Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Je to hnus....

celkem příspěvků: 9; stránka: 1
Re: Je to hnus....
25.1 v 19:51
Je pravda, že staré fórum (s oddělenou inzercí) bylo přehlednější, ale teď mám aktuálnější věc, ke které bych se chtěla vyjádřit. Jakmile jsem vyplnila test předpokladů k povolání, tak mi v podstatě místo vyhodnocení naskočilo, že se pro vyhodnocení mám registrovat na FB. Což se mi nelíbí.. Není ani předem upozorněno na to, že si pro vyhodnocení testu mám zakládat účet ještě někde jinde... To opravdu nemůže být ten test vyhodnocen v rámci tohoto serveru? A proč vlastně?
Studentský účet
banánů: 21
22.12 2011
Asi vím co myslíš, je to bohužel trochu nešťastně nastavené. Informuju o tom přímo programátora. Díky za podnět
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
22.12 2011
Jelikož minule zde admin reagoval, píšu znovu zde: dnes jsem chtěl ohodnotit jednoho učitele, oznámkoval, napsal jsem hodnocení a potom jsem si všiml překlepu v textu - myší jsem tam tedy přesunul kurzor, chystal se chybu opravit, ale v tom si všimnu, že celý text zmizel... No co, napíšu to znova... jenomže opět, když jsem se chystal opravit překlep a umístil jsem kurzor do textu, tak celý text zmizel... no potřetí už to psát nebudu, ale zkuste s tím něco udělat...
Studentský účet
banánů: 273
14.11 2011
Díky, jinak je to tak jak sem psal, nikdo z nás z toho nemá vůbec nic... :D (teeth emoticon) Jen pocit že děláš něco co slouží ostatním - asi tak jako třeba nemáš nic z toho když děláš pro Greenpeace a jiné charity. Je to svym způsobem "charita" a člověka to sice baví, ale určitě né vždy... :) (smile emoticon)
14.11 2011
Nechtěl jsem to takhle říkat, ale v podstatě ano. Nevidím jediný důvod, proč bych měl věnovat svůj čas a energii něčemu z čeho nic nemám (pokud by mne to tedy nebavilo, což bude asi váš případ..)
Dobrá tedy, já myslel že je to mnohem víc komerčnějši. Nediv se mi, když vidím tu spoustu reklam a znám ty ceny za hosting, resp. doménu... Pokud je to tak jak říkáš, tak je to až příliš dobré :D (teeth emoticon) Já jen když si představím tu práci s databázemi, tak mi je zle...
A omlouvám se za ten "hnus". Když si odmyslím ty reklamy, tak je to i docela hezky zpracované, ať už je přehlednost jakákoliv...
Studentský účet
12.11 2011
Polly:
No a vidíš a jsme u toho, dělat se ti to nechce, ptž předpokládám to bereš jako časově dost náročnou věc ze které by jsi ty osobně asi měl kulový... no a přesně takto pracujeme.... v praxi tady z primáta nemam vůbec nic, maximálně tak nějaký materiály jako každý jiný uživatel. Je to dělaný celý na dobrovolnickém základě tak se nediv že neni všechno tak tip ťop. A reklamy jsou proto aby vůbec mohl fungovat webhosting, atd. Stejně tak není vůbec snadné sehnat partnery, kteří by byli ochotní dát nějaké dárky nebo zasponzorovat. Ale tvůj komentář je samozřejmě vítaný a bude předán technickému týmu a webdesignerům.
12.11 2011
To opravdu ne, ale do toho se mi vážně nechce. Tím spíš že kdybych už to přeci jen dal dokupy, vypadalo by to s největší pravděpodobností velice podobně jako ten starý web :D (teeth emoticon) Ale kdybych měl vybrat jednu věc co mi vadí nejvíc (z designu), tak by to bylo zobrazení v předmětu, kdy materiály i komentáře jsou ve stejném CCS "rámci", pouze s jiným pozadím. To na mně působí opravdu hodně nepřehledně. NO ale kdo ví, možná to tak přijde jenom mi ...
Studentský účet
11.11 2011
Nikdo ti nebrání udělat lepší verzi, případně navrhnout nový design (vylepšený) a ten pak poslat správci nebo webdesignerovi.
Je to hnus....
11.11 2011 (naposledy upraveno 11.11 2011)
nové prostředí je přeplácané, špatně se v něm orientuje, z každé strany bliká nějaká reklama, což rozptyluje pozornost... Obliba tohoto serveru poslední dobou dost upadala, zvlášť mezi studenty vyšších ročníků, kteří si raději vytvořili své stránky či emaily, které byli zaheslované a nedostali se tam tak učitelé, ale tím "novým vzhledem" jste to fakt zabili. Teď už tady nechodím téměř vůbec....

P.S.: 7 BLIKAJÍCÍCH REKLAM NA JEDNÉ STRÁNCE? KDE JSTE TO VIDĚLI???

EDIT: Ještě něco: opravdu si myslíte, že když téměř každou větu dáte zvlášť do CSS rámce, tak to vypadá lépe nebo se tím dokonce zvýší přehlednost? Kdybyste to nechali při starém, udělali byste lépe...
Studentský účet
celkem příspěvků: 9; stránka: 1