentský účet
banánů: 56
31.7 2011
Ahojda lidicky:-) (smile emoticon)teste se k nam je to tu docela fajn:-) (smile emoticon)
Studentský účet
19.7 2011
:D (teeth emoticon)jasně, ale všeo jezajímavější :D (teeth emoticon), zuby jsou rychlé na studium :D (teeth emoticon) a maji toho docela dost :D (teeth emoticon) no a ty prachy :D (teeth emoticon) ale takovej plastickej chirurg :D (teeth emoticon) to je take jina vec :) (smile emoticon)
Studentský účet
18.7 2011 (naposledy upraveno 18.7 2011)
"Kdybych nebyl debil dal bych si i na zuby":D (teeth emoticon) no tež jsem mohla, bodů jsem měla relativně hodně:) (smile emoticon) Co už:D (teeth emoticon) taky nikoho neznááám:( (sad emoticon) no na adapťáku snad poznám jestli pojedu..:o) (smile emoticon) Kdyžtak mi taky můžete napsat do pošty nebo tak a pokecáme, kolegové:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 3
17.7 2011
Jasně, díky ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 17
17.7 2011
Na zápisu říkali od 18.7. bude možnost přihlaseni. Takze tam jeste nic neni :) (smile emoticon)
Studentský účet
17.7 2011
Na zápisu říkali od 18.7. bude možnost přihlaseni. Takze tam jeste nic neni :) (smile emoticon)
Studentský účet
17.7 2011
Studentský účet
17.7 2011
Studentský účet
17.7 2011
Ahoj milí budoucí spolužáci! Nevíte, jak je to s přihlašováním na seznamovák? Na stránkách fakulty jsem zatím nic nenašla a trochu mi to blbne.. Děkuju.
Studentský účet
banánů: 17
13.7 2011
Tak to máš fajné, pokud znáš alespoň někoho z FVZ, to já jdu jako úplný siroteček =). Teda při zápisu jsem taky sem tam někoho poznala...S adapťákem se rozmýšlím, bohužel ještě nevím, jestli v té době nebudu někde cestovat. Zase to vypadá jako zážitková akce. Ty pojedeš? Hele, říkala jsem si, že bych Ti na sebe hodila do pošty nějaký kontakt, ať to tu zbytečně neblokujeme......i když je to suprové na získávání bananů =).
Účet středoškoláka
banánů: 111
13.7 2011
:D (teeth emoticon) no jednu holčinu jsem poznal na zapise, jinak mám spíš kamarády na FVZ, no teoreticky i tebe :) (smile emoticon) jinak nikoho. Jedeš na ten adapťák?
Studentský účet
13.7 2011
Tak to já po zubárně nikdy ehm nesnila, jsem ráda za všeobecko =). Jak jsi na tom? Znáš někoho z nových prváků?
Účet středoškoláka
4.7 2011
všeo, kdybych nebyl debil dal bych si i na zuby :) (smile emoticon)
Studentský účet
4.7 2011
Paráda, kolega =), kam teda půjdeš? Zuby nebo všeo?
Účet středoškoláka
3.7 2011
Ahoj mám za sebou úspěně přijímačky na Hradec a mužu ti říct je to, že minuly rok to bylo 20 bodů, ale letos ty byl fakt mazec. Pro přijetí si potřeboval/a 28,75 bodů na všeo a 43,5 na zuby. Jinak letos přijali 326 studentů což je podle mě hodně. Měli na plánu cca 200.
Studentský účet
16.6 2011
Tak štěstí bylo opravdu znát, děkuju moc a díky i za mail, info se mi určitě bude hodit, ale asi to začnu řešit všechno až trochu později, teď jdu užívat prázdnin =). I Tobě hodně štěstí na zkouškové =)
Účet středoškoláka
14.6 2011
Tak preju hodne stesti:-) (smile emoticon)jo a kdyby ses chystala do Hradce tak klidne pisni na maila alli.trali@seznam.cz kdyz bys chtela nejaky info:-) (smile emoticon)
Studentský účet
9.6 2011
Ahoj, děkuju moc, vypadá to málo, ale testy jsem viděla, takže vím, že to hračka nebude =)
Účet středoškoláka
celkem příspěvků: 22; stránka: 1 2