Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Kdo schválí?

celkem příspěvků: 16; stránka: 1
Re: Kdo schválí?
23.12 2011
Mám jeden dotaz a jsem z toho velice nervózní. Když dnes skončila ta soutěž, tak jsem ještě 10 minut po půlnoci měla v tom pravém okénku, že jsem první a pak se najednou uzavřel ten žebříček (po půlnoci jsem v něm byla také první) a najednou se mrknu do toho okénka a je tam, že ještě na prvního musím nasbírat. No co to je? Sbírala jsem do poslední chvilky a vím, že mě nemohl nikdo předběhnout, jedině až 10 minut po půlnoci, takže doufám, že neudělají Admini chybu :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 5108
22.12 2011
Napiš co to bylo za materiál, název a předmět a příslušný moderátor nebo administrátor pokud už je to dlouho to může zkontrolovat v databázi.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
22.12 2011
Možná to bude znít hloupě, ale zajímalo by mě, jestli se dá nějak zjistit, když třeba pošlu nějaký materiál, který se do 3 dnů nestihne schválit a zmizí, jestli jsem ho tam opravdu poslala. Takhle, jsem si na 90 % jistá, že jsem ho tam posílala a nechci, aby tam byl dvakrát, ale skleróza hlodá, jestli jsem na to třeba jenom nemyslela, že ho tam chci poslat, ale zapomněla jsem to udělat :-) (smile emoticon).
Studentský účet
banánů: 7999
21.12 2011
Jinak tady to nakonec máte potvrzené od někoho, kdo tohle přímo má na starost:
http://www.primat.cz/forum/vseobecne-forum-t1/pokec-t1636/vsehomix-t1637/vanocni-soutez-t10999/
21.12 2011
Mrkni na mou odpověď ve vlákně Všehomix
21.12 2011
No to je opravdu výborné! Tleskejme uživatelce VPachtova, že je moderátorka a na 1. místě. To je rychlé schvalování, co? Já si říkám, že než mi někdo schválí všechen ten materiál, co jsem tady vložila, stanu se moderátorkou, abych si to sama schválila. Není to fér vůči ostatním :-@ (angry emoticon)
Studentský účet
banánů: 5108
17.12 2011
Materiály které vloží moderátor nebo admin jsou automaticky hned zařazeny mezi viditelné.
17.12 2011
mě by zajímalo, kdo schvaluje materiál, který vložil sám moderátor? to si ty dokumenty schvaluje sám?
Studentský účet
banánů: 1239
10.9 2010
Já na FSS na MU přidávala dokumenty a vždy se to v pohodě uložilo/schválilo (sice někdy až po delší době, ale přece jen :-) (smile emoticon) )
Studentský účet
banánů: 523
9.9 2010
v pohode, casu dost ;) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 1228
7.9 2010
Snad se můj materiál dostane k administrátorům co nejdříve. Za chvíli je tady škola :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 44
4.9 2010
04.09.2010 08:28 Thess napsal(a):
Díky, jen mě to zajímalo;-) (wink emoticon)

A my ti zase rádi odpověděli :o) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 2761
4.9 2010
Díky, jen mě to zajímalo;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 646
3.9 2010
03.09.2010 21:49 Thess napsal(a):
Zajímalo by mě, jak to probíhá se schvalováním předmětů a vložených materiálů, pokud fakulta nemá moderátora. Třeba u FSS na MAsarykově univerzitě mi to píše, že chybí moderátor. Znamená to potom, že jsem vkládala materiály zbytečně, protože se po 3 dnech smažou, jelikož nebyly schváleny? Děkuji za odpověď

Zdravím,
materiály fakult, které nemají moderátory, se dostávají k administrátorům. Můžu ujistit, že materiály se neodstraňují. Zobrazí se hned následující den po vypršení kontrolní lhůty anebo autor bude informován o smázání materiálu. Kontrolní lhůta činí 3 dní.
Administrátor
banánů: 1068
3.9 2010
03.09.2010 21:49 Thess napsal(a):
Zajímalo by mě, jak to probíhá se schvalováním předmětů a vložených materiálů, pokud fakulta nemá moderátora. Třeba u FSS na MAsarykově univerzitě mi to píše, že chybí moderátor. Znamená to potom, že jsem vkládala materiály zbytečně, protože se po 3 dnech smažou, jelikož nebyly schváleny? Děkuji za odpověď

Ahoj,
myslím, že by je měl schválit administrátor. Pravděpodobně asi nestíhá, jsou ještě prázdniny a nemusí být doma. Určitě je schválí později, vydrž ;o)
Studentský účet
banánů: 2761
Kdo schválí?
3.9 2010
Studentský účet
banánů: 646
celkem příspěvků: 16; stránka: 1