Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Alpy

celkem příspěvků: 11; stránka: 1
Re: Alpy
17.5 v 17:13
Grossglockner - hezké, ale je to trochu moc turistické, v průběhu Alp od Rakouska po Francii jsou mnohem hezčí a zajímavější přejezdy. Co se týká hor na chození v létě, doporučuji celý pás Alp, je to nádhera a balzám na duši, kempy jsou OK. Pokud mohu doporučit tak Savojské Alpy jsou úchvatné, túry dlouhé a nezapomenutelné. Určitě také doporučuji Švýcarsko - Eiger. Vyspíte se ve vesnici pod Eigrem, je tam hezký kemp(a samozřejmě i penziony), pak si dejte výšlap k horní stanici vláčku (je to na cca 5 hodin), v horni stanici se kupuje jízdenka na vlak, který projíždí Eigerem (cca hodinu a něco) vlak zastavuje v průběhu jízdy a vy se můžete jít podívat z oken ve skále dolů do údolí. Na konci cesty vás čeká střed Eigeru, kde si i v létě zalyžujete na nádherném prašanu - lyže tam půjčují. Nevýhoda tohoto výletu by mohla být vstupenka na vlak, která činí cca 2000 na osobu - ale stojí to za to. A ač to tak nevypadá, Švýcarsko není drahá země.
Studentský účet
banánů: 129
21.2 v 18:15
Zillertal nebo Kaprun, vřele doporučuju. Lyžování na jedničku, úprava sjezdovek bezvadná, lidí přiměřeně. Paráda
Studentský účet
banánů: 449
27.12 2011
tak ja som prešiel autom Grossglockner, Passo Stelvio , Passo Giovo , Timmelsjoch a mnoho dalších priesmykov ... nepopísateľné pohľady z výšky a po celodňovej jazde unavený :-D (teeth emoticon)
ked idete na Passo Stelvio zastavte sa v Livigne a dobre nakúpte ;-) (wink emoticon)
české penziony : Zell am Ziller a Maria Alm ... tie mám vyskúšané
... alpy sú proste nádherné a je tam čo obdivovať
Studentský účet
banánů: 28
24.12 2011
Kitzbul je fajn,super lyžování
Studentský účet
banánů: -13
24.12 2011
Kitzbul je fajn,super lyžování
Studentský účet
banánů: -13
22.12 2011
Zkus třeba Kitzbul, tam je to super na lyžování, byla jsem tam sice jako malá, ale vím, že jsem byla nadšená :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 637
14.12 2011
Ahoj :-) (smile emoticon) Neznáte někdo nějaké krásné lyžařské středisko v Rakouských Alpách? Zatím jsem jezdila jen do Dolomit a už to tam nějak moc znám, chtělo by to změnu. Děkuju :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 63
8.12 2011
já jen Grossglockner na mašině v létě :-P (tongue emoticon) ale parádní točky a krásný výhledy... chceme to příští léto zopakovat
Studentský účet
banánů: 186
8.12 2011
já jen Grossglockner na mašině v létě :-P (tongue emoticon) ale parádní točky a krásný výhledy... chceme to příští léto zopakovat
Studentský účet
banánů: 186
19.12 2009
Já tam byla na lyžařským kurzu, který byl luxusní, vyměnila bych ho klidně za letní dovolenou u moře a že moře přímo miluju.
Sjezdovky jsou tam vždy skvěle upravené nečekávají se tam dlouhatánské fronty jako na vleky v Čechách. Jsou tam přátelští lidé. A když se dopravíte na samý vrcholek těch hor odkud začnete sjíždět a máte to štěstí, že zrovna není mlhový opar, tak ten výhled bych přála vidět každému člověku, je to úžasný zážitek. A pak se snášet lyžařským šlajfem tou krásnou krajinou pomalu dolů zastavit se v lyžařských hospůdkách posilnit se a vesele pokračovat dál. Byli jsme v Goldecku a hned bych se tam vrátila znovu.
Administrátor
banánů: 8659
Alpy
19.12 2009 (naposledy upraveno 19.12 2009)
A co takhle Alpy? Máte s nimy zkušenost? V zimě v létě?
Administrátor
banánů: 8659
celkem příspěvků: 11; stránka: 1