Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Přípravné kurzy

celkem příspěvků: 4; stránka: 1
Re: Přípravné kurzy
24.1 2011
ahoj, mrkni primo na webovky: www.osu.cz, ale tuším že nic přímo škola nepořádá, pokud jsi z gymplu tak myslím že stačí příprava na maturu :) (smile emoticon) já osobně (jelikož jsem Brňačka) jsem chodila na MU LF na přípravku co dělali přímo oni a učili nás profesoři, kteří vedli pak i výuku...tak zkus pohledat n anetu, jinak kurzy typu tutor- většina lidí není s těmito typy až tak moc spokojená nebo se jich spousta ani nedostane na vš co chtějí, ale nemohu soudit, na takovýto typ jsem nikdy nechodila...
Studentský účet
banánů: 9
4.5 2010
Ahoj..já osobně na žádné přípravné kuirzy nechodila, ale mám spoustu známých, kteří jo a přitom se většina z nich nedostala. Záleží fakt na štěstí. Přípravné kurzy nejsou zrovna jedný z nejlevnějších a k tomu když už si je zaplatíš, tak nemáš pořád jistotu, že se na tu výšku dostaneš..
Studentský účet
banánů: 100
31.10 2009
Ahojky, pokud vim, tak skola nic neporada. Az na ruzne talentovky jsou vsechny prijimaci zkousky formou SCIO testu, takze se pripravujes jenom na ne... Za sebe mohu rict, ze jsem se nepripravovala nijak a stacilo mi jenom to, co jsem se naucila ve skole...
Studentský účet
banánů: 45
Přípravné kurzy
11.10 2009
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, jestli fakulta pořádá nějaké přípravné kurzy? Chodili jste na přípravné kurzy nebo vám stačila domácí příprava? Díky, Kikca
Účet středoškoláka
banánů: -115
celkem příspěvků: 4; stránka: 1