Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Cesty za zvířaty v ČR

celkem příspěvků: 45; stránka: 1 2 3
Re: Cesty za zvířaty v ČR
12.5 2011
Jo, to můžu jen potvrdit, Zoo ve Dvoře Králové je fakt úžasné. Je to úplně něco jiného než klasické zoo. Vřele doporučuji.
Studentský účet
banánů: 1106
9.5 2011
Doporučuju Zoo ve Dvoře králové, je tam safari a dá se jet vláčkem..
Studentský účet
banánů: 543
30.4 2011
27.04.2011 16:47 alli.trali napsal(a):
Mě se líbí Praha...jen když to chce člověk prjít všechno důkladně tak je den tak akorát:-) (smile emoticon)

Jaká je spojitost mezi Prahou a zvířaty? :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 156
27.4 2011
Mě se líbí Praha...jen když to chce člověk prjít všechno důkladně tak je den tak akorát:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 407
19.4 2011
Perfektní je zoo v Ústí nad Labem. Mají hodně předváděcích akcí se zvířaty, které jsou skutečně povedené.
Studentský účet
banánů: 301
6.4 2011
Já taky doporučuji Plzeň. (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 453
1.4 2011
01.04.2011 07:24 cleeea napsal(a):
Já určitě doporučuji Lešnou. Je tam zámeček a v zoo se dá volně projít asi ve třech výbězích a je tam opravdu krásně. :-) (smile emoticon)

Tak Lešnou vůbec neznám...To se budu muset podívat kde to vlastně je. Ale zní to dobře.
Studentský účet
banánů: 750
1.4 2011
Já určitě doporučuji Lešnou. Je tam zámeček a v zoo se dá volně projít asi ve třech výbězích a je tam opravdu krásně. :-) (smile emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 734
28.3 2011
Doporučuju Plzeň. Pořád se upravuje, vylepšuje a mění. Na počet zvířat dokonce předběhla Prahu 8-) (shade emoticon) Teď máme dokonce i žirafy. Já osobně ráda chodím na jejich statek Lüftnerka.
Studentský účet
banánů: 750
8.1 2011
Mě se moc líbi v ZOO v Ostravě. Stále to tam rekonstruují a když tam jednou za rok zajdu, tak je tam vždycky něco nového. :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 896
31.12 2010
Byť mám ZOO Olomouc za rohem, u mě vede ZOO Lešná:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 2105
27.12 2010
U mě jednoznačně vedou Praha a Zlín, tolik zvířat pohromadě jinde nenajdete a projít zahradu a pokochat se vám zabere celý den (na rozdíl od Olomouce, Hodonína nebo Dvoru Králové). K srdci mě přirostl hlavně Zlín, který navštěvuju pravidelně každý rok a sleduju jak se neustále mění k lepšímu a lepšímu...
Studentský účet
banánů: 713
17.12 2010
Kdo chce vidět nějaké zvíře, které ještě neviděl, musí se vydat do zoo Dvůr Králové, mají tam okapi a to v jiné zoo v ČR není. Jen v Praze mají člunozobce a v Liberci bílé tygry.
Studentský účet
banánů: 230
6.11 2010
Liberec a Plzeň - moje oblíbená místa
Studentský účet
banánů: 152
6.11 2010
02.09.2010 10:09 pinkys napsal(a):
23.08.2010 18:49 kikina05 napsal(a):
Lenochod je v Praze v pavilonu u goril. Maji tam dva (nebo tři teď nevím). Je to úžasná chlupatá koule. Mají je společně s nějakými malými polopičkami, které jsou narozdíl od lenochodu hooodně akční :) (smile emoticon)

Vubec si nevzpomínám, že bych ho tam někdy viděla. tak až nebude pršet, půjdu kamaráda do zoo pozdravit. dík za radu!

není ten lenochod v tom novějím pavilonu australským nebo jakým, jak je tam vedro, je to do patra a zvířata jsou volně přímo kolem vás?
Studentský účet
banánů: 1203
6.11 2010
Já jsem zatím byla jen v Jihlavě, Praze a Brně a líbili se mi asi právě v uvedeném pořádí:) (smile emoticon)Jihlava je mi nejblíž, tak jsem tam bývala nejčastěji už od dětství:) (smile emoticon) nejlepší jsou surikaty <3 (love emoticon)
Už dlouho chci do Hradce a Liberce a jak to tady čtu, tak chci vidět i Zlín:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1203
13.10 2010
Zoo v Hodoníně byla nádherná, příjemná procházka malou zoo. Doporučuji taky zoo v Chomutově. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 230
26.9 2010
ZOO olomouc - taky moc dobré pro prochajdy se psy. Doporučuji (Y) (thumbs_up emoticon)

Jen doporučuji vyhnout se ptákům (jsou privázáni v takovém stromovém výběhu, který je přístupný a tam psy neradi vidí, a pak taky u výběhu klokanů psy nesmějí. Jinak do zasklených výběhů můžou.
Studentský účet
banánů: 173
14.9 2010
byli jste už v ZOO Hodonín. taky můžu doporučit. Není to tam nijak extrémě velké, ale jsou tam krásná zvířata a nádherný výběh pro tygry. Taky nově otevřeli výběh pro plameňáky.
Účet středoškoláka
banánů: 143
14.9 2010
Určitě bych tě poslala do Zlínské zoo. Je to tam velké, mají tam spoustu druhů zvířat a je tam hezky. :-) (smile emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 143
celkem příspěvků: 45; stránka: 1 2 3