Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 10; stránka: 1
Re: Náročnost studia
26.4 2011
Ahoj, myslím, že až na dějinky tady není nic, co by se vyloženě nedalo naučit. Je pravda, že základy politických věd nám všem daly zabrat, ale kdo se na to vyloženě nevybodl, to zvládl, já sama bych si ráda přibrala ještě 1 školu, protože si myslím, že to půjde v pohodě skloubit.
Studentský účet
banánů: 17
2.3 2011
12.02.2011 06:16 vanmil napsal(a):
13.10.2009 03:29 bobo952 napsal(a):
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to nedá stíhat?

Studovala jsem jinde, ale bylo to, jak který učitel a předmět, dalo se to až na výjimkyv klidu.

:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 5
12.2 2011
dějiny jsou velkém štěstí, tu masu celou do hlavy nelze natlačit, politologie se dá naučit, ale chce to trochu víc času (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 19
12.2 2011
13.10.2009 03:29 bobo952 napsal(a):
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to nedá stíhat?

Studentský účet
banánů: 19
7.10 2010
ahoj, politické systémy, toho se bojím... a hlavně Dějiny správy, říkali nám, že je to hrozné. Prý má pokaždé jiné testy. Dá se to udělat?
Studentský účet
banánů: 7
27.9 2010
ahoj, studium není nijak zvlášť náročné, zkouškové asi bude těžší, když budeš mít jednou tolik zkoušek, ale zvládnout se to určitě dá, těžšších předmětů bývá kolem dvou tří za semestr ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 8
10.6 2010
Ahoj, taky jdu na středoevropská studia a chtěla bych se zeptat, jak je tenhle obor časově náročný?
Příští rok bych si chtěla k tomuhle oboru přidat dálkově žurnalistiku, je studium zvládnutelné, aby se daly obě dvě školy dodělat? :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 7
28.2 2010
Není to tak hrozné :-D (teeth emoticon) Já studuji Středoevropské studia a zatím nejtěžší předmět byl-ZákLADY POLITICKÝCH VĚD, na který pak navazujÍ POLITICKÉ SYSTÉMY.
Studentský účet
banánů: 183
14.10 2009
Ahoj, mno celkově se ta skola zvládnout dá, ja mám treba obor verejná sprava a regionalni politika a tam mezi nejtezsi predmety patri zaklady politicke vedy a politicke systemy s panem dekanem, dále dejiny správy. A kvůli těmto neudelaným předmětum to obcas par lidi vzdycky cele vzda... :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 2077
Náročnost studia
13.10 2009
Účet středoškoláka
banánů: -76
celkem příspěvků: 10; stránka: 1