Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Jsou nějaké soubory otázek k přijmačkám na rok 2012 ?

celkem příspěvků: 5; stránka: 1
Re: Jsou nějaké soubory otázek k přijmačkám na rok 2012 ?
8.2 v 17:52
Otázky pro letošní rok vydány nebyly, ostatně jako už tak 8 let, doprodávají se staré výtisky, ve kterých je 2000 otázek, jestli někdo nechce ponechat nic náhodě a těch 300 na netu mu nestačí nabízím své. Mám biologii s botanikou, chemii i fyziku a mám i příjímačkové testy na farmacii do Brna, jestli byste to někdo chtěl ozvěte se..
Studentský účet
banánů: 13
29.1 v 01:14
"Letos to změnili tak moc, že berou už i podle průměru ze SŠ ... do 1,2 bez přijímaček ..." Tak to už je vážně smutné :-( (sad emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 21
29.1 v 00:48
Letos to změnili tak moc, že berou už i podle průměru ze SŠ ... do 1,2 bez přijímaček ...
Studentský účet
banánů: 35
28.1 v 23:09
Taky jsem se divila, ale podle všeho změnily pravidla přijímacího řízení. Zrušily se testy z fyziky a na netu jsou ke stažení modelové otázky (tvých zmíněných 300). Řekla bych, že se snaží přijímačky ulehčit, jako se to děje na všech ČR školách :-( (sad emoticon) Jen doufám, že za chvíli nebudou brát podle průměru ze sš!
Jinak já mám i ty "staré" modelovky a pokud opravdu nechceš nechat nic náhodě, tak ti doporučuji si je pořídit, mě například hodně překvapily otázky z ekologie, kterou jsme zatím na gymplu braly pouze okrajově, navíc pokud se hlásíš i na jiné školy přírodovědného zaměření, tak si myslím, že se ti budou hodit.;) (wink emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 21
Jsou nějaké soubory otázek k přijmačkám na rok 2012 ?
4.1 v 22:54
V minulých letech to tak bylo...na jeden předmět bylo 2000 otázek...ted je na netu asi 300....nevíte někdo jak to pls je?? Dik :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 7
celkem příspěvků: 5; stránka: 1