"Kdybych nebyl debil dal bych si i na zuby" no tež jsem mohla, bodů jsem měla relativně hodně Co už taky nikoho neznááám no na adapťáku snad poznám jestli pojedu.. Kdyžtak mi taky můžete napsat do pošty nebo tak a pokecáme, kolegové
Ahoj milí budoucí spolužáci! Nevíte, jak je to s přihlašováním na seznamovák? Na stránkách fakulty jsem zatím nic nenašla a trochu mi to blbne.. Děkuju.
Tak to máš fajné, pokud znáš alespoň někoho z FVZ, to já jdu jako úplný siroteček =). Teda při zápisu jsem taky sem tam někoho poznala...S adapťákem se rozmýšlím, bohužel ještě nevím, jestli v té době nebudu někde cestovat. Zase to vypadá jako zážitková akce. Ty pojedeš? Hele, říkala jsem si, že bych Ti na sebe hodila do pošty nějaký kontakt, ať to tu zbytečně neblokujeme......i když je to suprové na získávání bananů =).
Ahoj mám za sebou úspěně přijímačky na Hradec a mužu ti říct je to, že minuly rok to bylo 20 bodů, ale letos ty byl fakt mazec. Pro přijetí si potřeboval/a 28,75 bodů na všeo a 43,5 na zuby. Jinak letos přijali 326 studentů což je podle mě hodně. Měli na plánu cca 200.
Tak štěstí bylo opravdu znát, děkuju moc a díky i za mail, info se mi určitě bude hodit, ale asi to začnu řešit všechno až trochu později, teď jdu užívat prázdnin =). I Tobě hodně štěstí na zkouškové =)