Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Hodnocení partnera

celkem příspěvků: 11; stránka: 1
Re: Hodnocení partnera
9.5 2010
Navštívili jsme, najedli, pochutnali a už můžem jen chválit :-) (smile emoticon). Já si dal svíčkovou - byla výborná a to už jsem jich měl v různých podnicích fakt hodně, těm co jí tu kritizujou: Holt ste měli smůlu, asi špatnej den, nebo už nevim, ale byla opravdu výtečná. Když si tu všichni chválí guláš, příště si ho dám. Přitelkyně si dala nějaké kuřecí maso na bylinkách a když jsem ochutnal od ní, musel jsem uznat, že to bylo ještě lepší než ta svíčková, hlavně ten sos a maso bylo zajímavě ochucené. Obsluha příjemná a ochotná. V odpoledních hodinách tam nebyl skoro nikdo(krom zahrádky, tam bylo lidí docela dost), takže uvnitř byla restaurace jen pro nás. Záchody čisté. Doporučuju nejezdit autem, v centu se špatně parkuje a když už, je to celkem drahý. Ceny jsou o trošku výše, ale s poukázkou to tolik nebolí. Určitě doporučuju ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 236
8.4 2010
Tak jsem už taky proměnil poukázku v zážitky u Salzmannů :-) (smile emoticon) Jídlo výborné, pivo výborné, ochotná obsluha. Doporučuju poukázku hlásit předem nebo jí mít aspoň viditelně na stole. Tak jsem to měl já a žádný problém. Salzmanny doporučuju!
Studentský účet
banánů: 748
7.3 2010
My jsme tam byli minulý týden taky za poukázku na tatarácích a byly moc dobrý, doporučuju :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 454
7.3 2010 (naposledy upraveno 7.3 2010)
Tak dnes jsme projedli druhou poukázku - včera remcala ta slečna, co tam obsluhuje, dnes u nás byl takovej kluk s bradkou a ten je výbornej - příjemnej, ochotnej, fakt mu neni co vytknout. Guláš dobrej, takže až tam půjdete, jednoznačně dejte přednost guláši před svíčkovou.. i ty knedlíky jsou nápaditější u guláše :) (smile emoticon) sice dva houskový kupovaný, ale i dva bramborový a dva žemlový... a já jsem měla bartolomějsko pochoutku se smaženýma palačinkama a to bylo dobrý, takový barevný, akorát by to teda mohlo bejt teplejší, nicméně oproti včerejšku daleko lepší celkový dojem :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 634
6.3 2010 (naposledy upraveno 7.3 2010)
Tak za prvé: DÁRKOVOU POUKÁZKU HLÁSIT PŘED PLACENÍM! jinak budou remcat, navzdory tomu, že ste jim nechali pade dýžko... za druhé: svíčková v menze je lepší než u slazmannů.. tak homogenní omáčku jsem ještě neviděla, asi byla z pytliku.. o knedlících už tu řeč byla - celkově svíčková slabší průměr, což bych u salmannů nečekala.. a vepřový steak s hořčičnou omáčkou byl dobrej, ostřejší, ale fakt mi chutnal. Pivo výborný - řezaný.
Studentský účet
banánů: 634
27.2 2010
Příjemný to podnik, spíš restaurace, nežli pivnice... Osobně jsem si objednal svíčkovou se šesti... svíčková to byla a dokonce více jak výborná, trochu mě sice zklamali kupovaný knedlíky, ale omáčkou to vytáhli...A ktomu přidejte příjemnou, ochotnou a rychlou obsluhu a už víte co za banány vybanánovat... ;-) (wink emoticon) :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 991
11.2 2010
Restauraci U Salzmannů jsme navštívili o letních prázdninách a moc se nám tam líbilo - příjemné prostředí, pohodová obsluha a hlavně skvělé jídlo i pivo (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 264
11.2 2010
Já bych řekl tohle: Porce nejsou zrovna z největších, ale chuťově bylo jídlo vynikající. Navíc k tomu 13°Master. Takže dobře investované banány 8-) (shade emoticon)
Děkuju Primátovy za fajn posezení.
Studentský účet
banánů: 391
14.10 2009
Vaří tam fakt dobře a v létě je moc fajn posezení na zahrádce.
Studentský účet
banánů: 454
23.9 2009
Všem, kteří se chystají navštívit restauraci U Salzamnnů, mohu potvrdit, že kvalita této vyhlášené restaurace je na dobré úrovni. :-) (smile emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 3197
Hodnocení partnera
22.9 2009 (naposledy upraveno 14.10 2009)
Jak vám u Salzmannů chutná?
Administrátor
banánů: 1068
celkem příspěvků: 11; stránka: 1