Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Rady všeobecně

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: Rady všeobecně
14.8 2010
8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: -8
14.8 2010
:-) (smile emoticon) :-) (smile emoticon) :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -8
7.3 2010
ja jsem tedy všeob a co se mých postřehů týká, tak prvák je sice objemnej, ale na zkouškový mi v podstatě zbyla jen anča, protože to jak každej tejden hrotěj na histole ty minitesty jsem výborně zužitkovala a na zkoušku mohla jít hned první den, Soukup je best!! v dalších ročnících už postupně průběžných testů ubývá a mě zaboha nic jinýho nedonutilo se průběžně učit, takže pak na konci to byl pěknej kotel, hlavně teda třeťák!!! byli jsme první s kombinací patfyz-patola a byl to sakra boj! doporučuju nejdřív patolu, já trubka si to naplánovala obráceně a nakonec jsem obě zkoušky dělala až v září :-P (tongue emoticon) a to sem se pořádně zapotila ..
Studentský účet
banánů: 109
29.11 2009
Jeeee dekuju za rozsahle mnozstvi informaci. Tusim ze bude hur a i kdyz si mnozstvi mych spoluzacku stezuje jak je toho hodne tak to jsem zvedava co budou delat v lete az bude zkouska z anci a histoly. Ty ostani roky no to teprv posoudim az jestli se tam dostanu:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 277
28.11 2009
OK, sem sice zubař, takže všeobárnu zvnitřku neznam, zato tam mam spoustu blízkých duší, takže můžu posloužit třema rokama intenzivního pozorování zvenčí :-) (smile emoticon) Prvák je těžkej náloží histoly a anči, je to takovej test, jestli na tu medinu člověk má. Ve druháku máte menší hodinovou zátěž a hlavní předměty biochemka a fyziola sou snazší pro lidi, co jim de míň biflování, ale víc umí logicky myslet. Takže převážná část lidí by označila druhák za odpočinkovej ročník. Ve třeťáku je toho zas dost, ale už tam začíná "pravá medicína", takže to hodně lidí nadchne, celkově je ale letní zkouškový docela maso (my zubaři sme kamarádům z VL říkali "konečně máte zkouškový jako my" :-D (teeth emoticon) No a současnej čtvrták (o kterým se říkalo, že je to druhej "prvák náročností"), je teďka odlehčenej o patfýzu a má novej sylabus, takže se musíš zeptat nyní se půlících čtvrťáků, jakej bude 8-) (shade emoticon)
Moderátor tohoto fóra
banánů: 493
28.11 2009
28.11.2009 10:36 želvák napsal(a):
Zeptej se mě na co chceš, já na co chci odpovím ;-) (wink emoticon)

Tak treba to jestli je prvak opravdu nejtezsi a pak je to lehci?:-) (smile emoticon)
Studentský účet
28.11 2009
Zeptej se mě na co chceš, já na co chci odpovím ;-) (wink emoticon)
Moderátor tohoto fóra
banánů: 493
Rady všeobecně
28.11 2009
Tak jsem v prvaku a nevim jestli mi ma spis nekdo radit nebo ja jemu, ale kdyby nejaci starsi kolegove meli dobre tipy...:-) (smile emoticon)
Studentský účet
celkem příspěvků: 8; stránka: 1