Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Kam zmizel "dárek - Bezruči"?:)

celkem příspěvků: 10; stránka: 1
Re: Kam zmizel "dárek - Bezruči"?:)
3.12 2010
23.08.2010 15:52 Radegasta napsal(a):
No, já se toto divadlo marně pokouším navštívit už asi rok, a pokaždé mi bylo řečeno, že lístky jsou již vyprodány. Uvážím-li, že se tam nedostanete, pokud nemáte předplatné nebo nejste zatraceně rychlí při rezervaci těch několika málo nepředplacených vstupenek, pak by mne opravdu překvapilo, kdyby tam člověka pustili bezplatně za banány.

a že mně se to vždy povede :) (smile emoticon) - na Limonádu dokonce i na polštářky :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 739
11.11 2010
Souhlasím, že by bylo skvělé, kdyby byli lístky do divadla v Ostravě slevněně za banány. Jenže toto je nepravděpodobné. Ale i tak chodím rád a často, protože studentská sleva 50% je supr. :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 182
19.9 2010
;-( (cry emoticon)
Studentský účet
banánů: 445
23.8 2010
No, já se toto divadlo marně pokouším navštívit už asi rok, a pokaždé mi bylo řečeno, že lístky jsou již vyprodány. Uvážím-li, že se tam nedostanete, pokud nemáte předplatné nebo nejste zatraceně rychlí při rezervaci těch několika málo nepředplacených vstupenek, pak by mne opravdu překvapilo, kdyby tam člověka pustili bezplatně za banány.
Studentský účet
banánů: 54
13.8 2010
Zrovna Bezruči mají takovou podporu mladých a věnují se jim, to mě teda překvapuje, že se spoluprace nezdařila, je to škoda... Ale za divadlo se stejně utrácí jedna radost <3 (love emoticon)
Studentský účet
banánů: 127
10.6 2010
hmmm a co třeba zkusit divadlo Aréna :) (smile emoticon) (taktéž v Ostravě :) (smile emoticon) )? neberte mi kulturní vyžití :) (smile emoticon) (když už tu těm barbarům poskytuju materiály, a místo nich sedím na zadku na přednáškách, když oni na pivu:-D (teeth emoticon))
Studentský účet
9.6 2010
to je skoda... taky bych se tam nekdy rada mrkla... ale momentalne stejne setrim banany na skin, takze do divadla asi za korunky... :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1228
9.6 2010
09.06.2010 09:54 kraag22 napsal(a):
09.06.2010 08:54 Kaajulka napsal(a):
Proč není už v nabídce dárků lístek k Bezručům? ;-( (cry emoticon)

Nestaram se o to primo ja, ale tusim ze neplnili podminky na kterych jsme se domluvili... :-( (sad emoticon) Neni to uz nas partner :-S (confused emoticon)

Presne,tak.Nereagovali a tak spoluprace zanikla..
Moderátor - uchazeč
banánů: 15895
9.6 2010
09.06.2010 08:54 Kaajulka napsal(a):

Nestaram se o to primo ja, ale tusim ze neplnili podminky na kterych jsme se domluvili... :-( (sad emoticon) Neni to uz nas partner :-S (confused emoticon)
Administrátor
banánů: 875
Kam zmizel "dárek - Bezruči"?:)
9.6 2010
Studentský účet
celkem příspěvků: 10; stránka: 1