Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

jak poslat banány

celkem příspěvků: 5; stránka: 1
Re: jak poslat banány
11.1 v 18:53 (naposledy upraveno 11.1 v 18:54)
Ahoj,
takže je to tak, že ve staré verzi toto možné bylo a nějak se na to v nové pozapomnělo a ve FAQ to zustalo. Takže už jsem o tom informoval programátora a v brzké době to zase pujde.

P.S. Zatim to můžem vyřešit tak, že mi napiš zprávu komu bys chtěla banány poslat a já ti je odečtu a jemu přičtu.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
11.1 v 01:12
Už chápu. No abych byl upřimný nevim teď sám. Totiž já jako admin vidim primáta trochu jinak a já třeba vim jak to udělat, ale na svym profilu a vim že touto cestou by to u tebe nešlo. Zkusim to zjistit, ale nejjednodušší by bylo kdyby vložil/a nějaký materiál.
11.1 v 00:12
jasně, ale chci poslat banány někomu, kdo žádný materiál nevložil.. V uživatelské příručce je napsáno toto: "Banány dalším uživatelům můžeš posílat v sekci Nastavení. Stačí jenom vědět nickname příjemce a samozřejmě taky mít nějaké banány na kontě :) (smile emoticon)", bohužel jsem toto nikde nenašla
Studentský účet
banánů: 848
10.1 v 22:35
Jak to myslíš přeposlat banány? v tom formuláři kde stahuješ materiál je dole kolonka pošli banán, kde můžeš autorovi banány poslat :-) (smile emoticon)
jak poslat banány
10.1 v 19:23
Zajímalo by mě, jak někomu můžu přeposlat banány? Nějak o tom nemůžu najít zmínku, ale je dost možné, že jsem jen slepá :-( (sad emoticon) ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 848
celkem příspěvků: 5; stránka: 1