Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Koleje

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: Koleje
20.10 2010
rozhodně ten kdo se chystá na kolej nemůže čekat žádný velký komfort, pokoj je samozřejně nejlepší zamluvit co nejdřív. a klid na koleji BCD rozhodně není takže si to zkuste podle toho nějak zařídit. přeji hodně zdaru
Studentský účet
banánů: 134
2.10 2010
Já když si domlouvala koleje, bylo mi sděleno, že prváci jsou vždy ubytováni na BCD, jenže asi záleží na tom, kdy se přijedeš ubytovat. Já jsem si zamluvila pokoj přes email, ale jinak si vybíráš při nástupu na kolej, ten je dán harmonogramem dle příjmení, nastupuje se postupně zhruba týden před začátkem semestru. A pokud si to odložíš až na začátek školního roku, tak je o lůžka boj a upíchnou tě tam, kde prostě bude místo...
Studentský účet
banánů: 152
2.10 2010
Já když si domlouvala koleje, bylo mi sděleno, že prváci jsou vždy ubytováni na BCD, jenže asi záleží na tom, kdy se přijedeš ubytovat. Já jsem si zamluvila pokoj přes email, ale jinak si vybíráš při nástupu na kolej, ten je dán harmonogramem dle příjmení, nastupuje se postupně zhruba týden před začátkem semestru. A pokud si to odložíš až na začátek školního roku, tak je o lůžka boj a upíchnou tě tam, kde prostě bude místo...
Studentský účet
banánů: 152
26.2 2010
17.12.2009 10:58 camka napsal(a):
Nedoporučuji koleje BCD, pokud se chceš i učit nebo se občas i vyspat, to tam moc nejde. Ideální je kolej E, popř. i A, ale tam je nějak smlouva na delší dobu, je to spíš pro doktorandy.

To si můžu vybrat? Já myslela, že mi ji přidělí :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 173
17.12 2009
Nedoporučuji koleje BCD, pokud se chceš i učit nebo se občas i vyspat, to tam moc nejde. Ideální je kolej E, popř. i A, ale tam je nějak smlouva na delší dobu, je to spíš pro doktorandy.
Studentský účet
banánů: 12
26.11 2009
Ahoj,

já měla tu čest pár měsíců bydlet na intru. Je to mnohem lepší, protože jsi obklopena spolužáky. Takže je zábava, poradíte si když něco nevíte a upevňuje to vztahy. Taky tě to donutí se učit, ale taky naopak tě to může táhnout ven s lidma. Je to dost individualni.
Studentský účet
banánů: 173
Koleje
16.11 2009
zdravím, zajímalo by mně jak jste na tom se spokojeností na kolejích. Všimla jsem si že jsou od A až po J?? To je hodně, které jsou nejlepší a naproti tomu cenově nejpřístupnější? Dívala jsem se na cenník i fotografie, ale nic mi to neřeklo, takže by mně zajímal váš názor. Popřípadě srovnání jestli jste bydleli na kolejích a teď už jste třeba na privátě, v čem cítite výhody/nevýhody atď. Nemám se studiem mimo domov zkušenosti, takže bych přivýtala jakékoliv vaše rady a zkušenosti. Děkuji :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 64
celkem příspěvků: 7; stránka: 1