Opisování u přijímaček

celkem příspěvků: 6; stránka: 1
Re: Opisování u přijímaček
minulý čtvrtek v 10:36
Ironie je, že třeba přípravou taháku si látku zopakuješ a naučíš, pak ani nemusíš opisovat, či použít tahák...
Studentský účet
banánů: 12
27.4 v 14:39
no, opisovat se urcite da, ale myslim, ze je to zbytecne.. neni to tak tezke udelat, pokud to prelozis nejak normalne.. a musim souhlasit se zbyndarobem - pokud chces opisovat uz u prijimacek, tak to pak nema cenu. stejne se to tady budes muset naucit, pri zkouskach uz se opisovat neda...
Studentský účet
banánů: 92
8.11 2009 (naposledy upraveno 8.11 2009)
Nedoporučuju opisovat. Jdeš tam za sebe a měla by to být Tvoje zodpovědnost. Navíc, první rok mi nepřipadá vůbec jednoduchý, takže pokud chceš opisovat u přijímaček, myslím, že práce při studiu pak následně už neopíšeš. Možná tomu, kdo to bude číst bud připadat jak mravokárce, ale mylím si, že jím nejsem. Jen se na to koukám z pohledu určité životní zkušenosti. Na fakultu jsem nastoupil až po třicítce :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 10
3.11 2009
Přijímačky jsou z překladu textu, takže opisování ti může spíš ublížit... Co když ten, od koho opisuješ, bude umět jakzyk hůř, než ty?
Studentský účet
banánů: 132
14.10 2009
Já u přijímaček teda seděla uplně vzadu, ale přišlo mi, že to nekontrolovala. spíš si tam něco psala u stolu a o ty lidi se nějak extra nezajímala ;) (wink emoticon) takže myslim, že by to šlo, ale rozhodně bych na to nespoléhala
Studentský účet
banánů: 18
Opisování u přijímaček
11.10 2009
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s opisováním u přijímaček. Kontrolují to hodně? Máte nějaké tipy, jak to udělat nebo kam si v posluchárně sednout?
Účet středoškoláka
banánů: 9