Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Cestovani po Americe

celkem příspěvků: 35; stránka: 1 2
Re: Cestovani po Americe
15.4 v 20:10
Grand Canyon :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 0
20.7 2011
Uplně nejlepší byl archees nP a Monument Valley
Studentský účet
banánů: 7
10.5 2011
slimacek77: No tak úplně levné to nebylo, na osobu to vyšlo na cca 50 tis. se vším všudy. Určitě by se to dalo zvládnout ještě lowcostověji - spaní ve stanech místo v motelech apod.

irenie: No v našem případě šlo vyloženě o cestování.
Studentský účet
banánů: 678
9.5 2011
Teda zajímavé tipy na Ameriku. Dá se takové cestování spojit i s učením angličtiny? Nebo spíš jde jen o cestování?
Studentský účet
banánů: 1106
3.4 2011
29.09.2010 17:55 Marty89 napsal(a):
Kdybych si měl vybrat z širokého repertoáru národních parků, tak bych asi zvolil Monument Valley (sice není národní park, ale určitě chápete) a z měst určitě San Francisco, ale i takové Salt Lake City bylo zajímavé. Las Vegas je kapitola sama pro sebe - nemít tam jednu několik mil dlouhou ulici, tak je to stejně ospalé město jako každé druhé. Jinak kdyby měl někdo zájem si něco přečíst o našem tripu po usa, tak může tady: http://ctyrinaceste-usa2010.blogspot.com/

Super poctenicko a tise zavidim,taky bych chtel neco takoveho zazit...muzu se zaptat kolik to vyslo zhruba na jednu osobu?cely ten vylet?
Moderátor - uchazeč
banánů: 15895
26.1 2011
Byla jsem tam dvakrát a určitě doporučuju půjčit si auto a projet celé západní pobřeží od Seattlu až do San Diego. 8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 1
24.11 2010
:-P (tongue emoticon)
Studentský účet
banánů: 3
23.11 2010
no Amerika mě moc neláká, i když "americkému snu" věřím :) (smile emoticon) kdo ví...
Studentský účet
banánů: 606
11.11 2010
tam chci :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -10
12.10 2010
to si někdo užívá
Studentský účet
banánů: 4
11.10 2010
Tak to už je teda pěknej zápřah, bohužel na něco takového nemám čas a ani finance. To aby si tady člověk se skromnýma 7000 mil připadal jako žabař :-) (smile emoticon)
Studentský účet
11.10 2010
Já si to nejvíce užil v Death Valley, Big Bend, Everglades, Charles Band caverns a Acadia. Vzal jsem si rok volno od povinností a vydal se na road trip v VW Vagon napříč, našíř a nakonec na 2,5 roku i s Kanadou v součtu 70 000KM!
Studentský účet
banánů: 6
29.9 2010
Kdybych si měl vybrat z širokého repertoáru národních parků, tak bych asi zvolil Monument Valley (sice není národní park, ale určitě chápete) a z měst určitě San Francisco, ale i takové Salt Lake City bylo zajímavé. Las Vegas je kapitola sama pro sebe - nemít tam jednu několik mil dlouhou ulici, tak je to stejně ospalé město jako každé druhé. Jinak kdyby měl někdo zájem si něco přečíst o našem tripu po usa, tak může tady: http://ctyrinaceste-usa2010.blogspot.com/
Studentský účet
25.9 2010
hlasuji pro Grand Canyon a z měst San Francisco
Studentský účet
banánů: 152
20.8 2010
ja som bola toto leto na vychodnom pobrezi (Boston, New York, Washington) a v Kanade. ale bola som z USA dost sklamana. Ani nie tak tymi mestami, ale skor ludmi, akym egoistickym stylom zivota ziju. neviem ci je to tak v celych spojenych statoch, asi nie, ale fakt sa mi to tam nepacilo.
ale aj napriek tomu chcem este ist do USA, napr. do Californie a pod.
Studentský účet
banánů: 2497
6.6 2010
A taky je tomu tak možná z toho důvodu, že tam snad každá druhá žena je když ne obézní, tak aspoň "při těle":) (smile emoticon) Hamburgery jsou mrchy:) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 233
6.6 2010
Jako největší haluz mi na Floridě přijde to, že tam v bikinách na pláž chodí většinou Evropanky a Američanky se třeba koupou v tričku - zdá se, že americký seriály nevázanost tamějších žen trochu dobarvují :o) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 233
15.5 2010
taky bych se chtěla někdy podívat do Los Angeles :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 256
12.5 2010
04.05.2010 16:32 klistetka napsal(a):
V Calofornii jsem byla a bydlela jsem v Los Angeles tři měsíce. Fajn počasí, v pohodě lidi, ale město je hranatý a dá se v něm lehce ztratit, protože je to všude stejný. Bez auta to bylo nic moc...městská doprava si jezdí jak chce. Doporučuju aspoň kolo.

Jelikož je v září v plánu i Los Angeles, tak bych se rád zeptal, co zajímavého je konkrétně ve městě k vidění.
Studentský účet
4.5 2010
V Calofornii jsem byla a bydlela jsem v Los Angeles tři měsíce. Fajn počasí, v pohodě lidi, ale město je hranatý a dá se v něm lehce ztratit, protože je to všude stejný. Bez auta to bylo nic moc...městská doprava si jezdí jak chce. Doporučuju aspoň kolo.
Studentský účet
banánů: 92
celkem příspěvků: 35; stránka: 1 2