Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 5; stránka: 1
Re: Náročnost studia
26.1 2010
Jsou tu předměty jednoduchý i předměty vyhazovací, asi jako na každý škole :) (smile emoticon)
jinak to podle mě úplně jednoduché není, rozhodně člověk musí zamakat, protože neni nic neobvyklého, že studenty vyhazují, na druhou stranu to neni nic, co by se nedalo zvládnout :) (smile emoticon)
Nestudent
banánů: 36
20.1 2010
ale úvod do ekonomie je teda strašná volovina:D (teeth emoticon) ale je tu spousta dobrejch předmětů, dokonce i ty zmíněný úvody jsou fajn a vubec nejsou na škodu....náročnost studia...to je těžký říct...spíš bych se klonila k tomu, že to tu neni tak náročný, ale to je taky asi daný tim, že je těžký se na většinu oborů dostat, což znamená, že se dostanou ti nejlepší, proto pro ně studium neni takovej problém ("studium":D (teeth emoticon) já toho třeba zatim fakt moc nenastudovala 8-) (shade emoticon) )
Studentský účet
banánů: 44
6.1 2010
Tak to záleží samozřejmě na oboru, který tu chceš studovat. Je tu ekonomie, mezinárodní teritoriální studia, politologie, sociologie a žurnalistika. Já osobně studuji prvním rokem ekonomii a jsem vcelku spokojená. Studium je občas náročné, ale rozhodně se dá zvládnout. Pokud chceme ze školy vyjít a něco znát a umět, je nutné pro to něco udělat. Tituly se zadarmo nerozdávají.:) (smile emoticon) Líbí se mi, že FSV má v prvním ročníku úvody do ostatních věd, takže my budoucí ekonomové se seznámíme i s politologií, sociologií, právem...
Studentský účet
banánů: 3
14.11 2009
Taky bych ráda získala nějaké info o škole, jestli je studium hodně náročné a podobně díky.
Účet středoškoláka
banánů: 13
Náročnost studia
11.10 2009
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to dá jenom těžko stíhat?
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 5; stránka: 1