Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

hungaristika?

celkem příspěvků: 12; stránka: 1
Re: hungaristika?
10.5 v 10:08
Ahoj,
Tak 29. mája si ideme niekam sadnúť, viac info Ti potom ešte poviem. Ak by si mala náladu, tak sa môžeš pridať 8-) (shade emoticon) . Napíš mi rovno na email - k.kecskesova(zavinac)gmail.com. Teším sa, ahoj
Studentský účet
banánů: 19
29.3 v 17:05
Jj, jsem v Praze. Zkousky budou az nekdy cervnu, ale urcite mi dej vedet, jestli nekam pujdete:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 43
28.3 v 20:16
No ja som mala iba beletriu, ale teraz je vás viac. Ale nemusíš sa báť. A si inak z Prahy? Lebo chodievame na maďarské akcie, tak ti niekedy môžem napísať ak niekam pôjdeme... Budem držať palce na skúškach, potom daj vedieť, aké to bolo 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
28.3 v 19:49
Uvidime. Snazila jsem se prelouskat neco z te doporucene literatury, ale "Teorie literatury ve svetle madarske literarni vedy" nebylo o prave orechove:D (teeth emoticon):D (teeth emoticon) Ted si davam oddych nejakou beletrii:) (smile emoticon)
Studentský účet
27.3 v 22:31
Ahoj,
pozerala si sa už na počet študentov, ktorý sa hlásia na náš odbor? Je ich síce dosť, ale tak nie každý príde... :-) (smile emoticon)
http://ff.cuni.cz/FF-93.html
Studentský účet
4.2 v 08:04
Prihlasku uz mam prave podanou. Ted prave zjistuju do ceho jsem se upsala:D (teeth emoticon)
Studentský účet
3.2 v 21:25
Tak to budeš mať v pohode :-) (smile emoticon) . Na prvej hodine sa dohovoríte, že kedy budeš chodiť na hodiny. My sme to tiež tak mali, že čo sme už vedeli maďarsky. No mňa sa pýtali len na literatúru, nemala som jej veľa, cca 10 kníh a aj to skôr beletria, a nejaké poviedky, a z histórie rakúsko-uhorské vyrovnanie a prečo chcem študovať obor. Bolo nás málo, tak to závisí od počtu prihlásených, ale myslím, že ani tento rok ich nebude veľa ;-) (wink emoticon). Hlavne si nezabudni podať prihlášku 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
3.2 v 14:48
Nejake zaklady mam (cca uroven A2/B1, podle toho jak se rozmluvim)-otec je Madar. A jaky je ten prijimaci pohovor? Na dni otevrenych dveri rikali, ze nejzasadnejsi otazka, ktera nam bude polozena bude "jakeze zamereni si to chceme zvolit":) (smile emoticon) S tema poznamkama by to bylo od Tebe moc fajn, pokud uz je teda nebudes potrebovat:) (smile emoticon))
Studentský účet
3.2 v 14:42
Na prednášky chodiť nemusíš vôbec. Povinné sú iba cvičenia z jazyka. A tie sú asi tak 4 hodiny týždenne. Takže sa to dá zvládnuť 8-) (shade emoticon). A už si sa učila maďarsky alebo iba začínaš? A poznámky Ti môžem dať :-) (smile emoticon)
Studentský účet
2.2 v 15:05
Super:) (smile emoticon) Jak je to treba s povinnou dochazkou? Resp. Na co vsechno "musim" chodit a co se da zvladnout i bez toho? Jsou nejake rozumne materialy? Hlavne mi teda jde o ten prvni rok, protoze to se tomu jeste nebudu moct venovat poradne...
Studentský účet
2.2 v 11:21
Zdravím,
tak ja študujem na Středoevropských studiích so zameraním na hungaristiku. Teraz sa dá prihlasovať iba cez tieto študiá, samostatná hungaristika sa študovať už nedá. Študuje sa maďarčina bez predchádzajúcej znalosti jazyka. Čiže od začiatku. Jazyk sa učí ako ostatné jazyky, záleží, či už človek ten jazyk pozná alebo nie. Potom dejiny sú ťažšie a aj literatúra, pretože okrem Maďarska sa musí učiť aj Slovensko a Poľsko. Ale dá sa to v zvládnuť. Všetko ide totiž postupne. 8-) (shade emoticon) A čo sa nestihne v prvom ročníku, tak sa stihne v druhom :-) (smile emoticon). Odpoviem aj na ďalšie otázky :-) (smile emoticon)
Studentský účet
hungaristika?
2.2 v 08:50 (naposledy upraveno 2.2 v 08:51)
Studujete nekdo? Mate zkusenosti? Podala jsem si prihlasku tak mozna zjistuju info trochu pozde, ale co:) (smile emoticon) Hlavne by me zajimala casova narocnost, pristi rok delam inzenyrske statnice na VSCHT...
Studentský účet
celkem příspěvků: 12; stránka: 1