Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Přípravné kurzy

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Přípravné kurzy
7.12 2011
Taky jsem na přípravné kurzy chodila a myslím, že to za to stálo. Ke studiu medicíny jsem se rozhodla relativně pozdě a právě tyto kurzy mě pomohly shrnout to nejdůležitější, co bych měla k přijímacím zkouškám znát a vědět. Byla nám doporučena literatura, která se v praxi ukázala být velmi přínosná. Pravda, byl to docela nápor na soustředění /4 hodiny v pátek a 4+4 hodiny v sobotu/. Nicméně myslím, že to stálo za to.
Mimochodem, jak již bylo řečeno, z Chemie šlo opravdu o naprosté základy, které je ale třeba perfektně znát. Biologie zato byla snad až trochu moc složitá, tolik toho ani k přijímačkám potřeba nebylo. No a Fyzika, abych to uzavřela, byla naprosto vyvážená, dozvěděla jsem se právě tolik, kolik jsem vědět potřebovala.
Takže celkově ty kurzy můžu doporučit :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 39
29.1 2011
Ahoj, osobně moc přípravné kurzy na 3.LF nedoporučuju, chodila jsem na ně a byla to celkem ztráta času i peněz. Pokud má člověk dostatek vůle a přinutí se učit se sám doma, je to daleko lepší cesta k úspěchu. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 449
17.1 2010
Ahoj, jsem teď v prváku, takže jsem se čerstvě dostala a chodila jsem na přípravky jednou měsíčně, co 3.LF nabízí...koncipované to bylo tak, že v pátky byly 4 hodiny chemie a v sobotu biologie a fyzika. Byl to docela záhul, ale ta fyzika mi dost pomohla, protože jsem měla šlatný základy. Ta chemie byla dost o ničem, protože to byly úplný základy!Myslim, že to stojí tak kolem 3000.

Hodně štěstí, Dáša
Studentský účet
banánů: 4
Přípravné kurzy
11.10 2009
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, jestli fakulta pořádá nějaké přípravné kurzy? Chodili jste na přípravné kurzy nebo vám stačila domácí příprava? Díky, Kikca
Účet středoškoláka
banánů: -115
celkem příspěvků: 4; stránka: 1