Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Opisování u přijímaček

celkem příspěvků: 6; stránka: 1
Re: Opisování u přijímaček
26.2 2011
:) (smile emoticon) a co by jsi jako chtěl/a opsat? :-D (teeth emoticon) si to ani nedokáži představit.. (N) (thumbs_down emoticon) (N) (thumbs_down emoticon)
Studentský účet
banánů: 769
10.1 2010
co se opisování týče,tak se u přímaček fakt opisovat nedá....kontrolujou to hodně,a koho chytnout,tak končí...co se Týče k dotazu Melvis...já chodim na 1.lf a jak jsem psala jinde,je to docela hustý....pokud se rozhoduješ ale mezi 2. a 3. tak jdi na 2. je mnohem lepší..kdo je na 3. tak nadává na způsob výuky....mají tam tzv. moduly...neučí se nic celkově,ale v blocích...info najdeš na jejich stránkách...takže v tom lidi maji docela dobrej bordel :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 10
16.11 2009
To je docela blbost opisovat u přijímaček at na střední školu nebo vysokou:) (smile emoticon)...za 1) ty si vyzkoušíš co máš v hlavě a za 2)kdyby ses tam dostal podvodem asi by ses tam stejně dlouho neudržel:) (smile emoticon)
Takže zkus a uvidíš..
Já jsem se chtěla zeptat,jak těžké jsou přijímačky na všeobecné lékařství na 1.lékařskou fakultu a jaké rozdíly jsou mezi 2.lék.fak¨. a 3.lék.fak.
Děkuju :-) (smile emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 13
10.11 2009
ano zcela souhlasím stouto odpovědí, co vám odpověděli. u přímací řízení se nedá opisovat nebo aspon z mého pohledu, záleží na štěstí v otázkách...
Studentský účet
banánů: 3
20.10 2009
já bych řekla, že opisování u příjímaček je ti k ničemu... aby ses dostal, tak potřebuješ být lepší nebo mít víc štěstí na otázky než ostatní... jako u nás se třeba opisovat dalo, ale pochybuju, že toho využívalo hodně lidí...
Studentský účet
banánů: 513
Opisování u přijímaček
11.10 2009
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s opisováním u přijímaček. Kontrolují to hodně? Máte nějaké tipy, jak to udělat nebo kam si v posluchárně sednout?
Účet středoškoláka
banánů: -105
celkem příspěvků: 6; stránka: 1