Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Náročnost studia

celkem příspěvků: 3; stránka: 1
Re: Náročnost studia
29.4 2010
Ahojky. Také studuji prvním rokem a vypadá to, že budu pokračovat dál ve studiu. Na začátku jsem myslela, že nemůžu udělat ani jednu zkoušku, protože co jsem slyšela o některých vyučujících bylo fakt děsné. Ale úspěšně jsem je složila všechny a učila jsem se až jak mi teklo do bot. Ale pochopila jsem, že to teď v letním semestru nebude stačit ani zdaleka. Takže hurá do učení... ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 100
Re: Náročnost studia
31.10 2009
Ahojky. Mohu odpovedet jen za sebe. Studuji prvni rocnik zdravotnickeho zachranare a musim uznat, ze to neni tak hrozne, jak jsem cekala. Ale zase na druhou stranu skola pred chvilkou teprve zacala. Teda je to zhruba tak. Pokud se ucis prubezne, tak to tak hrozne neni. Pokud si nechas vsechno tesne pred zkousky, tak podle mne stihat nebudes. Nejhorsi na tom je, ze ono te nic nenuti, se prubezne ucit a "dokopat se" k tomu je nekdy dost tezke...
Studentský účet
banánů: 45
Náročnost studia
11.10 2009
Ahoj. Zajímalo by mě, jak hodnotíte náročnost studia na vaší fakultě? Jste spokojení nebo se to dá jenom těžko stíhat?
Účet středoškoláka
banánů: -90
celkem příspěvků: 3; stránka: 1