Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Partnerské právní kanceláře

Brno - Radnická 14/16 webové stránky - www.tschopl.cz
kontaktní email - info@tschopl.cz
Praha - Sokolská 60 webové stránky - www.akbsn.eu

Plastová okna

celkem příspěvků: 2; stránka: 1
Re: Plastová okna
17.2 v 10:20
Záleží na tom, jestli máš jen fakturu za okna a práci, příp. na obojí zvlášť, nebo i kupní smlouvu, ve které by reklamační doba měla být. Ale co jsem tak prolítl net, tak obvyklá doba je 5-7 let, pouze oknoplastik nabízí 40 let, takže podle mě máš smůlu a nezbývá než si pozvat další firmu aby posoudila možnost opravy. Pokud jsou však okna pokroucená, tak zřejmě nebude jiná možnost než výměna. Vždy ale trvej na kvalitní smlouvě s potřebnými náležitostmi včetně smluvních pokut za nesplnění termínu dokončení prací apod., a i tu si nech posoudit někým schopným, nedávej vysoké zálohy atd.
Studentský účet
banánů: 136
Plastová okna
5.2 v 19:23
Dobrý den, mám dotaz jestli je nějaká možnost reklamovat, zřejmě nekvalitní výrobek (plastová okna ), které už mám asi deset let, z důvodu rosení a v mrazech i tvorby námrazy...slyšíte dobře. Dříve jsem to neřešil, jelikož jsem to přisuzoval zvýšené vlhkosti, ale jak se rok od roku zdražují energie a já platím čím dál větší faktury, začal jsem dělat různá měření a zjistil že ten nejslabší článek bude zřejmě ve zpracování těchto oken. Zajímalo by mě zda se dá tato fa nějakým způsobem přimět k nápravě nebo zodpovědnosti po takové době. Pokud je alespoň nějaká naděje, budu velice rád jelikož to nebyla nejmenší investice. Díky moc za jakoukoliv radu s pozdravem zed01
Účet středoškoláka
banánů: -2
celkem příspěvků: 2; stránka: 1