Doporučuju Plzeň. Pořád se upravuje, vylepšuje a mění. Na počet zvířat dokonce předběhla Prahu Teď máme dokonce i žirafy. Já osobně ráda chodím na jejich statek Lüftnerka.
U mě jednoznačně vedou Praha a Zlín, tolik zvířat pohromadě jinde nenajdete a projít zahradu a pokochat se vám zabere celý den (na rozdíl od Olomouce, Hodonína nebo Dvoru Králové). K srdci mě přirostl hlavně Zlín, který navštěvuju pravidelně každý rok a sleduju jak se neustále mění k lepšímu a lepšímu...
Kdo chce vidět nějaké zvíře, které ještě neviděl, musí se vydat do zoo Dvůr Králové, mají tam okapi a to v jiné zoo v ČR není. Jen v Praze mají člunozobce a v Liberci bílé tygry.
Lenochod je v Praze v pavilonu u goril. Maji tam dva (nebo tři teď nevím). Je to úžasná chlupatá koule. Mají je společně s nějakými malými polopičkami, které jsou narozdíl od lenochodu hooodně akční
Vubec si nevzpomínám, že bych ho tam někdy viděla. tak až nebude pršet, půjdu kamaráda do zoo pozdravit. dík za radu!
není ten lenochod v tom novějím pavilonu australským nebo jakým, jak je tam vedro, je to do patra a zvířata jsou volně přímo kolem vás?
Já jsem zatím byla jen v Jihlavě, Praze a Brně a líbili se mi asi právě v uvedeném pořádíJihlava je mi nejblíž, tak jsem tam bývala nejčastěji už od dětství nejlepší jsou surikaty
Už dlouho chci do Hradce a Liberce a jak to tady čtu, tak chci vidět i Zlín
ZOO olomouc - taky moc dobré pro prochajdy se psy. Doporučuji
Jen doporučuji vyhnout se ptákům (jsou privázáni v takovém stromovém výběhu, který je přístupný a tam psy neradi vidí, a pak taky u výběhu klokanů psy nesmějí. Jinak do zasklených výběhů můžou.
byli jste už v ZOO Hodonín. taky můžu doporučit. Není to tam nijak extrémě velké, ale jsou tam krásná zvířata a nádherný výběh pro tygry. Taky nově otevřeli výběh pro plameňáky.