Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Data ke stažení

celkem příspěvků: 37; stránka: 1 2
Re: Data ke stažení
27.1 v 14:17
A upozornila jsi na to někdy komentářem nebo adekvátním hodnocením materiálu, aby už se to dalšímu nestalo tak jako tobě?
Kdyby se tak dělo, tak se špatné materiály stahovat prostě nebudou kvůli špatné známce, ale teď to je tak, že se nejdřív materiál stáhne 150x, než se objeví někdo, kdo tam tu adekvátní známku: za 4, za 5 dá.
26.01.2012 16:12 kristynaPa napsal(a):
náhled je super nápad, už několikrát se mi stalo, že kvůli špatnému popisu jsem si stáhla dva stejné materiály nebo materiály, které jsem vůbec nepotřebovala :-@ (angry emoticon)

Studentský účet
banánů: 1170
26.1 v 16:12
náhled je super nápad, už několikrát se mi stalo, že kvůli špatnému popisu jsem si stáhla dva stejné materiály nebo materiály, které jsem vůbec nepotřebovala :-@ (angry emoticon)
Studentský účet
banánů: 1
24.1 v 21:05
Věc stáhneš až kliknutím na "Stáhnout materiál". Po jeho stáhnutí se ti buď uloží nebo otevře v novém okně. Původní okno kde je možné hodnotit by ale mělo zůstat otevřené a proto máš po stažení možnost tento materiál ohodnotit.

To že předem nevíš přesně co stahuješ už je jen v rukách všech těch co materiály nahrávají - je na nich jak přesně popíšou o co se přesně jedná v popisech materiálů.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7214
24.1 v 13:02
taky me dost stve, ze stahuju veci vicekrat.. navic jak je mam ohodnotit.. kdyz je hodnotim v dobe kdyz je stahuju.. takze jeste nevim jakou to bude mit kvalitu a ci mi to bude k necemu dobre..
Studentský účet
banánů: 88
18.1 v 12:06
Jsem zde nově, takže se zatím příliš neorientuji, bohužel se mi podařilo soubor místo uložit do počítače, jsem si dala otevřít a ono to nešlo, tak jsem to zavřela a pak už se mi nepodařilo získat znovu stáhnout soubor. Takže já se nejprve musím naučit v tomto pracovat, pak snad bude všechno dobré.
Studentský účet
banánů: 6
4.1 v 21:03
Jenže kolikrát je třeba materiál jen jedna stránka takže náhled by se rovnal stažení, navíc by to byl trochu i technický problém kvůli různým formátům nahraných souborů. Někdy jsou to wordy, pdfka, ale stejně tak jsou to i excely, obrázky, přímo datový soubory třeba do předmětů programování, apod. a taky velmi často zip soubory, kde taky náhled neuděláš přímo.
4.1 v 15:12
nahledy k materialum by byly fajn, uz se mi parkrat stalo, ze jsem stahla 2 soubory, ale pritom byly naprosto stejne...
Studentský účet
banánů: 4
28.12 2011
No já myslim že to stažení zas tak "nezdržuje" a co se hodnocení týče... jasně je to subjektivní, ale to bude vždy.... a navíc bohužel stejně hodnocení tady je minimum, protože lidi stáhnou a tim to pro ně končí - stejně tak třeba posílání banánů za materiály se jen tak nevidí :D (teeth emoticon)
27.12 2011
No , mi přijde náhled dobrý hlavně z toho důvodu, že každý upřednostňuje jiný druh zpracování materiálu pro studium a takhle se zbytečně zdržuje stahováním:-S (confused emoticon) . Komentáře jsou dobrá věc, ale každý hodnotí subjektivně...
Studentský účet
banánů: 68
22.12 2011
Je to v plánu
22.12 2011
ké by bylo dobré, kdyby u materiálů bylo uvedeno, kolikrát byl materiál stáhnut...
Studentský účet
banánů: 1239
4.12 2011
Přihodte náhledy a bude supr...
člověk takhle stáhne úplně zbytečnej materiál (N) (thumbs_down emoticon)
Studentský účet
banánů: 4
3.12 2011
No, vyřešilo by se to tím, kdyby jste víc hodnotili a komentovali materiály. Mj. by se přičítalo tomu kdo nahrál kvalitní materiál víc banánů a navíc pro ostatní by to sloužilo jako vodítko co materiál obsahuje.
Ty funkce už tady všechny jsou, teď už je to jen na vás uživatelích je využít - bohužel se tak momentálně moc neděje, ale s tim už my nic nenaděláme.
3.12 2011
Nahled by byl dobry. (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 50
7.11 2011
Možnost stáhnout si materiály, považuju za velmi dobré. A s banánovou odměnou souhlasím. Uvítala bych, ale možnost třeba 10 řádkového náhledu na materiál. Takhle opravdu někdy nevíte co za banán dostanete. 8-) (shade emoticon)
Nestudent
banánů: 23
22.10 2011
Taky s tím mám špatné zkušenosti. Zbytěčně rozdané opičí pamlsky.
Studentský účet
banánů: 30
10.9 2011
U hodnocení je někdy známka zavádějící... Někdo známkuje kvalitu materiálu jako kvalitu obsahu (jestli je to dobře, nejsou tam blbosti) a někdo jako kvalitu zpracování (vypadá to hezky, dobře se to čte, ale nic víc). Tyhle dvě hlediska jsou určitě obě důležitá, ale i s hodnocením vlastně nevíte na čem jste...
Studentský účet
banánů: 646
10.8 2011
A moznost smazat vami poslany material po upozorneni admina.
Studentský účet
banánů: 474
10.8 2011
Souhlasim s nahledem...
Studentský účet
banánů: 474
24.6 2011
Nějaké hodnocení by bylo fajn, aspoň by člověk hned na první pohled věděl jak "dobré" jsou ty materiály.
Studentský účet
banánů: 5
celkem příspěvků: 37; stránka: 1 2