Tak ještě zbývá založit si druhy profil Ale sám chci studovat další školu a hodilo by se mi abych nemusel tak zdlouhavě přecházet z jedné do druhé. A uvítal bych i tu možnost vkládání materiálu.
Zdravím, taktéž studuji dva obory, jeden na přírodovědě, druhý na fildě (oba pod Masaryčkou) - registrovaný jsem na fildě, jak vidím, tento problém nemám jen já (např. vkládání příspěvků a i třeba materiálů na PřF je nemožné, což je škoda). Chci se zeptat, jestli se už v tomto ohledu podnikly nějaké kroky ?
Jde zadat jen jednu fakultu, pres kterou se dostanes na vsechny dalsi skoly, ktere na primatu jsou.
Staci kliknout na Logo Primat.cz a vybrat si skolu/fakultu, kterou potrebujes. Nevim, zda muzes na dalsich forech psat prispevky a vkladat materialy tak jako na svy. Stahovat se ale muze.
to ja studuji fakultu strojní a ekonomickou na bani a oboji mi to sem zadat nejde,vzdy kdyzu chci na druhou fakultu musim to zmenit v nastaveni.nejde to nak jednoduseji?
Z jednoho stavajiciho uctu se dostanete na vsechny skoly. Tudiz vam staci jeden ucet na plnohodnotne pouzivani primata pro vice fakult. Akorat budete mit menu jen z jedne a do druhe se dostanete pouze pres odkaz na titulni strance.
Mame v planu s tim neco udelat Tohle je dost nesikovny
Zdravím a mám dotaz. Studuju dvouobor geografie-historie na OSU. Geografie je na PřF a historie na FF, přičemž tyto kombinace zaštituje přírodovědecká fakulta. Když si do svého infa zadám přírodovědu, nedostanu se do fildy a naopak. Dá se to nějak vyřešit nebo musím mít zvlášť účet na fildu a zvlášt na přírodovědu? Díky Hannie