Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Hledám šikovné lidi k sobě do firmy

celkem příspěvků: 25; stránka: 1 2
Re: Hledám šikovné lidi k sobě do firmy
15.5 2011
jo jo OVB :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 4
23.8 2010
hm:D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 256
13.7 2010 (naposledy upraveno 13.7 2010)
ok ok, trochu přehnané a nevztahující se na všechny ...
Moderátor - uchazeč
banánů: 1460
28.6 2010 (naposledy upraveno 28.6 2010)
Cituju "Pan Karel Polách má zde již odepřený přístup jelikož došly nějaké stížnosti, neboť pan Polách si dovolil být tak iniciativní, že některým, práci zoufale hledajícím uživatelům napsal PM s nabídkou práce."

PM mi byla poslána a za "práci zoufale hledajícího uživatele" se teda nepovažuju.
Studentský účet
banánů: 454
27.6 2010 (naposledy upraveno 27.6 2010)
chápu, nejsem tu ale jako češtinář a pan Polach také ne. U pohovoru Vám nikdo diktát dávat nebude. Myslím, že při vší úctě k historii jazyka cZheskÝho F soWcZasne dObJJeA, yE ZpoDivhem, zHe nEpHiishoo nĚjagh TaGhLe ... muCqQ

Jinak ,,určité prověření" zní jaksi policejně, ale pokud máte nějaké know-how, očekáváte zodpovědné zacházení s osobními údaji (hl. údaje o financích, což jsou pro mnohé možná ty nejosobnější údaje), máte představu, kdo má šanci stát se úspěšným (resp. dosáhnout alespoň nějakého zisku) a máté velkou zodpovědnost za člověka, kterého přijmete, tak to si rozhodně žádá osobní setkání a to jisté ,,prověření". Ne ve smyslu prohrabování se ve Vaší minulosti, ale ve smyslu prověření Vašich schopností, zájmu a potenciálu stát se jedním z teamu. A nároky nejsou nijak neúnosně vysoké. Hlavní je chuť a zájem ... poté, jak Vám práce typově sedne a až pak jsou Vaše schopnosti, resp. potenciál tyto schopnosti se naučit.

Neberte to prosím nijak útočně, ale znám spoustu sv!n!, které by dokázali psát lži celé hodiny a to bez jediné pravopisné chyby ... a většinu z nich máme denně na očích. I když jsou to jen ti, co se ještě snaží udržet nějakou ,,slušnou" formu.
Moderátor - uchazeč
20.6 2010
... určité prověření... ? No, nemůžu si pomoct. Tohle a ještě pravopisné chyby v originálním inzerátu neukazují na něco seriózního, ale to je jen můj názor
Studentský účet
banánů: 233
13.6 2010 (naposledy upraveno 13.6 2010)
čtěte prosím od shora dolů

1) A teď k tomu podstatnému.

Pan Karel Polách má zde již odepřený přístup jelikož došly nějaké stížnosti, neboť pan Polách si dovolil být tak iniciativní, že některým, práci zoufale hledajícím uživatelům napsal PM s nabídkou práce. No budiš. Jak je tomu u jiných uživatelů s pochybnými nabídkami my není známo.

Já jsem jeden z těch, kterým si dovolil napsat a dohodli jsme se na schůzce/pohovoru. Nyní docházím na školení (semináře, blabla dá se tomu říkat různě) a přemýšlím o této nabídce, jako o své budoucí výdělečné činnosti. V podstatě je to tak, jak zde popisoval. Jsou ale interní informace, které bez určitého prověření a osobní schůzky nemohou být kvalitně nebo vůbec sděleny. V závislosti na tomto faktu se pan Polach nevyhnutelně setkal s mnoha negativními ohlasy typu ,,když mi nechete říct detailně o co jde, tak nemám zájem". Sám ale nevím, co bych zde o této nabídce mohl blíže napsat. Není to podvod! Je to možnost! MLM ano, ale legální a hlavně solidní přístup.
Moderátor - uchazeč
2) Z toho co jsem zjistil, je možné zde šidit lidi a rejžovat prachy. Jenomže to je možné jen ve velmi krátkodobém horizontu - pokud klient není spokojen, nehnete se dál a končíte. Proto se vedení tento nově vytvářející kolektiv snaží řídit směrem k přístupu, který bude zárukou spokojenosti klienta a zlepšení dobrého jména firmy.

Ti z Vás, kteří zahájili úspěšnou komunikaci s panem Polachem budu ještě kontaktovat formou PM. Tak se neděste.
Moderátor - uchazeč
3) Jednoduše: Finanční poradenství, nadnárodní společnost s dlouholetou tradicí, podpora od státu resp. ČNB, výdělky dle Vašich schopností a dovedností(které Vás naučíme).

Někdo jak slyší finanční poradenství, tak vidí rudě. Pochopitelně. Ale tato firma primárně hájí zájmy klienta! Jde tu totiž o KOMPLEXNÍ poradenskou službu a ne jen o hájení zájmů a ,,produktů" jedné firmy. V této firmě lidé vydělávají nejvíc jen pokud je v prvé řadě spokojený KLIENT. U jiných společností fin.poradce musí hájit jen zájmy firmy kterou zastupuje popř. firmy se kterou ta jeho spolupracuje. Toto omezení se na nás nevztahuje.

Pro bližší info pište prosím na spate@centrum.cz (v předmětu prosím uveďte něco jako ,,primát nabídka práce") nebo PM přes primat.
Moderátor - uchazeč
4) Chápu, že takových nabídek je poslední dobou víc a víc a většinou se jedná o podvod. V současném dlouhodobém nedostatku práce je ale nezbytné, pokud máte skutečný zájem, aby jste se zkoušeli zajímat i o podezřelé nabídky, jelikož jinak nikdy nenarazíte na tu solidní. Mohu zaručit, že se nejedná o podvod. Jestli se ovšem jedná o tu pravou nabídku pro Vás, o tom rozhodnete jen Vy.

Děkuji

(((V kostce jsem chtěl říci, že to, co zde pan Polách nabízel, není žádná bouda a pokud máte chuť a čas, není na škodu se o tuto nabídku zajímat.)))
Moderátor - uchazeč
Nejdřív nabrat jednu chuiquitu takže - zevlusko prosím najdi si jiný způsob, jak vydělat banány. Je to zbytečné a tomuto fóru to škodí. Děkuji

ftw kolik znáků pro odpověď je maximum??? :-O (omg emoticon)
Moderátor - uchazeč
4.5 2010
Vsimli jsme si toho. Pokud se budou podobne veci stavat casteji, tak budeme nuceni ucinit nejake protiopatreni, aby nam nikdo nespammoval uzivatele

21.04.2010 00:01 martinasta06 napsal(a):
20.04.2010 17:04 karelp0340 napsal(a):
Ahoj Karel Polách
Učím lidi podnikat a MLM je jedním ze systémů jak si přijít k penězům a přitom si pracovní čas uzpůsobit dle vlastních představ. Já dnes podnikám v systému strukturálních firem.
Je to ale o lidech.
Hledám k sobě šikovného člověka - PARTNERA. Je to možné i jako brigáda pokud to bude na delší dobu. Po škole klidně i jako HPP. Ohodnocení je na základě výsledků.
Co je důležité: U MNE NENÍ ŽÁDNÝ STUPNÍ KAPITÁL. ANI V PODOBĚ NUTNOSTI ODEBRÁNÍ ZBOŽÍ!
Pokud by byl zájem navrhuji se sejít a probrat to osobně.
tel.: 777/344420

Dneska mi toto přišlo i jako zpráva do pošty zde na primátu, to už je poněkud dotěrné :-S (confused emoticon)

:-[ (bat emoticon)
Administrátor
banánů: 875
21.4 2010
20.04.2010 17:04 karelp0340 napsal(a):
Ahoj Karel Polách
Učím lidi podnikat a MLM je jedním ze systémů jak si přijít k penězům a přitom si pracovní čas uzpůsobit dle vlastních představ. Já dnes podnikám v systému strukturálních firem.
Je to ale o lidech.
Hledám k sobě šikovného člověka - PARTNERA. Je to možné i jako brigáda pokud to bude na delší dobu. Po škole klidně i jako HPP. Ohodnocení je na základě výsledků.
Co je důležité: U MNE NENÍ ŽÁDNÝ STUPNÍ KAPITÁL. ANI V PODOBĚ NUTNOSTI ODEBRÁNÍ ZBOŽÍ!

Dneska mi toto přišlo i jako zpráva do pošty zde na primátu, to už je poněkud dotěrné :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 454
20.4 2010
Ahoj Karel Polách
Je to ale o lidech.
Nestudent
banánů: 8
11.4 2010
07.04.2010 19:08 pilec napsal(a):
Tipuju to osobně na nějaký MLM, ovšem - má hodně špatné reference, ale kdo může běžte do toho, sám jsem byl ve dvou MLM a naučil jsem se tam hodně důležité věci pro život a je to rozhodně dobrá zkušenost :) (smile emoticon).

hmmmmm, vypadá to tak...
Studentský účet
banánů: 264
8.4 2010
Multilevel Marketing => na google stovky odkazů :) (smile emoticon)
Studentský účet
8.4 2010
07.04.2010 19:08 pilec napsal(a):
Tipuju to osobně na nějaký MLM, ovšem - má hodně špatné reference, ale kdo může běžte do toho, sám jsem byl ve dvou MLM a naučil jsem se tam hodně důležité věci pro život a je to rozhodně dobrá zkušenost :) (smile emoticon).

MLM?
Studentský účet
banánů: 2683
7.4 2010
Studentský účet
7.4 2010
Šalamounská odpověď:) (smile emoticon)
(btw. možná jste spíš odpověděl Kesiynce - vypadá to spíš jako dámský nick)
Studentský účet
banánů: 207
6.4 2010
Ahoj tady Karel.
Přemýšlel jsem jak tuto nábídku co nejstručněji definovat. Jako student jsem chtěl víc než jednorázové přívydělky (tenkrát za 30-40Kč/hod). Bohužel mi nikdo nedal správnou nabídku - podnikání.
Ptáte se o co jde?
Možná o to postavit si vlastní firmu v průběhu studia a mít pak svobodu ve volbě co po škole. Znám studenty co si přišli na víc peněz než učitelský sbor.
Musím ale dodržovat pravidla. Příležitost dám všem, ne se všemi se ale dohodnu. Něco je po mailu, něco ale osobně.
Je to o podnikání, o svobodě a o zajímavých možnostech.

Odpovím Kesiynkovi možná i ostatním. Nejdříve se rozmyslete, zda-li do toho chcete jít. Pak je nezbytné se osobně seznámit. (Vybírám si parťáka na příštích min. patnáct let). Ostatní jsou jen technické drobnosti.

Ale abych nebyl nařknut, že jsem nic neřekl. Zaškolení je v Praze nebo Mladé Boleslavi, Svitavách, Kutné Hoře. Možná otevřeme Olomouc.
Nestudent
banánů: 8
celkem příspěvků: 25; stránka: 1 2