Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 9; stránka: 1
Re: Náročnost studia
12.2 2011
záleží na tom, jak si studium rozvrhneš. Pokud necháš všechny povinnosti na zkouškové, je toho hodně, ale pokud využiješ předtermínů zkoušek a práce odevzdáš ještě před zkouškovým, dá se to zvládnout. Pravda je, že první semestr je hlavně o čtení tlustých knih a biflování. Nevím, jak na denním studiu(jsem student komb. studia), ale mně osobně zatím ani jedna přednáška k ničemu nebyla, vše jsem se musela naučit sama doma.
Studentský účet
banánů: 111
8.2 2011
Narocny by to ani tak nebylo, jestli te bavi furt jen cist a psat a cist a psat. Prednasky, az na par vyjimek, dost o nicem, celej ten system studia na FHS vazne neni muj salek kafe. Jediny, co me bavilo nebo spis nevadilo mi, byly zkousky k uvodum - aspon NEJAKY FAKTICKY informace (i kdyz pro me prevazne opakovani uciva za stredni), ostatni je jen sama filosofie, ktera me celkem bavila a diky FHS ji ted nenavidim. Obecne gympl mi dal tisickrat vic (a to jak teoreticky tak i do praxe), takze vystudovat FHS znamena vazne jen "hec, ja jsem bc!" Po roce a pul, co tu jsem, jsem se rozhodla to skoncit a pujdu jinam a jsem si jista, ze od maturity je to moje prvni spravny rozhodnuti.
Studentský účet
banánů: 51
31.1 2011
29.12.2010 22:26 Dominikap0 napsal(a):
Je to docela náročné a v podstatě k ničemu.. (N) (thumbs_down emoticon)

:-( (sad emoticon) jo...zajímalo by mě, co ze mě bude, až vylezu.....teda pokud vylezu :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 125
14.1 2011
hodně záleží na tom, jak si studium navolíš. V prvním a druhém semestru nemáš zas tolik možností, ale pořád se s tím dá trochu vyhrát. Musíš se naučit tři knížky v prvním semestru(každá tak řádově 600-700 stran)a v druhém jich musíš ke zkouškám načíst dalších několik, popřípadě když si navolíš ještě jinou četbu, tak je toho trošku víc k přečtení, jak už tady bylo zmíněno. Když si to ale nenecháš na poslední chvíli jako já a rozložíš si práci v průběhu semestru, asi se dá v pohodě zvládnout. Co se ale týče uspokojení ze studia, to už je trochu jiná, povinné zkoušky v prvním roce jsou asi důležité, ale naučí tě jenom povrchním znalostem..
Studentský účet
banánů: 25
29.12 2010
Je to docela náročné a v podstatě k ničemu.. (N) (thumbs_down emoticon)
Studentský účet
banánů: -2
27.4 2010
Je toho docela dost, ale da se to zvladnout. Je hodne textu na uceni, v podtstate jen nazpamet, ale zase jsou to zajimave texty.. az na par vyjimek, jsem docela spokojena.. (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 225
8.11 2009 (naposledy upraveno 8.11 2009)
Souhlas, mám také zkušenost s kombinovaným studiem. Je to nářez. :-) (smile emoticon) Rodina, práce a v prvním semestru tak odhadem minimálně 2000 stránek na učení + nějaká další četba (podle toho co si zapíšeš). Ale jinak studium je zajímavé a prezenčně by se asi dalo zvládnout jednodušeji. Ale to jsem propásl, teď si toho ale víc vážím :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 6
3.11 2009
Ahoj,
mám zkušenosti jenom s kombinovaným studiem a v prváku je to docela náročné, stíhat práci, domácnost a ještě k tomu školu. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 188
Náročnost studia
11.10 2009
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to dá jenom těžko stíhat?
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 9; stránka: 1